yianom Δημοσ. Τρίτη στις 09:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:03 μμ (επεξεργασμένο) Άντε πάλι Note 7 καταστάσεις Επεξ/σία Τρίτη στις 09:04 μμ από yianom
JcD Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 μμ 1 hour ago, poulinos said: το μεγαλυτερο αστειο ever.τα προβατα παντα θα τρεχουν και ολοι βιαζονται να γινουν beta testers s23+ βγαζω μερα+. but δεν εχω κατεβασει το μισο play store. εχω χ apps που θελω.και οχι ενα κινητο που το χω γεμισει με αχρηστα apps οπως κανουν μερικοι με τα pc και λενε μετα οτι παει αργα και ας ειναι i9. δεν ειναι οτι η μπαταρια ειναι κορυφη αλλα εχω μαθει να εχω τα basics.ολα τα αχρηστα τα εχω κανει disable. αυτα ειναι τα apps. Αν έπαιρνα ultra θα έπαιρνα το 23, θεωρώ πολύ καλή συσκευή.
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ 5 minutes ago, JcD said: Αν έπαιρνα ultra θα έπαιρνα το 23, θεωρώ πολύ καλή συσκευή. πριν ειχα το s22 .η μπαταρια του ηταν 3700 .αντιθετα η σειρα + εχει λιγο μεγαλυτερη οθονη αλλα η μπαταρια παει στα 4700 το οποιο ειναι καλη διαφορα.το ultra εχει λιγο μεγαλυτερη οθονη αλλα και λιγοκαλυτερη μπαταρια στα 5000. οποτε το + το θεωρω πολυ καλο για την αυτονομια του συγκριτικα με τα ultra και το απλο,βεβαια οπως ειπα δεν το γεμιζω με βλακειες. πχ δεν βαζω 120hz στην οθονη( κινητο ειναι) εχω κανει disable ολα τα bloatware κτλ κτλ.και αυτα τα εκανα σε οποιοδηποτε κινητο και αν ειχα βεβαια. τα ultra εχουν σαν μεγαλο + το πενακι που πολλοι το θελουν
Lefteris Sorogos Δημοσ. Τρίτη στις 09:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:53 μμ Ρε ακόμα δεν το ανοίξαμε απο το κουτι και μας λενε τα καλά του επόμενου !! Αντε γεια
orpheas7 Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 μμ ισως λοιπον καταφερει να κραταει το κινητο οπως ενα huawei του 2019..
mixalis_1977 Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 μμ 1 ώρα πριν, Jmanol000 είπε Κάλλιο αργά παρά ποτέ τι εμμονή σασ έχει πιάσει με τη samsung , το x2 pro εχει χαλια μπαταρια και αυτο ειναι γεγονοσ οτιδηποτε παρεισ τωρα ειναι καλυτερο οποτε τι σε ενοχλει η samsung πραγματικα βιάζεσαι γιατί τα έχεις πάρει και τα 4 και είσαι απογοητευμένος ? μια χαρά αναβάθμιση είναι να πασ από s22 σε s25 Ναι ναι εχω παρει και τα 4 οπως και τα 2 τελευταια fold... εχω πολυ καλη εικονα για να το λεω
JcD Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 μμ 2 hours ago, poulinos said: πριν ειχα το s22 .η μπαταρια του ηταν 3700 .αντιθετα η σειρα + εχει λιγο μεγαλυτερη οθονη αλλα η μπαταρια παει στα 4700 το οποιο ειναι καλη διαφορα.το ultra εχει λιγο μεγαλυτερη οθονη αλλα και λιγοκαλυτερη μπαταρια στα 5000. οποτε το + το θεωρω πολυ καλο για την αυτονομια του συγκριτικα με τα ultra και το απλο,βεβαια οπως ειπα δεν το γεμιζω με βλακειες. πχ δεν βαζω 120hz στην οθονη( κινητο ειναι) εχω κανει disable ολα τα bloatware κτλ κτλ.και αυτα τα εκανα σε οποιοδηποτε κινητο και αν ειχα βεβαια. τα ultra εχουν σαν μεγαλο + το πενακι που πολλοι το θελουν Το θέμα μπαταρία είναι... θέμα. Θα έπαιρνα χαλαρά το s25 αλλά όχι 4000 ρε φίλε, θα πάρω καλύτερα το xiaomi 15 όταν βγει σε global με 5400 σε παρόμοιο μέγεθος!
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:26 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:26 πμ 46 minutes ago, JcD said: Το θέμα μπαταρία είναι... θέμα. Θα έπαιρνα χαλαρά το s25 αλλά όχι 4000 ρε φίλε, θα πάρω καλύτερα το xiaomi 15 όταν βγει σε global με 5400 σε παρόμοιο μέγεθος! δυστυχως ναι στο απλο η μπαταρια ειναι πολυ μικρη.3700 και τωρα θα την κανουν 4000.βλακειες δηλαδη.ωραιο μεγεθος βεβαια αλλα...... xiaomi ειχα παρει το mi max 2 .μεχρι εκει καλα.χαλαστηκα πολυ απο το bloatware συν οτι δεν ηταν αδιαβροχα καποια μοντελα πιο παλια οποτε δεν ξαναπηρα. 1
INFLUENCER Δημοσ. Τετάρτη στις 07:08 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:08 πμ (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Jmanol000 είπε Κάλλιο αργά παρά ποτέ τι εμμονή σασ έχει πιάσει με τη samsung , το x2 pro εχει χαλια μπαταρια και αυτο ειναι γεγονοσ οτιδηποτε παρεισ τωρα ειναι καλυτερο οποτε τι σε ενοχλει η samsung πραγματικα βιάζεσαι γιατί τα έχεις πάρει και τα 4 και είσαι απογοητευμένος ? μια χαρά αναβάθμιση είναι να πασ από s22 σε s25 Βρες μου ενα S20 που να εχει αντεξει η μπαταρια του μετα απο 5 χρονια με 25 watt φορτιση. 😁 Realme X2 90 HZ 1080p endurance Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:09 πμ από INFLUENCER
nickk0kkav Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 πμ Αυτο με τα 45w γιατί ενδιαφέρονται για την μακροζωία της μπαταρίας ειχε πολυ πλακα χαχαχα χαχα χαχαχα
GCX Δημοσ. Τετάρτη στις 10:00 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:00 πμ Βλέπω σχόλια εδώ γιατί δεν βγάζουν πολλές ώρες τα κινητά παρά τις μεγάλες χωρητικότητες Απάντηση: 1) Καίνε πολύ και οι οθόνες και soc (μόνο άμα παίζεις παιχνίδια ή άμα έχεις google tensor g4 με power efficiency από εποχές Pentium 4) 2) Όσο υπάρχει ζήτηση για περισσότερη ισχύ και μαζί οθόνες με υψηλότερα hz με τεχνολογία μπαταρία 30+ ετών μην περιμένετε κάτι παραπάνω. Ισχύει και στα λάπτοπ. Όσοι χρησιμοποιούν το κινητό για απλά πράγματα δεν νομίζω να έχουν θεμα με την μπαταρία Λύση: Με μπαταρίες Στερεάς κατάστασης μπορεί να λυθεί το θέμα που θα έχουν πολύ μεγαλύτερη πυκνότητα αλλά προς το παρόν είναι ακριβές
ZahosDoganos Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 πμ 10 hours ago, poulinos said: δυστυχως ναι στο απλο η μπαταρια ειναι πολυ μικρη.3700 και τωρα θα την κανουν 4000.βλακειες δηλαδη.ωραιο μεγεθος βεβαια αλλα...... xiaomi ειχα παρει το mi max 2 .μεχρι εκει καλα.χαλαστηκα πολυ απο το bloatware συν οτι δεν ηταν αδιαβροχα καποια μοντελα πιο παλια οποτε δεν ξαναπηρα. πραγματικά αυτό με bloatware δεν παλεύεται.. Είχα και γω Xiaomi και πηρα πίξελ 9 για αυτό το λογο! Από τη μια έχει εξαιρετική κάμερα και καθαρό λειτουργικό + την υποστήριξη 7 χρόνια αλλά το soc είναι για τα πανηγύρια και δεν ξέρω από hardware και μπαταρία πόσο future proof θα είναι. Σκέφτομαι να το δώσω αλλά που να πας πίσω σε Xiaomi με τόσο bloatware.. ακόμα και όταν έβλεπα ένα βίντεο τραβηγμένο δικό μου , στο τέλος πέταγε δικές του μαλακίες
Jmanol000 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:55 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:55 πμ 13 ώρες πριν, mixalis_1977 είπε Ναι ναι εχω παρει και τα 4 οπως και τα 2 τελευταια fold... εχω πολυ καλη εικονα για να το λεω καλά αν χρειάστηκε να αγοράσεις 6 τηλέφωνα για να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι κάθε μοντέλο αλλάζει λίγο από το προιγουμενο τότε έχεις μεγαλύτερα προβλήματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείς 4 ώρες πριν, INFLUENCER είπε Βρες μου ενα S20 που να εχει αντεξει η μπαταρια του μετα απο 5 χρονια με 25 watt φορτιση. 😁 Realme X2 90 HZ 1080p endurance καλά άμα λίγη μπαταρία είναι αρκετη για να κάνει ένα άθλιο παλιό κινητό καλό για εσένα τι να σου πω τέτοιους πελάτες θέλουν οι μάρκες κινητών
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 μμ 1 hour ago, ZahosDoganos said: πραγματικά αυτό με bloatware δεν παλεύεται.. Είχα και γω Xiaomi και πηρα πίξελ 9 για αυτό το λογο! Από τη μια έχει εξαιρετική κάμερα και καθαρό λειτουργικό + την υποστήριξη 7 χρόνια αλλά το soc είναι για τα πανηγύρια και δεν ξέρω από hardware και μπαταρία πόσο future proof θα είναι. Σκέφτομαι να το δώσω αλλά που να πας πίσω σε Xiaomi με τόσο bloatware.. ακόμα και όταν έβλεπα ένα βίντεο τραβηγμένο δικό μου , στο τέλος πέταγε δικές του μαλακίες δεν ξερω αν το εχει διορθωσει πλεον η xiaomi αλλα εγω την εκανα απο αυτους.και στο samsung εχει αχρηστα προγραμματα αλλα οκ τα κλεινω.αλλα δεν εχω διαφημισεις.θα ηθελα google pixel αλλα ειχα ακουσει οτι υπαρχουν θεματακια με 5g και wifi calling(ειναι must το Wifi calling για μενα) οποτε και δεν το προτιμησα . χωρις να σημαινει οτι εχω κλεισει την πορτα στην google. δεν θα πηγαινα παντως πισω απο pixel σε xiaomi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα