Lupus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Το προβλημα μου ειναι το εξης: Σε fedora core 2 ειμαι root και οταν κανω touch /mnt/ntfs/mpla μου πεταει ενα ωραιοτατο "cannot touch /mnt/ntfs/mpla":permission denied Απο περιεργια εκανα το ιδιο σαν user. Το αποτελεσμα ηταν το αρχειο να δημιουργηθει κανονικα!!!! στο fstab εχω για το device : /dev/hda1 /mnt/win ntfs auto,rw 0 0 εχω αλλαξει τα options σε defaults και παλι το ιδιο. Για το ιδιο μηχανημα σε slackware ειχα κανει το ιδιο και επαιζε! Εχει κανεις καμμια ιδεα να μου προτεινει γιατι εχω παθει πλακα?
xdc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Mhpws sto /mnt to fakelo pou kaneis mount ton eixes dhmiourghsei san user kai den exei o root write access? root = 8eos mporeis na kaneis oti 8eleis.. #ls -l /mnt kai des ti paizei
Cue Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Απ'ότι βλέπω λες πως πας να κάνεις touch στο /mnt/nfts/mpla αλλά στο fstab έχεις /mnt/win. Οπότε μήπως μπερδέυεις τα directory? Το permission denied μπορεί να το πέρνεις για άλλους λόγους (π.χ. /mnt/ntfs not mounted) άρα δε μπορεί να το κάνει touch το αρχείο στην συγκεκριμένη location και όχι για κάποιο άλλο λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.