hurin Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 πμ Θέλω να αλλάξω το παλιό κάθισμα οδηγού που έχω σε audi a4 '98. Περνάω πολλές ώρες στο δρόμο και με κουράζει πολύ, μου δημιουργεί πόνους στη μέση. Υπάρχουν ανατομικά καθίσματα αυτοκινήτου; Που μπορώ να απευθυνθώ;
Byron_91 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:02 μμ Μπορείς να πας σε ταπετσέρη που κάνει επιδιορθώσεις αφρού καθισμάτων,ώστε να σου αλλάξει τον αφρό που φαντάζομαι από το 98 είναι ο ίδιος 2
papoys1 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:02 μμ 7 ώρες πριν, hurin είπε Θέλω να αλλάξω το παλιό κάθισμα οδηγού που έχω σε audi a4 '98. Περνάω πολλές ώρες στο δρόμο και με κουράζει πολύ, μου δημιουργεί πόνους στη μέση. Υπάρχουν ανατομικά καθίσματα αυτοκινήτου; Που μπορώ να απευθυνθώ; Ανατομικά σε ταπετσέρη καλό και όχι της γειτονιάς που να κατέχει καλά το θέμα αλλά θα ακούσεις απαγορευτικά νούμερα, . Ειχα ρωτήσει παλιότερα , 800 αν θυμάμαι καλα , τελικά έκανα γέμισμα με αφρολέξ και βολεύτηκα φτηνά 1
atheatos Δημοσ. χθες στις 02:12 μμ Δημοσ. χθες στις 02:12 μμ Στις 12/2/2025 στις 5:26 ΜΜ, hurin είπε Θέλω να αλλάξω το παλιό κάθισμα οδηγού που έχω σε audi a4 '98. Περνάω πολλές ώρες στο δρόμο και με κουράζει πολύ, μου δημιουργεί πόνους στη μέση. Υπάρχουν ανατομικά καθίσματα αυτοκινήτου; Που μπορώ να απευθυνθώ; Στα μεταχειρισμένα . Μπορείς να βρεις ολόκληρο το κάθισμα από ίδιο η νεότερο μοντέλο που ταιρειαζει με το δικό σου, σε καλή τιμή και κατάσταση. Λογικά το Α4 είχε και σπορ έκδοση με bucket καθίσματα. Αυτά αξίζει να επισκευάσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα