GREG10ARIS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Oh.. here we go again 😅 Θα μαζέψω όλες τις προσφορές καφέ που θα παίξουν αυτή την περίοδο Tropical -30% με κωδικό LOVE30 έως 28/2 Roastingpl (delmocca) -50% άγνωστο μέχρι πότε Lagio -30% με κωδικό ILOVECOFFEE30 μέχρι 16/2 Roasters Kolektiva -15% με κωδικό LOVE15 Εννοείται ποστάρετε ό,τι βρίσκετε και το βάζω στο αρχικό ποστ Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από GREG10ARIS 12 2
kpins Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Tropical και Lagio μου φαίνεται ότι είναι το ίδιο. Έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει ? 1
valantis123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Έχω κρατήσει από Tropical το Blend Gold ότι μου είχε αρέσει (είχα δοκιμάσει 4-5 διαφορετικά) μάλλον θα χτυπήσω 1 κιλο. Μηχανή αυτόματη De'Longhi Magnifica 3
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Roastingpl σε απλούς εσπρεσσο, δεν δίνει κανένα απολύτως στοιχείο για τους κόκκους (arabica ; Robusta ; μείγμα; και αν ναι, πόσο τοις εκατό το καθένα;). Πώς περιμένουν να τζιράρουν με τόσο ελλιπή πληροφορία, ένας Θεός ξέρει.. 1
GREG10ARIS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Roastingpl σε απλούς εσπρεσσο, δεν δίνει κανένα απολύτως στοιχείο για τους κόκκους (arabica ; Robusta ; μείγμα; και αν ναι, πόσο τοις εκατό το καθένα;). Πώς περιμένουν να τζιράρουν με τόσο ελλιπή πληροφορία, ένας Θεός ξέρει.. Αν σε ενδιαφερει ειναι η delmocca ουσιαστικα, μπορεις να πας στο σαιτ τους να δεις πληροφορια αν και προσωπικα δεν προτεινω να παρεις απο εκει.. 2 ώρες πριν, valantis123 είπε Έχω κρατήσει από Tropical το Blend Gold ότι μου είχε αρέσει (είχα δοκιμάσει 4-5 διαφορετικά) Για πες ποια αλλα δοκιμασες; Και εγω λεω να δοκιμασω tropical την αλλη φορα εγραφαν αρκετα θετικα σχολια
thanassis55 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Ναι, Τροπικαλ & Λαγιο είναι το ίδιο (ίδια διεύθυνση, ίδιοι καφέδες). Κάτι που μου έκανε εντύπωση, όλοι οι μονοποικιλιακοί (8) είναι επεξεργασίας Washed. 1
valantis123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Spoiler Και ο Honduras Marcala ήταν τίμιος, δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τον ethiopia (μόνο αυτός μου έχει μείνει) Αλλά τον Gold θα διαλέξω μόνο τώρα. Επίσης ανέβασαν της τιμές? βλέπω είχα πάρει με 7.5€ Black Friday. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από valantis123
GREG10ARIS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, valantis123 είπε Επίσης ανέβασαν της τιμές? βλέπω είχα πάρει με 7.5€ Black Friday. Μηπως 7.50 ηταν με την εκπτωση; Αν οχι μιλαμε για μεγαλη αυξηση και πλασματικη εκπτωση..
valantis123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Μηπως 7.50 ηταν με την εκπτωση; Αν οχι μιλαμε για μεγαλη αυξηση και πλασματικη εκπτωση.. Μπα κανονικές μου φαίνονται ότι ήταν οι τιμές και.μετα έβαλαν την έκπτωση. Να όλη η παραγγελία. Spoiler 1
GREG10ARIS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, valantis123 είπε Μπα κανονικές μου φαίνονται ότι ήταν οι τιμές και.μετα έβαλαν την έκπτωση. Να όλη η παραγγελία. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ισχυει, ανεβασαν κατακορυφα τις τιμες τοτε. Ουσιαστικα η εκπτωση ειναι η διαφορα απο τις προηγουμενες "αρχικες" τιμες και κατι ψιλα, τραγικο.. 1
@topos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) On 12/02/2025 at 00:55, GREG10ARIS said: Roastingpl (delmocca) -50% άγνωστο μέχρι πότε Είναι ίδια με delmocca η όχι είναι τσιμπημενες οι τιμές λίγο σε σχέση με delmocca (1-2 ευρώ στο κιλό). Spoiler Εχω μια υπόνοια για το νέο brand-> η delmocca τροφοδοτεί και καφετέριες και υποθέτω πως της κάνανε "φασαρία" οι επαγγελματίες γιατί δεν είχε το -50% σε συσκευασίες του κιλου Παραμένουν οκ "φθηνοί" καφέδες-για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις, aka ψωνίζει συνήθως lavazza από sm 2ετιας- όταν βρίσκοντε με το 50% της έκπτωσης αλλά στις αρχικές τιμές τους ούτε για πλάκα. -Προσωπικα σταμάτησα να τους παίρνω και στην τιμή της προσφορας- Βγαίνουν πιο ακριβά από taf/taresso και "τιμια" ιταλικά χαρμάνια από espresso international(που είναι συνήθως φρέσκα). Y.γ Stella Rosa ειχε δοκιμάσει κανείς από την προηγούμενη προσφορά?Αύριο θα ανοίξω την πρώτη συσκευασία και αναρωτιέμαι εάν σας φάνηκε οκ(τις είχα στην κατάψυξη). Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από @topos
GREG10ARIS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Εβαλε 15% η kolektiva, λεω να τιμησω, ειχαν ακουστει πολυ θετικα σχολια στην προηγουμενη 2
Billator Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 22 ώρες πριν, @topos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Y.γ Stella Rosa ειχε δοκιμάσει κανείς από την προηγούμενη προσφορά?Αύριο θα ανοίξω την πρώτη συσκευασία και αναρωτιέμαι εάν σας φάνηκε οκ(τις είχα στην κατάψυξη). Είχα πάρει δυστυχώς "3" κιλά (πρακτικά έλαβα πολύ λιγότερο όπως περιγράφω στο προηγούμενο thread). Σε μια προσπάθεια να "τελειώνει" είναι ο καφές που πίνω κάθε μέρα και έμεινε ακόμα 1 κιλό. Τόσο μη ομοιόμορφο καβουρδισμα και τόσο έντονη διάφορα στην γεύση από συσκευασία σε συσκευασία (250gr) , αλλά και από καφέ σε καφέ, δεν μου έχει ξανά τύχει. Σίγουρα δεν είμαι γευσιγνωστης, αλλά σκοπός μου είναι να πίνω ένα σταθερα τίμιο ΙΔΙΟ καφέ κάθε μέρα, τώρα είναι ρωσική ρουλέτα. Μακάρι να πήγαν όλα στραβά στην δική μου παραγγελία απλά. 1
liakjim Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Στις 13/2/2025 στις 5:35 ΜΜ, @topos είπε και "τιμια" ιταλικά χαρμάνια από espresso international(που είναι συνήθως φρέσκα). Ποια είναι αυτά;
MauroPaltoudias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου On 12/02/2025 at 22:18, GREG10ARIS said: Αν σε ενδιαφερει ειναι η delmocca ουσιαστικα, μπορεις να πας στο σαιτ τους να δεις πληροφορια αν και προσωπικα δεν προτεινω να παρεις απο εκει.. Ευχαριστώ. Από delmocca ψωνίζω μονοποικιλιακούς σε έκπτωση 50% και σε αντίθεση με άλλους, εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα