Alexrose Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Καλημέρα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ένα από τα παραπάνω προγράμματα για παρακολούθηση βίντεο?? Είναι ασφαλή??
enteacher04 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 22 hours ago, Alexrose said: Καλημέρα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ένα από τα παραπάνω προγράμματα για παρακολούθηση βίντεο?? Είναι ασφαλή?? Το astron δεν το ξέρω, αλλά χρησιμοποιώ το newpipe, και είναι πολύ καλό όχι μόνο για να βλέπεις, αλλά κυρίως και για να κατεβάζεις μουσική (ή/και video) από το youtube. Μειονέκτημα είναι ότι κάθε μερικούς μήνες, όλο και κάτι θα αλλάξει η google στο youtube, και για λίγες μέρες η εφαρμογή ίσως να μην παίζει για 2-3 μέρες, μέχρι να βγάλουν μια νέα έκδοση/patch. Πέρα από αυτό, το app είναι πολύ καλό, και έχω κάνει και donate για να το στηρίξω
GATE123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Και εγώ το NewPipe έχω,αλλά χρησιμοποιώ πιο πολύ το ReVanced.
BadBoy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Προτιμώ το Tubular, fork του NewPipe με το Sponsorblock ενσωματωμένο.
Alexrose Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, GATE123 είπε Και εγώ το NewPipe έχω,αλλά χρησιμοποιώ πιο πολύ το ReVanced. Καλημέρα για την εγκατάσταση του revanced κάνεις εγκατάσταση του revanced manager και μετά τι χρειάζεται??
GATE123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Alexrose είπε Καλημέρα για την εγκατάσταση του revanced κάνεις εγκατάσταση του revanced manager και μετά τι χρειάζεται?? Υπάρχει σχετικό νήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα