kpins Δημοσ. Τρίτη στις 07:54 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:54 πμ Στις 14/2/2025 στις 11:40 ΠΜ, GREG10ARIS είπε Εβαλε 15% η kolektiva, λεω να τιμησω, ειχαν ακουστει πολυ θετικα σχολια στην προηγουμενη Πήρες τελικά? Δοκίμασες?
@topos Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 πμ On 15/02/2025 at 10:29, liakjim said: Ποια είναι αυτά; Σε ειχα ξεχασει, καποια που ειχα παρει και μου ειχαν αρεσει-> https://www.espresso-international.com/alunni-caffe-luigina-espresso https://www.espresso-international.com/la-genovese-oro-espresso-italiano https://www.espresso-international.com/lucaffe-exquisit-espresso-coffee-1000 Προφανως δεν ειναι light roast/new age/3o κυμα κοκ.Απλα κλασσικοι Ιταλικοι καφεδες. O espresso international αναγραφει και τις ημερομηνιες καβουρδισματος στην περιγραφη και εχει δωρεαν μεταφορικα (πανω απο 100ευρω παραγγελια ομως, εδω βολευει να εχεις και κανενα φιλο να παρει ο καθενας απο 2-3 κιλα ωστε να πιασεις το 100ευρω) On 14/02/2025 at 16:27, Billator said: Είχα πάρει δυστυχώς "3" κιλά (πρακτικά έλαβα πολύ λιγότερο όπως περιγράφω στο προηγούμενο thread). Σε μια προσπάθεια να "τελειώνει" είναι ο καφές που πίνω κάθε μέρα και έμεινε ακόμα 1 κιλό. Τόσο μη ομοιόμορφο καβουρδισμα και τόσο έντονη διάφορα στην γεύση από συσκευασία σε συσκευασία (250gr) , αλλά και από καφέ σε καφέ, δεν μου έχει ξανά τύχει. Σίγουρα δεν είμαι γευσιγνωστης, αλλά σκοπός μου είναι να πίνω ένα σταθερα τίμιο ΙΔΙΟ καφέ κάθε μέρα, τώρα είναι ρωσική ρουλέτα. Μακάρι να πήγαν όλα στραβά στην δική μου παραγγελία απλά. Εγω τελειωνω τωρα το 1κιλο(απο τα 4 που εχω παρει). Προφανως δεν ειναι συνταρακτικος (φοβομουν για πολυ χειροτερα) αλλα για 12ευρω θαρρω πως ειναι κατατι καλυτερος απο τους delmocca. Στα 12ευρω το κιλο θα ξαναεπαιρνα αλλους τοσους.Ακομα και στα 24 ισως το σκεφτομουν Και να σου πω την αληθεια, οκ οι κοκκοι ειναι ψιλομαυριδεροι και ειναι σχετικα ευθραστοι(δεν εχουν λαδι- δεν ξερω πως να το περιγραψω-) αλλα ασυνεπεια εγω δεν ειδα απο φλιτζανι σε φλιτζανι. Ως γενικη παρατηρηση θα ελεγα οτι θελουν πιο ψιλο κοψιμο + οτι θελει 0,5-1gr περισσοτερο στην δοση απο οτι "κανανικα για να εχει την σωστη ροη. *Τωρα εδω να πω πως ηταν οι πρωτοι καφεδες που εβαλα και μεινανε τοσο καιρο (~3+μηνες) στην καταψυξη οποτε ισως να παιζει και αυτο ρολο.. 1
Edstahh Δημοσ. Τρίτη στις 01:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:34 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kpins είπε Πήρες τελικά? Δοκίμασες? Παίρνω εδώ και κάμποσα χρόνια Roasters Kolektiva και οι καφέδες τους είναι εξαιρετικοί. Οι τιμές τους είναι κάπως τσουχτερές, οπότε αν παίζει έκπτωση τους προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:34 μμ από Edstahh 1
GREG10ARIS Δημοσ. Τρίτη στις 02:44 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 02:44 μμ 6 ώρες πριν, kpins είπε Πήρες τελικά? Δοκίμασες? Ξεχαστηκα εκεινη τη μερα και δεν πηρα οχι.. Εχουν πολλα μεταφορικα παντως καπως αποτρεπτικο αυτο, αλλα θα ηθελα να δοκιμασω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα