Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, Dinos1973 said:

Το iPad είναι σαν τα Yaris, όλοι πρέπει να έχουν ένα.

Επίσης κάνει όσο ένα Yaris 😜

• Haha 4
Δημοσ.
19 minutes ago, inec said:

Επίσης κάνει όσο ένα Yaris 😜

βρες μου ένα με 349ευρω και θα αγοράσω 2.......όταν δεν γνωρίζεις κάτι μην γράφεις διότι εκτίθεστε!

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά απορώ που δεν είναι 90% αφού η Google δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη αγορά. Ακόμα και η Samsung πέταξε πέρυσι λευκή πετσέτα παρουσιάζοντας την ναυαρχίδα των tablets της με επεξεργαστή Mediatek ενώ δεν ξέρω καν αν υπάρχει ακόμα στην αγορά η Sony που έβγαζε υπέροχα Androd tablets. Το θετικό βέβαια στην αγορά των Android tablets είναι ότι μπορείς να βρεις σε προσφορά ταμπλέτες ακόμα και με 99 € που δουλεύουν  μια χαρά. Έχει τύχει να πάρω σε προσφορά ταμπλέτα με 150 € με 4G modem και οθόνη 2K. 

Δημοσ.
18 minutes ago, Dinos1973 said:

βρες μου ένα με 349ευρω και θα αγοράσω 2.......όταν δεν γνωρίζεις κάτι μην γράφεις διότι εκτίθεστε!

Το ότι ανέφερες το iPad του 21 σαν σημείο αναφοράς τιμης με ξεπερνάει.

Στην ίδια λογική βρήκα Yaris με 650.

Επίσης την επόμενη φορά το emoji θα το βάλω με μέγεθος γραμματοσειράς 80

• Confused 1
Δημοσ.
17 minutes ago, inec said:

Το ότι ανέφερες το iPad του 21 σαν σημείο αναφοράς τιμης με ξεπερνάει.

Στην ίδια λογική βρήκα Yaris με 650.

Επίσης την επόμενη φορά το emoji θα το βάλω με μέγεθος γραμματοσειράς 80

δηλαδή είστε οκ με το 419......διαβάστε λίγο θα βοηθήσει !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, dbrillis said:

Λάθος, δεν κανουν τα ipad το λιγότερο 750 ευρώ. 

Το οτι κάποια Samsung παιρνουν 4 χρονια ενημέρωσεις ειναι σχεδον τυχαιο. Ρωτα ποσοι πηραμε ακριβα Samsung tablets πιο παλια και τα εχουμε σε συρτάρι. Συγνώμη που δεν την πατάω δεύτερη φορά ελπίζοντας να κανει η Samsung με μια σειρά tablet οτι θα έπρεπε να κανει με ολες απο πάντα 😉

Δεν μας ειπες και ποσο το πηρες το s7+ 😉

Μιλάω για το καινούργιο 11αρι που έχει 730 ευρώ αυτήν την στιγμη.

Το ότι πήρες εσύ σειρά S Samsung tablet και το έχεις στο συρταρι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Μπορεί να μην σου άρεσε για πολλούς λόγους. Γι αυτό σου ανέφερα ότι πλέον έχουν 4 χρόνια αναβαθμίσεις. Αν εσύ με το "παλιά" εννοείς πριν 8 χρόνια ναι δεν έφταναν τα apple 

Το είχα πάρει 850 ευρώ ένα 2 μηνό αφοτου κυκλοφόρησε.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Μιλάω για το καινούργιο 11αρι που έχει 730 ευρώ αυτήν την στιγμη.

Το ότι πήρες εσύ σειρά S Samsung tablet και το έχεις στο συρταρι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Μπορεί να μην σου άρεσε για πολλούς λόγους. Γι αυτό σου ανέφερα ότι πλέον έχουν 4 χρόνια αναβαθμίσεις. Αν εσύ με το "παλιά" εννοείς πριν 8 χρόνια ναι δεν έφταναν τα apple 

Το είχα πάρει 850 ευρώ ένα 2 μηνό αφοτου κυκλοφόρησε.

Ακομα και σήμερα δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να πληρώσω Android tablet.

Έκανες την επιλογή σου, εσκασες 850 ευρώ για Samsung tablet, το ευχαριστιεσαι (μιας και το πληρωσες 😉), ασε εμας να κανουμε λάθη. 

Φαντάζομαι είναι τέλειο το Android 15 με One ui 7.0 στο tablet σου και snapdragon 865.

• Like 2
Δημοσ.

Μέχρι το 2017 δεν είχα καμία συσκευή Apple, τις θεωρούσα χαμηλότερες σε τεχνολογικό εξοπλισμό, αδύνατο να κάνεις σωστό customization και με κλειδωμένο ecosystem που σε περιόριζε σημαντικά.

Τότε όμως πήρα και το 1ο μεταχειρισμένο ipad (the new Ipad ή αλλιώς το 3ο το μακρύτερο)...το γμμμνο αυτό ήταν άλλη κλάση... Ειχα 5 διαφορετικά tablet android kai 1 windows (!) ...αλλα σαν αυτό δεν είχα ξαναδεί... ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ... ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!! (με αλλαγη μπαταρίας) ...

Οπότε μετά ανακάλυψα το IOS και με πήρε η κατηφόρα... Στο σπιτι έχουμε τώρα (ενεργά! ) 4 ipad και ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 2ο χερι εκτός από 1... Επίσης, έχω πάρει (ευτυχώς μεταχειρισμένα) 10 iphone από το forum...αδειάζοντας τελικά το android (ήμουν φανατικός με αυτά ...ειδικά με SONY, SAMSUNG,MEIZU, XIAOMI) και πλέον όλη η οικογένεια έχει Iphones...

Πρόσφατα (μετά από πολύ ...μεταμέλεια και προβληματισμό) είπαμε αντίο και στα windows... πήραμε για το γραφείο 3 μεταχειρισμένα Macbook ...του 2014-5 και με νέες μπαταρίες (και μπατζετ τα 200-250 ευρώ έκαστο...) πάθαμε πλάκα...

Και όλα αυτά λόγω εκείνου του ΓΜΝΜΟΥ του ipad 3...

ΥΓ εχω ακόμα το ipad pro (2018) 11' σαν βασικό. που τρέχει το τελευταίο λογισμικό και πετάει πραγματικά...

Γμμνη Apple....

• Like 4
Δημοσ.
18 hours ago, xemis said:

τα ipad δεν παίζονται. Ακόμη χρησιμοποιούμε συσκευες 10ετίας ( με λιγα θέματα). 

Ανάλογα τι θες. Εγώ ακόμα προτιμώ το huawei mediapad M5 10 inch που πήρα 100 λίρες μεταχειρισμένο και του κοπανάς 256gb micro sd με 13 λίρες και βλέπεις όσες ταινίες θες. Αλλά από ότι ξέρω τα ipad είναι πολύ καλά για adobe etc. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, dbrillis said:

Ακομα και σήμερα δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να πληρώσω Android tablet.

Έκανες την επιλογή σου, εσκασες 850 ευρώ για Samsung tablet, το ευχαριστιεσαι (μιας και το πληρωσες 😉), ασε εμας να κανουμε λάθη. 

Φαντάζομαι είναι τέλειο το Android 15 με One ui 7.0 στο tablet σου και snapdragon 865.

Ποιος σου ειπε οτι ειναι λαθος να παρεις ipad?

Aν εισαι στο οικοσυστημα της Apple προφανως και θα πας σε ipad, τα οποια πετανε.

Αν ομως εισαι σε οικοσυστημα android, σου αρεσει και δεν θες να ξεβολευτεις και να πας σε iOS (και ειδικα αν εισαι ηδη στο οικοσυστημα Samsung) τοτε η λογικη επομενη κινηση ειναι να πας και σε Samsung tablet. Και αν θες κατι premium στην σειρα S.

Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τα ιδια θελω και τις ιδιες αναγκες, αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις. Γι'αυτο μιλας με τοσο φανατισμο λες και εισαι μετοχος της apple μηδενιζοντας ολα τα υπολοιπα. Αλλα αν ησουν μετοχος δεν θα ασχολιοσουν με το insomnia. Οποτε αυριο εχει πρωινο ξυπνημα για μεροκοματο.

Καλη συνεχεια.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Aν εισαι στο οικοσυστημα της Apple προφανως και θα πας σε ipad, τα οποια πετανε.

Αν ομως εισαι σε οικοσυστημα android, σου αρεσει και δεν θες να ξεβολευτεις και να πας σε iOS (και ειδικα αν εισαι ηδη στο οικοσυστημα Samsung) τοτε η λογικη επομενη κινηση ειναι να πας και σε Samsung tablet. Και αν θες κατι premium στην σειρα S.

Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τα ιδια θελω και τις ιδιες αναγκες, αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις. Γι'αυτο μιλας με τοσο φανατισμο λες και εισαι μετοχος της apple μηδενιζοντας ολα τα υπολοιπα. Αλλα αν ησουν μετοχος δεν θα ασχολιοσουν με το insomnia. Οποτε αυριο εχει πρωινο ξυπνημα για μεροκοματο.

Καλη συνεχεια.

Νομίζω οτι εξηγησα οτι χαλασα λεφτα σε android tablet και μεσα απο αυτή την εμπειρία εμαθα. 

Οικοσύστημα android δεν υπάρχει, ειναι για γέλια, ισως να υπάρχει οικοσύστημα Samsung αλλα ποιος θέλει να μπλέξει με αυτό; Τα εχω ολα στο Google account μου αλλα το google account δεν ειναι οικοσύστημα. 

Το κινητό μου ειναι Samsung Galaxy s23, το tablet του σπιτιού ομως ειναι ενα ipad Air 4 που έχει κυκλοφορήσει την ιδια χρονια με το Gakaxy tab s7+, εκανε τα ιδια λεφτα (μπορεί και λιγότερα) με το s7+ με τη διαφορά οτι το iPad αυτη τη στιγμή εχει την τελευταία έκδοση iPadOs, το s7+ ποια έκδοση android έχει; Εδω στο S23 και ακομα δεν εχουμε πάρει android 15, θαααααα παρουμε. 

Δεν υπάρχει λόγος για εμενα να μπλέξω με τα samsung apps μιας και αύριο μπορεί να παρω ενα αλλο κινητό android. Το άρθρο μιλαει για τα iPad vs the world, ο κόσμος που δεν εχει iPad εχει καποιο φτηνό android tablet που ο καταστευαστης το εχει παρατημένο. Αυτοι που αγορασαν full price ακριβο android tablet πρέπει να είναι μονοψήφιο ποσοστο στην πίτα και αμφιβάλω αν θα ξαναγορασουν. Καταλαβαίνω αυτούς που θέλουν ενα φτηνο tablet, δεν καταλαβαίνω αυτούς που τα σκανε για ακριβό android tablet. Σέβομαι δηλαδή τις ανάγκες του καθενός 😉

Δεν καταλαβαίνω γιατί το πηγες στο αν ειμαι μέτοχος της apple και αν αύριο πρέπει να παω για μεροκάματο αλλα να σου απαντήσω και σε αυτο. Εχω s23 και iPad οχι γιατί ειμαι φανατικός αλλα επειδη κοιταω την τσεπη μου, το s23 μετα απο λιγους μηνες κυκλοφορίας το πήρα σε τιμή χωμα και το iPad ειναι ακομα και σήμερα απροβληματιστο μετα απο 3+ χρονια, και με το τελευταίο iPadOs. Τα εχει βγάλει τα λεφτα του το iPad απο την καθημερινή χρήση. 

Υ. Γ. Δεν θα σου πω το ποσο ειναι το μεροκάματο μου για αυστηρά 8 ωρες δουλειάς γιατί θα σου χαλασω την εξυπνάδα/κακία και το καλη συνέχεια. 😎

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Καλη συνεχεια.

Έχοντας πάρει xiaomi pad 6 8/256 εδώ και αρκετούς μήνες με βγήκε 270 χωρίς ΦΠΑ έχω να πω τα καλύτερα πετάει κυριολεκτικά. Ανά 5 χρόνια παίρνω tablet πριν είχα samsung s5e εξαιρετική οθόνη ηχεία για multimedia απλά είχε αρχίσει να δείχνει τα χρόνια του. Το pad 6 με 870 sd δεν νιώθει απλά σε ότι του έχω βάλει. Multitasking με 3 εφαρμογές στην οθόνη κτλ πετάει. Δεν ειναι όλα Samsung η iPad δηλαδή. Καλοβλεπω για μελλοντικά το one plus 12 με 8 Gen 3 στα 460 εξαιρετικό vfm απλά λίγο μεγαλούτσικο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...