enteacher04 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, Ψάχνω για ένα κινητό έως τα 250 ευρώ, με βασικό κριτήριο τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, και επίσης θα ήθελα να έχει NFC, audio jack, και, αν είναι εφικτό, notification LED. Επίσης, όσο το δυνατόν μικρότερο SAR, και να έχει 5G (optional όμως, δεν τρελαίνομαι κιόλας) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 250 ευρώ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Αδιάφορο, δεκτές όλες οι επιλογές 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μόνο καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό; NFC, audio jack, και, αν είναι εφικτό, notification LED. Επίσης, όσο το δυνατόν μικρότερο SAR, και να έχει 5G (optional όμως, δεν τρελαίνομαι κιόλας) 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από enteacher04
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δεν αναφέρεις όμως την χρήση του κινητού γιατί η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάτε άμεσα από αυτό. Επίσης μεγάλη σημασία έχει και αν χρησιμοποιείς smartwatch, καθώς και αν έχει καλή κάλυψη ο πάροχος στις περιοχές που δραστηριοποιείσαι. Για παράδειγμα, έχω από το 2018 ένα honor 8x και η μπαταρία μου κρατούσε για τουλάχιστον δύο χρόνια 3 με 4 μέρες (μετά έπεσε στις 2 και κάτι και τελευταία 1,5 μέρα) αλλά ασχολούμαι με social το πολύ 20 λεπτά την ημέρα και κανένα παιχνιδάκι (ms solitaire). Από τα υπόλοιπα, viber, messenger, τραπεζικά, τηλέφωνα κτλ. Τώρα πήρα το A55 και μου βγάζει πάλι 2 με 3 μέρες. Όσο για το 6, όλα αυτά είναι δύσκολο να τα βρεις στην κατηγορία που ψάχνεις. Από προτάσεις, δες το A16.
enteacher04 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, micos000 said: Δεν αναφέρεις όμως την χρήση του κινητού γιατί η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάτε άμεσα από αυτό. Επίσης μεγάλη σημασία έχει και αν χρησιμοποιείς smartwatch, καθώς και αν έχει καλή κάλυψη ο πάροχος στις περιοχές που δραστηριοποιείσαι. Όσο για το 6, όλα αυτά είναι δύσκολο να τα βρεις στην κατηγορία που ψάχνεις. Χρησιμοποιώ αρκετά το κινητό, γιατί το χρησιμοποιώ και ως media server, που καταναλώνει αρκετή μπαταρία (για αυτό και με ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο ζήτημα). Σχετικά με το (6), αν εξαιρέσουμε το 5G (που ξαναλέω ότι είναι προαιρετικό), τα υπόλοιπα δεν ξέρω αν είναι και τόσο περίεργα: NFC, audio jack, και, αν είναι εφικτό, notification LED. Επίσης, όσο το δυνατόν μικρότερο SAR
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, enteacher04 είπε Σχετικά με το (6), αν εξαιρέσουμε το 5G (που ξαναλέω ότι είναι προαιρετικό), τα υπόλοιπα δεν ξέρω αν είναι και τόσο περίεργα: Στο 2sim+1sd αναφερόμουν.
enteacher04 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, micos000 said: Στο 2sim+1sd αναφερόμουν. Μα αυτό το χαρακτηριστικό δε με ενδιαφέρει, είναι μέρος του template που έκανα copy-paste. Το έκανα τώρα και edit, ώστε να μη δημιουργούνται μπερδέματα Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από enteacher04
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου A, ok. 35 λεπτά πριν, enteacher04 είπε Χρησιμοποιώ αρκετά το κινητό, γιατί το χρησιμοποιώ και ως media server, Δηλαδή; Στριμάρεις ταινίες σε τηλεόραση; Οπότε θέλεις και αρκετό αποθηκευτικό, σωστά;
enteacher04 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, micos000 said: A, ok. Δηλαδή; Στριμάρεις ταινίες σε τηλεόραση; Οπότε θέλεις και αρκετό αποθηκευτικό, σωστά; Ναι, στριμάρω, αλλά έχω 1-2 ταινίες/επεισόδια σειρών κατεβασμένα τη φορά, δεν χρειάζομαι δηλαδή και τρελό αποθηκευτικό χώρο.
stark Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Το Α55 έχει απίστευτη μπαταρία (απροσδόκητα καλή) αλλά δεν έχει LED και Audio jack. Έχει όμως πολύ καλό AOD οπότε θεωρώ το led αχρείαστο. Για Audio jack παίρνεις ανταπτορα. Στα 250 όμως είσαι κάπως...οριακά.
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, enteacher04 είπε Ναι, στριμάρω, αλλά έχω 1-2 ταινίες/επεισόδια σειρών κατεβασμένα τη φορά, δεν χρειάζομαι δηλαδή και τρελό αποθηκευτικό χώρο. Γιατί δεν παίρνεις ένα chromecast ή ένα tvbox για να μην έχεις δεσμευμένο το τηλέφωνο;
enteacher04 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 23 minutes ago, micos000 said: Γιατί δεν παίρνεις ένα chromecast ή ένα tvbox για να μην έχεις δεσμευμένο το τηλέφωνο; Τώρα βέβαια βγαίνουμε εκτός θέματος, αλλά δεν είναι δεσμευμένο το τηλέφωνο - δηλαδή μπορώ να έχω ενεργοποιημένο το DLNA (media) server, και παράλληλα να το χρησιμοποιώ κανονικά. Επίσης, στο τηλέφωνο έχω μια εφαρμογή για να ψάχνει για torrent, μία άλλη εφαρμογή για να τα κατεβάζει, οπότε μετά είναι πολύ βολικό για εμένα να έχω κατεβασμένη πχ μια ταινία, και απλά να ενεργοποιώ και τον media server, και να τη βλέπω στην τηλεόραση, χωρίς να χρειάζεται να μπλέκω με άλλες συσκευές (PC για να κατεβάζω, ή chromecast/andoid box για να στριμάρω)
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Εγώ έβαλα το stremio στο μποξάκι της cosmote και τίποτε άλλο.
osfp1978 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, enteacher04 είπε Καλημέρα σε όλους, Ψάχνω για ένα κινητό έως τα 250 ευρώ, με βασικό κριτήριο τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, και επίσης θα ήθελα να έχει NFC, audio jack, και, αν είναι εφικτό, notification LED. Επίσης, όσο το δυνατόν μικρότερο SAR, και να έχει 5G (optional όμως, δεν τρελαίνομαι κιόλας) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 250 ευρώ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Αδιάφορο, δεκτές όλες οι επιλογές 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μόνο καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό; NFC, audio jack, και, αν είναι εφικτό, notification LED. Επίσης, όσο το δυνατόν μικρότερο SAR, και να έχει 5G (optional όμως, δεν τρελαίνομαι κιόλας) 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι Αυτό που ζητάς,απλά δεν υπάρχει..... Καπου πρεπει να κάνεις πίσω Led notification δεν υπάρχει πουθενά πλέον.... Θα βρεις όμως always on display. Audio jack τείνει πια να εκλείψει. Το ίδιο και για τις κάρτες μνήμης. Καλή μπαταρία σε αυτά τα χρήματα θα βρεις εάν το κινητό εχει χωρητικότητα τουλάχιστον 5100 mah και αναλόγως λογισμικού. Καλές προτάσεις σε αυτά τα χρήματα θεωρώ το samsung A35 (μέτρια μπαταρία, δεν έχει jack έχει καρτα μνήμης), το honor magic 6 lite (καλη μπαταρία αλλα χωρίς καρτα μνημης και jack) και τα xiaomi redmi note 14 5g και note 14 pro 4g (τα έχουν όλα όσα ζητας αλλα το hyperOs τρώει μπαταρία και σκαλωματα) 1
enteacher04 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, osfp1978 said: Αυτό που ζητάς,απλά δεν υπάρχει..... Καπου πρεπει να κάνεις πίσω Led notification δεν υπάρχει πουθενά πλέον.... Θα βρεις όμως always on display. Audio jack τείνει πια να εκλείψει. Το ίδιο και για τις κάρτες μνήμης. Καλή μπαταρία σε αυτά τα χρήματα θα βρεις εάν το κινητό εχει χωρητικότητα τουλάχιστον 5100 mah και αναλόγως λογισμικού. Καλές προτάσεις σε αυτά τα χρήματα θεωρώ το samsung A35 (μέτρια μπαταρία, δεν έχει jack έχει καρτα μνήμης), το honor magic 6 lite (καλη μπαταρία αλλα χωρίς καρτα μνημης και jack) και τα xiaomi redmi note 14 5g και note 14 pro 4g (τα έχουν όλα όσα ζητας αλλα το hyperOs τρώει μπαταρία και σκαλωματα) Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Βέβαια, ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για κάρτα μνήμης, αλλά ενδιαφέρομαι για jack+NFC είναι η αλήθεια Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από enteacher04 1
Liverpool89 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:41 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:41 πμ (επεξεργασμένο) Εμενα μου κινησε το ενδιαφερον το παρακατω, παιρνει sd, δυο καρτες σιμ που η μια ειναι esim. Απλα δεν ειναι και κατι το τρομερο. https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/tcl_50_pro_nxtpaper-ampp-13300.php Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:45 πμ από Liverpool89 1
osfp1978 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:34 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:34 πμ 9 ώρες πριν, enteacher04 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Βέβαια, ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για κάρτα μνήμης, αλλά ενδιαφέρομαι για jack+NFC είναι η αλήθεια Καλημέρα... Υπάρχουν και ανταπτορες που μπαίνουν στην θυρα usb c του τηλεφώνου,εαν σε ενδιαφέρει. Το έχουμε κάνει και εγώ και η σύζυγος μου στα magic 6 lite και Α35 που έχουμε, γιατί δεν έχουν jack. Τα πήραμε από shein με κάτι λιγότερο από 2 ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα