Jts Δημοσ. Τετάρτη στις 12:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:25 μμ Μόλις τώρα, poulinos είπε δεν ξερω αν το εχει διορθωσει πλεον η xiaomi αλλα εγω την εκανα απο αυτους.και στο samsung εχει αχρηστα προγραμματα αλλα οκ τα κλεινω.αλλα δεν εχω διαφημισεις.θα ηθελα google pixel αλλα ειχα ακουσει οτι υπαρχουν θεματακια με 5g και wifi calling(ειναι must το Wifi calling για μενα) οποτε και δεν το προτιμησα . χωρις να σημαινει οτι εχω κλεισει την πορτα στην google. δεν θα πηγαινα παντως πισω απο pixel σε xiaomi Λειτουργεί πλέον, αλλά δεν ξέρω πόσο καλά. Εγώ έχω δοκιμάσει Oneplus, Poco και Samsung, μόνο στην Samsung λειτουργούσε σωστά πάντα. Στο Oneplus τις περισσότερες φορές ήταν εντάξει και στα Poco όταν βρει λίγο σήμα γυρνάει σε Lte με κοψίματα στον ήχο επειδή δεν πιάνει. Και έχω να προτιμάει wifi.
oldnew Δημοσ. Τετάρτη στις 12:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:31 μμ Ολα δεκτά τα αρνητικά για τη σαμσουνγκ, τα γράφω και εγω, εχει γίνει apple n2. Πανάκριβα, σχέση κόστους απόδοσης μικρη, αλλαγές με το σταγονόμετρο, αντιγραφει την Apple συστηματικά, ΑΛΛΑ : Απο που προκύπτει οτι δεν έχουν καλη αυτονομία? Την καλύτερη σχεδόν απο καθε αλλο έχουν (με ίδια χωρητικότητα μπαταρίας) . Τωρα αμα δεν ξέρετε να στήνετε ενα κινητό, θα σας φταίνε ολα.. Ας πάρουμε και ενα παράδειγμα : galaxy fold 5, 4.400mha μπαταρία, βγάζει 12h Honor magic v3 5.150mah μπαταρία βγάζει 10h https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_z_fold5-12418.php https://www.gsmarena.com/honor_magic_v3-13202.php Και τουλάχιστον για το fold 5 που εχω, light χρήση βγαζω καπου 7-10h σε μια μερα ΟΘΌΝΗ με 95% χρήσης της μεγάλης οθόνης. Είναι απορίας άξιο πως το πετυχαίνει με τοσο μικρή μπαταρία και 2πλασια οθόνη απο νορμάλ κινητά. Και υποπτεύομαι οτι κατι καλο κάνουν με την οθονη και κατανάλωνει λιγότερο. Τωρα κατι εισαγωγικά σαμσουνγκ που έχουν φίλοι, κλαίγονται για την αυτονομία. Μπορεί να έχουν δίκιο, δεν ξέρω ποσο καλα είναι σε αυτή την κατηγορία τιμής, αλλα στις ναυαρχίδες μια χαρά αυτονομία έχουν.
dhm21911 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:06 μμ Υποτιθεται θα επαναφερουν τις μπαταριες με το καπακι μεχρι το τελος του 26 αν θυμαμαι καλα? Οποτε δεν υπαρχει ζητημα σταθεροτητας και ολα αυτα τα ψεματα που λενε. Πεφτει η μπαταρια σου? Πας στο καταστημα αγοραζεις μια αλλη , την αλλαζεις εκει επιτοπου και τελειωσε το θεμα. 20 ώρες πριν, kinitos είπε Και δουλεύει σαν 3300 χαχα Και νούμερο Για βρες μου μια μπαταρια 3300 που να βγαζει σε πραγματικες συνθηκες 7-8-9 ωρες οθονη να δω λιγο κατι. Μην λεμε οτι θελουμε παιδια , ενταξει εχουν φτασει ταβανι τα κινητα με υπερχρεωσεις κλπ κλπ αλλα δεν γινεται να μην αναγνωριζουμε οτι και τα samsung εχουν απο τις καλυτερες αυτονομιες εκει εξω. 19 ώρες πριν, dbrillis είπε για την Samsung Αν υπαρχουν 20 εταιρειες ποσες απο αυτες δεν ειναι τερματισμενες στο θεμα μπαταριας? Γραψε και τις υπολοιπες μην ντρεπεσαι. 19 ώρες πριν, INFLUENCER είπε Και που θα ψοφήσει σε 1.5 χρόνο με φορτίσεις που πιο αργά πεθαίνεις....μακριά από αμπαλους κορεάτες! 5 χρόνια με το X2 Pro της Realme δουλεύει άψογα με 50 watt supervooc! Τα νουμερα αυτα απο που τα παιρνεις? s21 ultra απο day one χωρις αλλαγη μπαταριας τρεχει οπως οταν το πηρα. 5-7 ωρες οθονες εβγαζα 5-7 ωρες οθονη βγαζω αναλογα την χρηση. 15 ώρες πριν, Lefteris Sorogos είπε Ρε ακόμα δεν το ανοίξαμε απο το κουτι και μας λενε τα καλά του επόμενου !! Αντε γεια Υπαρχουν leaks 2 γενιες μετα και στα samsung και στα apple τουλαχιστον που παρακολουθω , φανταζομαι γινεται και σε αλλες εταιρειες. 1
ZahosDoganos Δημοσ. Τετάρτη στις 01:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:47 μμ 1 hour ago, poulinos said: δεν ξερω αν το εχει διορθωσει πλεον η xiaomi αλλα εγω την εκανα απο αυτους.και στο samsung εχει αχρηστα προγραμματα αλλα οκ τα κλεινω.αλλα δεν εχω διαφημισεις.θα ηθελα google pixel αλλα ειχα ακουσει οτι υπαρχουν θεματακια με 5g και wifi calling(ειναι must το Wifi calling για μενα) οποτε και δεν το προτιμησα . χωρις να σημαινει οτι εχω κλεισει την πορτα στην google. δεν θα πηγαινα παντως πισω απο pixel σε xiaomi Με 5g δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα αλλά WiFi calling δεν έχω κάνει και δεν ξέρω.. Το μόνο πρόβλημα είναι ποσο θα αντέξει το soc που είναι πολύ πίσω από Snapdragon και ακούω και για υπερθέρμανση το καλοκαίρι. Αν αλλάζεις κινητό ανά 2 χρόνια βέβαια δεν θα υπάρχει θέμα φαντάζομαι. Έχει κάποιες ελλείψεις το λειτουργικό και η εφαρμογή Google photos λίγο κακή αλλά κατά τ άλλα με τίποτα πίσω σε xiaomi. Έχει καλύτερο hardware αλλά δεν παλεύεται. Για s25 σκεφτόμουν μόλις πέσει κάνα 100ρικο η τιμή να βγει μάξιμουμ στα 600 ευρώ χωρίς ΦΠΑ
mixalis_1977 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:40 μμ 3 ώρες πριν, Jmanol000 είπε καλά αν χρειάστηκε να αγοράσεις 6 τηλέφωνα για να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι κάθε μοντέλο αλλάζει λίγο από το προιγουμενο τότε έχεις μεγαλύτερα προβλήματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείς καλά άμα λίγη μπαταρία είναι αρκετη για να κάνει ένα άθλιο παλιό κινητό καλό για εσένα τι να σου πω τέτοιους πελάτες θέλουν οι μάρκες κινητών δικη μου δουλεια... δε σε ρωτησε κανεις
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 04:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:13 μμ 2 hours ago, ZahosDoganos said: Με 5g δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα αλλά WiFi calling δεν έχω κάνει και δεν ξέρω.. Το μόνο πρόβλημα είναι ποσο θα αντέξει το soc που είναι πολύ πίσω από Snapdragon και ακούω και για υπερθέρμανση το καλοκαίρι. Αν αλλάζεις κινητό ανά 2 χρόνια βέβαια δεν θα υπάρχει θέμα φαντάζομαι. Έχει κάποιες ελλείψεις το λειτουργικό και η εφαρμογή Google photos λίγο κακή αλλά κατά τ άλλα με τίποτα πίσω σε xiaomi. Έχει καλύτερο hardware αλλά δεν παλεύεται. Για s25 σκεφτόμουν μόλις πέσει κάνα 100ρικο η τιμή να βγει μάξιμουμ στα 600 ευρώ χωρίς ΦΠΑ παλια ηξερα οτι ηθελε λιγο κοπο για να παιξει το 5g.δεν το εψαξα παραπανω.δυστυχως για μενα το wifi calling ειναι Must must οπως και το να ειναι ψιλο αδιαβροχο το κινητο. τωρα σε samsung ειτε με snap ειτε με exynos δεν ειχα υπερθερμανση αλλα δεν εχω κανει τιποτα heavy use.δεν παιζω παιχνιδια κτλ.αντε max καμια ταινια.οι εφαρμογες ειναι το λιγοτερο οποτε δεν θα με πειραζε. τωρα για το s25 εγω γενικως παω σε s σειρα μεν αλλα παω 2-3 γενιες πισω. και δεν παω στο ultra.τωρα πχ πηρα το s23 που θα βγει το S25.το s22 που πηρα περυσι ειμασταν στο s24. και δεν εχω παραπονο επιδοσεων.και επισης δεν θα αλλαζα ουτε καν το S20 που ειχα δυο χρονια πριν αν δεν μου εβγαινε να δωσω μικρη διαφορα τιμης.ακομα και το S20 με καλυπτε στα παντα. δηλαδη αν του χρονου δεν μου κατσει καλη τιμη θα κρατησω το s23 ανετα για 3 χρονακια. 4 hours ago, Jts said: Λειτουργεί πλέον, αλλά δεν ξέρω πόσο καλά. Εγώ έχω δοκιμάσει Oneplus, Poco και Samsung, μόνο στην Samsung λειτουργούσε σωστά πάντα. Στο Oneplus τις περισσότερες φορές ήταν εντάξει και στα Poco όταν βρει λίγο σήμα γυρνάει σε Lte με κοψίματα στον ήχο επειδή δεν πιάνει. Και έχω να προτιμάει wifi. 5g που εχω δοκιμασει στα s22 s23 δεν ειχα θεμα.wifi calling αν θυμαμαι καλα ειχα και στο s23 και στο s22 αλλα και στο S20. και επισης ηταν μια χαρα. αν το σημα ειναι κακο βεβαια θα το ριξει σε 4g. αυτο δεν φταιει το κινητο βεβαια. αυτο που παρατηρησα αν και ασχετο με το θεμα ειναι οτι το s23+ πιανει σε σημεια που δεν επιανε το s22. τωρα ιδεα μου ή οχι δεν ξερω. πολλες φορες βεβαια αν το 5g ειναι οριακα μπορει να το γυρισω κατευθειαν σε 4g για πιο stable.
INFLUENCER Δημοσ. Τετάρτη στις 07:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:32 μμ 6 ώρες πριν, dhm21911 είπε Υποτιθεται θα επαναφερουν τις μπαταριες με το καπακι μεχρι το τελος του 26 αν θυμαμαι καλα? Οποτε δεν υπαρχει ζητημα σταθεροτητας και ολα αυτα τα ψεματα που λενε. Πεφτει η μπαταρια σου? Πας στο καταστημα αγοραζεις μια αλλη , την αλλαζεις εκει επιτοπου και τελειωσε το θεμα. Για βρες μου μια μπαταρια 3300 που να βγαζει σε πραγματικες συνθηκες 7-8-9 ωρες οθονη να δω λιγο κατι. Μην λεμε οτι θελουμε παιδια , ενταξει εχουν φτασει ταβανι τα κινητα με υπερχρεωσεις κλπ κλπ αλλα δεν γινεται να μην αναγνωριζουμε οτι και τα samsung εχουν απο τις καλυτερες αυτονομιες εκει εξω. Αν υπαρχουν 20 εταιρειες ποσες απο αυτες δεν ειναι τερματισμενες στο θεμα μπαταριας? Γραψε και τις υπολοιπες μην ντρεπεσαι. Τα νουμερα αυτα απο που τα παιρνεις? s21 ultra απο day one χωρις αλλαγη μπαταριας τρεχει οπως οταν το πηρα. 5-7 ωρες οθονες εβγαζα 5-7 ωρες οθονη βγαζω αναλογα την χρηση. Υπαρχουν leaks 2 γενιες μετα και στα samsung και στα apple τουλαχιστον που παρακολουθω , φανταζομαι γινεται και σε αλλες εταιρειες. Mε γρηγορη φορτιση θα το ειχες παρει παραμασχαλα! Το Realme X2 PRO σε 35 λεπτα ειναι 100%
Jts Δημοσ. Τετάρτη στις 09:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:48 μμ 5 ώρες πριν, poulinos είπε .5g που εχω δοκιμασει στα s22 s23 δεν ειχα θεμα.wifi calling αν θυμαμαι καλα ειχα και στο s23 και στο s22 αλλα και στο S20. και επισης ηταν μια χαρα. αν το σημα ειναι κακο βεβαια θα το ριξει σε 4g. αυτο δεν φταιει το κινητο βεβαια. αυτο που παρατηρησα αν και ασχετο με το θεμα ειναι οτι το s23+ πιανει σε σημεια που δεν επιανε το s22. τωρα ιδεα μου ή οχι δεν ξερω. πολλες φορες βεβαια αν το 5g ειναι οριακα μπορει να το γυρισω κατευθειαν σε 4g για πιο stable. Ναι το s24u γυρνάει σωστά σε αυτό που έχεις καλύτερο σήμαβαναλογα την περίσταση. Ενώ τα υπόλοιπα είχαν τα θεματακια τους σε αυτόν το τομέα. Μπορεί να είχαν κακό 4g και καλό wifi αλλά να έπαιζαν με VoLTE αντί για VoWifi πχ.
dhm21911 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:23 μμ (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, INFLUENCER είπε Mε γρηγορη φορτιση θα το ειχες παρει παραμασχαλα! Το Realme X2 PRO σε 35 λεπτα ειναι 100% Μολις εβαλες μια λειτουργια που δεν υπαρχει στο τηλεφωνο για να αποδειξεις οτι θα ειχε προβλημα? Ποσο χρονων εισαι ρε φιλε , 15; Ενταξει το s21 ultra δεν ειναι σε 35 λεπτα ειναι σε 55 λεπτα 100% , και; Εγω σου μιλαω για πραγματικα γεγονοτα που ξερω απο προσωπικη εμπειρια , το κινητο τρεχει οπως την πρωτη μερα αγορας. Πάντως αν ήσουν πωλητής σε κινέζικη εταιρεία δεν θα ήσουν καλός πωλητής γιατί μόλις μου είπες ότι τα κινητά σας μακροπρόθεσμα τα παίρνεις παραμασχαλα λόγο της γρήγορης φόρτισης. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:25 μμ από dhm21911
poulinos Δημοσ. Πέμπτη στις 08:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:17 μμ 22 hours ago, Jts said: Ναι το s24u γυρνάει σωστά σε αυτό που έχεις καλύτερο σήμαβαναλογα την περίσταση. Ενώ τα υπόλοιπα είχαν τα θεματακια τους σε αυτόν το τομέα. Μπορεί να είχαν κακό 4g και καλό wifi αλλά να έπαιζαν με VoLTE αντί για VoWifi πχ. οπως μπορει να ορισεις οτι αν βρει wifi και συνδεθει αν θες η τηλεφωνια να βγει κατευθειαν απο wifi calling ή αν θες να βγει απο LTE (εφοσον πιανει LTE/5g)
INFLUENCER Δημοσ. Πέμπτη στις 09:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:41 μμ 8 ώρες πριν, dhm21911 είπε Μολις εβαλες μια λειτουργια που δεν υπαρχει στο τηλεφωνο για να αποδειξεις οτι θα ειχε προβλημα? Ποσο χρονων εισαι ρε φιλε , 15; Ενταξει το s21 ultra δεν ειναι σε 35 λεπτα ειναι σε 55 λεπτα 100% , και; Εγω σου μιλαω για πραγματικα γεγονοτα που ξερω απο προσωπικη εμπειρια , το κινητο τρεχει οπως την πρωτη μερα αγορας. Πάντως αν ήσουν πωλητής σε κινέζικη εταιρεία δεν θα ήσουν καλός πωλητής γιατί μόλις μου είπες ότι τα κινητά σας μακροπρόθεσμα τα παίρνεις παραμασχαλα λόγο της γρήγορης φόρτισης. Τόσο εγώ, ο αδερφός μου και δύο γνωστοί μου έχουν περάσει από smartec...μακριά λέμε...
Jts Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 μμ 2 ώρες πριν, poulinos είπε οπως μπορει να ορισεις οτι αν βρει wifi και συνδεθει αν θες η τηλεφωνια να βγει κατευθειαν απο wifi calling ή αν θες να βγει απο LTE (εφοσον πιανει LTE/5g) Ναι το θέμα είναι να μην χρειάζεται κάθε φορά να ορίζεις τι πιάνει καλύτερα. Με το s24u γυρνάει αυτόματα στο καλύτερο στο 99% των περιπτώσεων.
dhm21911 Δημοσ. χθες στις 10:11 πμ Δημοσ. χθες στις 10:11 πμ 12 ώρες πριν, INFLUENCER είπε Τόσο εγώ, ο αδερφός μου και δύο γνωστοί μου έχουν περάσει από smartec...μακριά λέμε... Αδερφέ είχα αγοράσει μια τοστιέρα Tefal πριν 15 χρόνια και χάλασε στο εξάμηνο. Όχι μόνο εγώ και κάνα 2 γνωστοί μου, μακριά λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα