VAGGK09 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα astra h gtc 1.4 2008 , θέλω να αλλάξω τις αναρτήσεις, μπορεί κάποιος να μου προτείνει τι αμορτισέρ να βάλω??
atheatos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εξαρτάται ποσό θες να δώσεις. Πάντως δεν θα εβαζα ποτέ αμορτισέρ με γυμνό καλάμι. Προτιμω πάντα αμορτισέρ που εκ κατασκευής έχουν κάποια προστασία ωστε να καλύπτουν τον άξονα και την τσιμουχα του από σκόνες κτλ. Συνήθως τα bilstein και σε κάποιες άλλες μάρκες, στα ακριβά τους μοντέλα, είναι έτσι. Εχω αγοράσει και φτηνά με γυμνό καλάμι , όπου αγορασα έξτρα καποτες ,αλλά δεν είχαν καλή εφαρμογή και όσο να ναι πέρναγαν σκόνες και νερά στο καλάμι και μετά από λίγο καιρό είχαν διαρροή . Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από atheatos
GodzillaCover Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό που θα πω ή αν είναι σχετικό, αλλά εγώ έχω το 1.6 sport και μου είχαν πει ότι για να αλλάξω τα αμορτισερ θα πάει 800€, δε γίνεται αλλιώς είπαν γιατί πρέπει να μπουν αμορτισερ IDS+. Οπότε απλά το άφησα έτσι, με μονίμως αναμμένο το λαμπάκι IDS+, και πάει σαν βάρκα. Εσύ έχεις το απλό ή το IDS+?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα