dbrillis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 48 λεπτά πριν, Arkin είπε Έχοντας πάρει xiaomi pad 6 8/256 εδώ και αρκετούς μήνες με βγήκε 270 χωρίς ΦΠΑ έχω να πω τα καλύτερα πετάει κυριολεκτικά. Ανά 5 χρόνια παίρνω tablet πριν είχα samsung s5e εξαιρετική οθόνη ηχεία για multimedia απλά είχε αρχίσει να δείχνει τα χρόνια του. Το pad 6 με 870 sd δεν νιώθει απλά σε ότι του έχω βάλει. Multitasking με 3 εφαρμογές στην οθόνη κτλ πετάει. Δεν ειναι όλα Samsung η iPad δηλαδή. Καλοβλεπω για μελλοντικά το one plus 12 με 8 Gen 3 στα 460 εξαιρετικό vfm απλά λίγο μεγαλούτσικο. ωραιο το xiaomi pad 6, εχει παρει android 14; Το android 13 θα λαβει το τελευταίο security patch τον Μάρτιο του '26, σε ενα χρονο δηλαδή. Επ, μην κοιτας one plus 12, κοιτα μετά απο 5 χρονια τι θα υπάρχει στην αγορά τότε 😉. 👆 έτσι οι πιο πολλοί αγοραστές android tablet πετάνε τα λεφτα τους. Το tablet τους ειναι οικονομικο, πετάει αλλα υπάρχει ενα αλλο που πετάει λιγο πιο πολυ. Ενω οι πιο πολλοί με iPad δεν ξέρουν καν πιο iPad εχουν γιατί δουλεύει χωρις πρόβλημα και με ενημερωσεις για χρονια. 1
Jmanol000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου είναι τόσα χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό στην επίδοση με τουσ m1 , m2 , m4 που είναι μονόδρομος , δεν θα πω για το πόσο άριστα δουλεύουν και τα παλιότερα μοντελα ένα iPad air 2 που έχω επερνε μέχρι πριν τρία χρόνια το τελευταίο λογισμικό ενώ ακόμα δουλεύει όχι απλά καλά αλλά πολύ καλά σε σημείο που ένιωθα χαζός που ανάβαθμισα σε νεότερο μοντέλο με επεξεργαστή m1 1
manthos_27 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Πήρα πρόσφατα ενα ipad mini 6 του 2021 σφραγισμένο γνωρίζει κάποιος μέχρι πότε θα πάρει αναβαθμίσεις εχω ψάξει στο ίντερνετ αλλά δεν βρηκα κατι ακόμα υποθέτω να πάρει τις ίδιες αναβαθμίσεις που θα πάρει το iphone 13 λόγου του ίδιου επεξεργαστή που εχουν πάνω! Αν κάποιος ξέρει να μου πει μπορεί να κάνω και λάθος απλά κανω μια υπόθεση! Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από manthos_27
atheatos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, manthos_27 είπε Πήρα πρόσφατα ενα ipad mini 6 του 2021 σφραγισμένο γνωρίζει κάποιος μέχρι πότε θα πάρει αναβαθμίσεις εχω ψάξει στο ίντερνετ αλλά δεν βρηκα κατι ακόμα υποθέτω να πάρει τις ίδιες αναβαθμίσεις που θα πάρει το iphone 13 λόγου του ίδιου επεξεργαστή που εχουν πάνω! Αν κάποιος ξέρει να μου πει μπορεί να κάνω και λάθος απλά κανω μια υπόθεση! Κάποια iPad έχουν φτάσει και τα 8 χρόνια από την ημέρα κυκλοφορίας τους. Λογικά το ίδιο θα ισχύει και για αυτό . Αλλά σίγουρα μια 6 ετια. Όποτε υπολόγισε τουλάχιστον μέχρι το 2027. Το iPad OS έχει διάφορες από το iOS όποτε η σύγκριση με τα κινητά δεν είναι ακριβώς ίδια. 1
Arkin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, dbrillis είπε ωραιο το xiaomi pad 6, εχει παρει android 14; Το android 13 θα λαβει το τελευταίο security patch τον Μάρτιο του '26, σε ενα χρονο δηλαδή. Επ, μην κοιτας one plus 12, κοιτα μετά απο 5 χρονια τι θα υπάρχει στην αγορά τότε 😉. 👆 έτσι οι πιο πολλοί αγοραστές android tablet πετάνε τα λεφτα τους. Το tablet τους ειναι οικονομικο, πετάει αλλα υπάρχει ενα αλλο που πετάει λιγο πιο πολυ. Ενω οι πιο πολλοί με iPad δεν ξέρουν καν πιο iPad εχουν γιατί δουλεύει χωρις πρόβλημα και με ενημερωσεις για χρονια. Έχει android 14 εδώ και πολλούς μήνες προφανώς και κάθε μήνα security patch. Τα iPad είναι τίμια αλλά πετάς πολύ περισσότερα χρήματα αναλογικά. Εγώ στα 5 χρόνια θα δώσω 260 ευρώ ενώ σε iPad θα ήθελα κοντά τα διπλάσια και ας πήγαινε και 7 χρόνια. Οπότε τα ζυγίζεις. Και δυστυχώς όταν στην 5ετια γίνει η αλλαγή με το android το iPad θα έχει μείνει ήδη πολύ πίσω σε δύναμη. Όπως βολεύεται ο καθένας όμως και ανάλογα πιο λειτουργικό τον βολεύει περισσότερο είναι στην τελική. 1
dbrillis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Στις 13/2/2025 στις 4:16 ΠΜ, Arkin είπε Έχει android 14 εδώ και πολλούς μήνες προφανώς και κάθε μήνα security patch. Τα iPad είναι τίμια αλλά πετάς πολύ περισσότερα χρήματα αναλογικά. Εγώ στα 5 χρόνια θα δώσω 260 ευρώ ενώ σε iPad θα ήθελα κοντά τα διπλάσια και ας πήγαινε και 7 χρόνια. Οπότε τα ζυγίζεις. Και δυστυχώς όταν στην 5ετια γίνει η αλλαγή με το android το iPad θα έχει μείνει ήδη πολύ πίσω σε δύναμη. Όπως βολεύεται ο καθένας όμως και ανάλογα πιο λειτουργικό τον βολεύει περισσότερο είναι στην τελική. Κοίτα, το Xiaomi σου δεν θα πάρει αλλο update μετα το Android 14, αρα πολυ σύντομα θα εισαι χωρις ουτε ενημερώσεις ασφαλείας. Δεν ξερω τι χρηση κανεις στα tablet σου αλλα δεν καταλαβαίνω πως λες οτι το iPad θα εχει μεινει πισω σε δύναμη οταν εχεις παρει tablet με snapdragon 870 ενω σήμερα εχουμε Snapdragon gen 8 Elite. Δεν εχει μεινει (σύμφωνα με τη λογική σου) το tablet σου πισω σε δύναμη απο την στιγμή που το αγόρασες;
Arkin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, dbrillis είπε Κοίτα, το Xiaomi σου δεν θα πάρει αλλο update μετα το Android 14, αρα πολυ σύντομα θα εισαι χωρις ουτε ενημερώσεις ασφαλείας. Δεν ξερω τι χρηση κανεις στα tablet σου αλλα δεν καταλαβαίνω πως λες οτι το iPad θα εχει μεινει πισω σε δύναμη οταν εχεις παρει tablet με snapdragon 870 ενω σήμερα εχουμε Snapdragon gen 8 Elite. Δεν εχει μεινει (σύμφωνα με τη λογική σου) το tablet σου πισω σε δύναμη απο την στιγμή που το αγόρασες; Ενημερωσεις ασφαλειας λογικα θα παρει για 2-3 χρονια ακομα συν ασφαλειας απο google. Το tablet δουλευετε ως multimedia browsing 144hz οθοναρα και multitasking γενικα πεταει. Σοβαρη δουλεια θα κανω στο pc με την 4080super. Το θεμα και εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι αντιστοιχα για καποιο ipad ηθελα 800 ευρω τη στιγμη που το πηρα στα 330 το pad 6 μιας και θελω 256 χωρο απαραιτητα. Οποτε σε 2 χρονια που θα σταματησουν οι ενημερωσεις ασφαλειας πας σε νεο με gen 8 elite στα 350 ευρω και βγαζεις ακομα 4-5 χρονια. Καποτε ηταν πολυ τιμια τα ipad με τα 350 ευρω που ειχαν τα πιο απλα αν και παλι 64gb χωρου πολυ λιγο αλλα τωρα που τα android εχουν παει σε αλλο επιπεδο με πολυ δυνατα soc 144hz οθοναρες και αρκετα χρονια ενημερωσεις ασφαλειας δεν εχει νοημα για μενα εκτος αν το θες για δουλεια που εκει παντα λεω καντην στον υπολογιστη σωστα και 100 φορες πιο γρηγορα. Θεωρω το tablet καθαρα multimedia συσκευη+browsing οποτε μεχρι 350 τα δικαιολογω παραπανω ουτε για αστειο. Και να εχει απλετο χωρο τα 256 ειναι το ελαχιστο στο επομενο ελπιζω να παω σε 12gb ram/512gb rom.
Just_travel_everywhere Δημοσ. χθες στις 12:30 πμ Δημοσ. χθες στις 12:30 πμ Στις 12/2/2025 στις 1:07 ΜΜ, NickTG είπε Όποιος παίρνει tablet το κάνει για αναπαραγωγή τέτοιων βίντεο? Ή όποιος δεν κάνει αναπαραγωγή τέτοιων βίντεο παίζει? Το θέμα δεν είναι εάν κάποιος που το παίρνει παίζει τέτοια βίντεο ή όχι αλλά όταν δίνεις τόσα χρήματα και νομίζεις ότι αγοράζεις κάτι τόσο δυνατό και ποιοτικό αλλά στην πραγματικότητα άλλα προϊόντα περνάνε από πάνω σου σε επιδόσεις και Οικονομικότερα δεν σε ενοχλεί αυτό;; Εμένα με ενοχλεί φίλε να έχω δώσει για ταμπλετ 1300€ android Και να μην πήρε ούτε μία αναβάθμιση τα επόμενα τρία χρόνια που το κράτησα της Samsung. Και δεν μπορούσε να παίξει πολλών ειδών βίντεο γιατί απλά ήταν δεν !!! Ακόμα κ το s25 ultra δεν τα παίζει άρα και πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα βρίσκονται απλά δεν είναι τόσο δυνατά όσο ισχυρίζονται , εάν εσένα σ αρέσει όλα καλά
NickTG Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 16 hours ago, Just_travel_everywhere said: Το θέμα δεν είναι εάν κάποιος που το παίρνει παίζει τέτοια βίντεο ή όχι αλλά όταν δίνεις τόσα χρήματα και νομίζεις ότι αγοράζεις κάτι τόσο δυνατό και ποιοτικό αλλά στην πραγματικότητα άλλα προϊόντα περνάνε από πάνω σου σε επιδόσεις και Οικονομικότερα δεν σε ενοχλεί αυτό;; Εμένα με ενοχλεί φίλε να έχω δώσει για ταμπλετ 1300€ android Και να μην πήρε ούτε μία αναβάθμιση τα επόμενα τρία χρόνια που το κράτησα της Samsung. Και δεν μπορούσε να παίξει πολλών ειδών βίντεο γιατί απλά ήταν δεν !!! Ακόμα κ το s25 ultra δεν τα παίζει άρα και πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα βρίσκονται απλά δεν είναι τόσο δυνατά όσο ισχυρίζονται , εάν εσένα σ αρέσει όλα καλά Με ενοχλεί μόνο αν κάτι που πλήρωσα δεν κάνει αυτό για το οποίο πλήρωσα. Αν για παράδειγμα δεν με νοιάζει να παίζει τέτοια βίντεο δεν με ενοχλεί. Αν έλεγε πως παίζει κάτι και δεν το κάνει φυσικά θα με ενοχλούσε. Αντίστοιχα και με τις ενημερώσεις. Αν το να έχω για αρκετά χρόνια την τελευταία έκδοση λειτουργικού ήταν σημαντικό για μένα σίγουρα ένα iPad θα ήταν από τις πρώτες επιλογές μου.
Just_travel_everywhere Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 5 ώρες πριν, NickTG είπε Με ενοχλεί μόνο αν κάτι που πλήρωσα δεν κάνει αυτό για το οποίο πλήρωσα. Αν για παράδειγμα δεν με νοιάζει να παίζει τέτοια βίντεο δεν με ενοχλεί. Αν έλεγε πως παίζει κάτι και δεν το κάνει φυσικά θα με ενοχλούσε. Αντίστοιχα και με τις ενημερώσεις. Αν το να έχω για αρκετά χρόνια την τελευταία έκδοση λειτουργικού ήταν σημαντικό για μένα σίγουρα ένα iPad θα ήταν από τις πρώτες επιλογές μου. Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι αλλά τα ταμπλετ είναι συσκευές αναπαραγωγής περιεχομένου αν η συσκευή δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή βίντεο τότε πέτα το 🤣🤣🤣 γιατί μόνο για εκεί είναι χαχαχαχα
NickTG Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 5 minutes ago, Just_travel_everywhere said: Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι αλλά τα ταμπλετ είναι συσκευές αναπαραγωγής περιεχομένου αν η συσκευή δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή βίντεο τότε πέτα το 🤣🤣🤣 γιατί μόνο για εκεί είναι χαχαχαχα ΟΚ. 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα