Th_ntinapogias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Καλησπέρα έχω αυτή την μητρική :Gigabyte B550 Aorus Elite V2 rev. 1.0 Motherboard ATX με AMD AM4 Socket. Και θέλω να κάνω αναβάθμιση με αυτή την κάρτα γραφικών :Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 Windforce OC. θα μπορεί να κουμπώσει η αναγκαστικά πάμε για άλλη μητρική, ευχαριστώ πολύ
benign Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ασφαλως θα τοποθετηθει κανονικα και θα λειτουργει χωρις προβλημα.Ισως δεν θα επρεπε να κανατε νημα συζητησης για ενα τοσο απλο θεμα. Τροφοδοτικο,ποιο ακριβως εχετε? (Αν και θελει λιγο ρευμα η συγκεκριμενη καρτα.) Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από benign
Th_ntinapogias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, απλώς ήθελα να σιγουρευτώ ότι θα ταιριάζει.. Τροφοδοτικό έχω 750w
benign Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Th_ntinapogias said: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, απλώς ήθελα να σιγουρευτώ ότι θα ταιριάζει.. Τροφοδοτικό έχω 750w Παρακαλω.Γνωστης μαρκας? Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από benign
dsi44 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:05 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:05 πμ On 11/02/2025 at 22:24, Th_ntinapogias said: Καλησπέρα έχω αυτή την μητρική :Gigabyte B550 Aorus Elite V2 rev. 1.0 Motherboard ATX με AMD AM4 Socket. Και θέλω να κάνω αναβάθμιση με αυτή την κάρτα γραφικών :Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 Windforce OC. θα μπορεί να κουμπώσει η αναγκαστικά πάμε για άλλη μητρική, ευχαριστώ πολύ γιατι? που νομιζεις θα σε πανε 8gb vram
Λύση Coscas Δημοσ. Πέμπτη στις 06:46 μμ Λύση Δημοσ. Πέμπτη στις 06:46 μμ 7 hours ago, Th_ntinapogias said: Τι εννοείς δεν κατάλαβα Μαλλον εννοεί ότι δεν σε φτάνουν τα 8gb μνήμης της 4060 Τi...Την είδαμε και την B580 με τα 16...Και την 3060... Υπάρχει το dlss 4 όμως και το fg στις 4xxx. Ανεβαίνεις fps και γλυτώνεις και vram Ασε που όλος ο κόσμος αυτές παίρνει στο steam (No2, 3 και 5 η Ti). Mάλλον θα είναι "χαζοί" που την προτιμάνε... Εγώ , στο μόνο που θα διαφωνούσα είναι γιατί Ti και όχι την σκέτη 4060. Είχε φτάσει η 4060 rtx, 250e το καλοκαίρι. Και 270 στο Black Friday και αρκετές μέρες μετά Σε αυτές τις τιμές ήταν vfm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα