Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cpc464 είπε

To seagull μπορεί να πουλιέται 9.555 απο τον κατασκευαστή αλλά πόσο κάνει όταν φτάσει στην αντιπροσωπεία;, απο ότι είδα είναι ο Σφακιανάκης, με δασμούς προμήθειες κτλ είμαι μέσα αν πώ 30.000€;.

δεν υπάρχουν δασμοί στα ηλεκτρικά

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, Black Demis said:

10.000 για την Κίνα, για να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά πρότυπα θέλει αλλά 4 με 5 χιλιάρικα, μετά υπάρχει φόρος εισαγωγής που βαράνε τα κινέζικα + φπα + ταξινομιση, χοντρικά το βλέπω 18 19 χιλιάρικα δλδ 10 χιλιάρικα κάτω από το dolphin που είναι στα 30

Αυτή την στιγμή 20.000 (με την κρατική επιδότηση) κοστίζει το dolphin. Λογικά θα έρθει στα 13-15k.

Έλεος με Tesla vs BYD.  Όσο καλύτερο και να είναι το fsd που είναι ότι η byd το προσφέρει δωρεάν μόνο καλό θα κάνει στους καταναλωτές!

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, billdanos said:

True, αλλά συνήθως στις περισσότερες περιπτώσεις επιβεβαιώνεται το "too good to be true"! :) 

ισχυει πραγματι. ειδικα σε προιοντα τεχνολογιας. ισχυει πολυ λιγοτερο σε ρουχα που πραγματι εκει απλα πληρωνεις ονομα σε παρα πολλες εταιρειες παρα υλικα κατασκευης.  κατι σαν το παρακατω δηλαδη

https://jingdaily.com/posts/balenciaga-s-usd3-300-tape-inspired-bangle-sparks-controversy-on-chinese-social-media

βεβαια και το αναποδο πολλες φορες.αν ολοι εχουν 1000 και καποιος εχει 2000 πολλες φορες ειναι σε φαση απλα σας πιανουμε τα οπισθια γιατι μπορουμε

• Super Moderators
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, logistoulis είπε

(με αντίστοιχες κυβερνήσεις)

Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού! Βγάλε διαβατήριο, πάρε Visa, βρες δουλειά, πάρε cyber Truck και άσε μας εμάς εδώ στην ησυχία μας! 😛 

Σοβαρά πάντως, η Tesla για την ώρα "μας τελείωσε". Έκανε την αρχή, ξύπνησε την αγορά, έμεινε στάσιμη νομίζοντας πως θα έρχονται οι πελάτες αβάδιστα, ξόδεψε άπειρους πόρους για εκτρώματα τύπου Truck, ξεπεράστηκε από τον ανταγωνισμό. :) 

Screenshot 2025-02-12 at 11.01.42.jpg

• Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, sexotik said:

Μοντερνόπλουτοι θολοκουλτουριάρηδες που απέκτησαν νεόδμητο διαμέρισμα 70τ.μ του νέου εκτρώματος ασπρόμαυρης κυβιστικής αρχιτεκτονικής, με 3000 δόσεις στην οιαδήποτε τράπεζα, θα σκάσουν 20.000+ ευρώ να πάρουν BYD 🤣🤣 γιατί προσφέρει αυτόνομη οικολογική οδήγηση. Γιατί τα δέκα σπιτόσκυλα που συντηρούν ζαλίζονται από τους ήχους των εξατμίσεων και πλήττονται τα δικαιώματα τους! Άλλωστε είναι must να λέμε στην yoga-partner φιλενάδα μας οτι οδηγούμε ηλεκτρικό.

Live your myth in Greece entrepreneurs μου!

Το cognitive dissonance μεταξύ των υπαρχουσών απόψεων περί αυτοκινητοβιομηχανίας και της πραγματικότητας των ποιοτικών κινεζικών ηλεκτρικών που θα κατακλείσουν την αγορά, θα ενταθεί τα επόμενα χρόνια.

Ψυχραιμία, μην μου τρελαίνεστε από τώρα!

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
Just now, billdanos said:

Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού! Βγάλε διαβατήριο, πάρε Visa, βρες δουλειά, πάρε cyber Truck και άσε μας εμάς εδώ στην ησυχία μας! 😛 

Σοβαρά πάντως, η Tesla για την ώρα "μας τελείωσε". Έκανε την αρχή, ξύπνησε την αγορά, έμεινε στάσιμη νομίζοντας πως θα έρχονται οι πελάτες αβάδιστα, ξόδεψε άπειρους πόρους για εκτρώματα τύπου Truck, ξεπεράστηκε από τον ανταγωνισμό. :) 

Screenshot 2025-02-12 at 11.01.42.jpg

Η εντονη πτωση των πωλησεων οφειλεται και στις χαζομαρες που κανει/λεει ο Ελον

Δημοσ.
4 hours ago, Thresh said:

Το Dolphin δεν είναι το φτηνότερο?

BYD Seagull vs BYD Dolphin. Why is the Seagull HALF the price?

• Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, oldnew said:

BYD Seagull vs BYD Dolphin. Why is the Seagull HALF the price?

Ok, απλά δεν το βλέπω στο ελληνικό site.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, VaggD said:

Αυτή την στιγμή 20.000 (με την κρατική επιδότηση) κοστίζει το dolphin. Λογικά θα έρθει στα 13-15k.

Έλεος με Tesla vs BYD.  Όσο καλύτερο και να είναι το fsd που είναι ότι η byd το προσφέρει δωρεάν μόνο καλό θα κάνει στους καταναλωτές!

Κρατική επιδότηση εδω και μινες φιλακια αδειασε το ταμειο και στο αμεσο μελλον δεν αναμένεται κατι.... so..... Θα λεμε καθος ειναι τα πραγματα
dolphin Καμια 30 χιλιαρικα και το seagul 20+/-
το ιδιο για οτιδιποτε αλλο ηλεκτρικό που ειχε επιδότηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, sexotik said:

Όλο το αναγραφόμενο, είναι δείγμα πραγματικά ασχετοσυνης αν πιστεύεις ότι θα σκάσω 50 χιλιάρικα για να προγραμματίζω πού θα πάω, πόσες μοίρες πρέπει να πατάω το γκάζι για να μη μου τελειώσει γρηγορότερα η μπαταρία, αν πραγματικά πιστεύεις ότι αναλογία βενζινάδικων και ηλεκτρικων σταθμών είναι ανάλογη, αν ο χρόνος ανεφοδιασμού είναι ανάλογος κλπ κλπ. Μάλλον για να το λένε τα άρθρα που διαβάσατε στο ίντερνετ έτσι θα είναι. 

Anywayς

Όταν ήμουν μικρός και ζαχαρωναμε αμάξια, συζητούσαμε για άλογα, ροπή, επιτάχυνση κλπ.

Όταν μεγάλωσα και συζητούσαμε για αμάξια, λέγαμε για άνεση, χώρους, πολυτέλεια κλπ.

Αλλά τώρα ξαφνικά το δικό σου αμάξι είναι καλύτερο γιατί γεμίζει πιο γρήγορα το ντεπόζιτο. Εμένα με έπεισες, πείσε τώρα και την κάθε γκόμενα που μένει με ανοιχτό το στόμα όταν στο φανάρι τα καγκουροφτιαγμενα κουβαδάκια τρώνε τη σκόνη του ηλεκτρικού SUV μου, ενώ το θερμαινόμενο κάθισμα μου ζεσταίνει την πλατουλα.

Επεξ/σία από anonymous999
  • Confused 1
  • Haha 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, cmak είπε

Δε το επιτρέπουν. Στην Ευρωπαϊκή ένωση απαγορεύεται η αυτόνομη οδήγηση. Όχι βέβαια από ανησυχία και ασφάλεια προς τους Ευρωπαίους πολίτες, αλλά επειδή καμία Ευρωπαϊκή εταιρεία δε το είχε και θα έπαιρνε κεφάλια η Tesla

Η Mercedes νομίζω έχει και καλύτερο σύστημα απο τη Tesla.

Παρόλα αυτά, είναι πολύ επικίνδυνο. Σκέψου να πεθάνει όχι απλα ο κόσμος που το οδηγάει αλλά και αθώος απο το αντίθετο ρεύμα 

Δημοσ.

Τους γλεντάει η BYD...

6 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Δωρεαν δηλαδη το εχεις πληρωσει αγοραζοντας το αμαξι. Δεν ειναι δωρεαν τίποτα που έρχεται μαζι με την αγορα εκτος αν χρεωνεται αλλες χρονικες περιόδους. Στα φθηνα της αλλωστε δινει οτι και οι αλλοι αν δεν κανω λαθος. 

Τουλάχιστον εσωτερικά, σαλόνι κλπ, οχι! δίνει ΠΟΛΛΑ παραπάνω. Μπαίνεις στο Dolphin... και μετά μπαίνεις σε ένα Citroen... Θα καταλάβεις τι εννοω. Πήγαινε για πλάκα σε μια αντιπροσωπεία.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραία αυτοκινητάκια για μες την πόλη , κάνεις τη δουλειά σου , και για μικρές εξορμήσεις εκτός 

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Alexrose είπε

Κανονικά στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει εισαγωγή τέτοιου μοντέλου γιατί δεν καλύπτεται η αυτόνομη οδήγηση 

Καλό θα είναι να διορθωθεί άμεσα το πλαίσιο αυτό κ να επιδοτηθεί έξτρα αφού προς ώρας επιτρέπεται η οδήγηση με αλκοόλ ψυχοτρόπα η απλά ασταθούς ψυχολογίας στον πασα ένα που πιάνει τιμόνι αφού πρακτικά δεν αποτρέπονται παρά κατόπιν εορτής ατυχήματος η δειγματοληπτικού ελέγχου τιμωρούνται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...