ScorpioX777 Δημοσ. Τρίτη στις 05:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:28 μμ (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, dbrillis είπε Κανενας δεν θυμάται τι έγινε με το Note 7. Μονο οσοι το κρατανε για να το γραψουν σε σχόλια να "γελάσουμε". Μια χαρά πουλαει η Samsung, εδω εκαναν προπαραγγελία το s25 Ultra άνθρωποι που ειχαν το s24 Ultra. Στην ιδια χωρα που λεμε δεν εχει λεφτα ο κόσμος να αλλαξει αμαξι γιατι τα αμαξια ειναι ακριβααααα 😭😢😅😅😂😂 Σε αλλα νεα της ημέρας, οποίος εχει κινητό της σειράς s23 μπορεί με σιγουριά να περιμένει τη σειρά s26. Ποιο S23 και με S20 ειναι αλλοι και με ακομα παλιοτερα απο οτι βλεπω εδω μεσα, η λογικη λεει να περιμενεις, μια χρονια ειναι, δεν θα παθει κανεις τιποτα αν παει στο S27, και δεν ειναι φυσικα μονο το ακραιο σεναριο της εκρηξης αλλα η γενικοτερη συμπεριφορα... Επεξ/σία Τρίτη στις 05:35 μμ από ScorpioX777
dbrillis Δημοσ. Τρίτη στις 05:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:29 μμ 11 λεπτά πριν, korakios είπε γενικότερα εννοώ , αλλά πες αν είναι κάποιο μοντέλο με καινοτόμα μπαταρία μιας και με ενδιαφέρει η φάση τι να γραψω; Την μπαταρία που θααααααα (ισως, μπορει) βαλει η Samsung, την εχουν ηδη αλλες μάρκες. Δες Oneplus, Honor κτλ. Λενε οτι στο ίδιο μέγεθος εχει πιο πολλα mah. Τωρα αν όντως θα κρατάει παραπάνω στην χρήση του κινητού δεν το ξερω μιας και τα κινητά πλεον (μαζι με το κακο software) κανουν πολλα παραπάνω πράγματα στο background και μοιαζει σαν οι μπαταριες να κρατανε λιγο ενω στην πραγματικότητα οι μπαταριες ειναι μια χαρα εξελιγμένες απλα καθε app και καθε νεα ευκολια βαζει ακομα 10 processes στο κεφάλι. 1
korakios Δημοσ. Τρίτη στις 05:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:39 μμ 7 λεπτά πριν, dbrillis είπε τι να γραψω; Την μπαταρία που θααααααα (ισως, μπορει) βαλει η Samsung, την εχουν ηδη αλλες μάρκες. Δες Oneplus, Honor κτλ. uses silicon-carbon anode technology μάλλον διαφορετική απο πυρίτιο-άνθρακα αλλά και πάλι δεν έχει γίνει κάποια καινοτομία . Σίγουρα βελτίωση αλλά όχι *2+ αύξηση χωρητικότητας
dbrillis Δημοσ. Τρίτη στις 05:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:42 μμ 2 λεπτά πριν, korakios είπε uses silicon-carbon anode technology μάλλον διαφορετική απο πυρίτιο-άνθρακα αλλά και πάλι δεν έχει γίνει κάποια καινοτομία . Σίγουρα βελτίωση αλλά όχι *2+ αύξηση χωρητικότητας silicon ειναι το πυριτίο. (δεν ειναι η σιλικόνη 😜) 1
ardi21 Δημοσ. Τρίτη στις 05:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:51 μμ 44 minutes ago, JcD said: Άστα να πανε, deep sleep όλες οι εφαρμογές πέραν των βασικών μπας και βγάλει την μέρα, που το δικό μου δεν την βγάζει αλλά λέω για τα καινούργια μοντέλα τουλάχιστον. Exynos εχεις η Snapdragon?
Taoustaoys Δημοσ. Τρίτη στις 05:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:56 μμ 46 λεπτά πριν, JcD είπε Άστα να πανε, deep sleep όλες οι εφαρμογές πέραν των βασικών μπας και βγάλει την μέρα, που το δικό μου δεν την βγάζει αλλά λέω για τα καινούργια μοντέλα τουλάχιστον. Ναι, πήρα το sony xperia 1 vi και σώθηκα, ακριβό δε λέω αλλά από 80% στο 15-20% κρατάει 1,5 μέρα η μπαταρία φανταζομαι από το 100 % στο 0% θα κρατάει 2, δεν παίζω βέβαια παιχνίδια αλλά σερφαρισμα και YouTube φουλ . 1
INFLUENCER Δημοσ. Τρίτη στις 05:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:59 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JcD είπε Στην σάμυ παίρνεις μπαταρία με ονομαστική χωρητικότητα 5.000, που θα είναι κανονικά 4700, που θα είναι στην πραγματικότητα 4500 😅 Και που θα ψοφήσει σε 1.5 χρόνο με φορτίσεις που πιο αργά πεθαίνεις....μακριά από αμπαλους κορεάτες! 5 χρόνια με το X2 Pro της Realme δουλεύει άψογα με 50 watt supervooc! Επεξ/σία Τρίτη στις 06:00 μμ από INFLUENCER 1
Therempant Δημοσ. Τρίτη στις 06:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:02 μμ Έτσι όπως πάει στο S30 Ultra θα έχουμε μπαταρία που θα κρατάει 2 ώρες παραπάνω. Πάμε δεν περιγράφω άλλοοο.
Spiraulos Δημοσ. Τρίτη στις 06:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:41 μμ Λίγο αργά το σκέφτηκαν. 4 Χρόνια ίδια μπαταρία σε S Ultra και Z Fold σειρές.
JcD Δημοσ. Τρίτη στις 06:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:44 μμ 50 minutes ago, ardi21 said: Exynos εχεις η Snapdragon? Έχω σναπ 865 σε s20fe με φρέσκια μπαταρία από επίσημο samsung, κόστισε 85 ευρώ, σύμφωνα με το accubattery και κάνα δύο εφαρμογές τέτοιου τύπου ακόμα η καινούργια μπαταρία είναι στο 93% 😂 3
svartevarg Δημοσ. Τρίτη στις 07:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:01 μμ 2 ώρες πριν, mixalis_1977 είπε s22 - s23 - s24 και τωρα s25... 4 χρονια χωρις καμια αλλαγη ... μονο περιτυλιγμα αλλαζει το ιδιο προιον... Η μόνη αλλαγή είναι η εναλλαγή exynos - snapdragon για τα μη ultra μοντέλα. Δηλαδή στο s26 τα βασικά θα έχουν exynos και στο s27 ξανά snapdragon. 1
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 07:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:22 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ScorpioX777 said: Το μεγαλυτερο προβλημα για την Samsung θα ειναι οτι την πρωτη χρονια που θα βαλει τετοιες μπαταριες στις ναυαρχιδες οι πωλησεις θα πανε στα ταρταρα γιατι ολοι θα περιμενουν τους αλλους να κανουν τους beta testers μετα την ιστορια με το Note 7 και κανενας δεν θα αγοραζει... το μεγαλυτερο αστειο ever.τα προβατα παντα θα τρεχουν και ολοι βιαζονται να γινουν beta testers 2 hours ago, JcD said: Άστα να πανε, deep sleep όλες οι εφαρμογές πέραν των βασικών μπας και βγάλει την μέρα, που το δικό μου δεν την βγάζει αλλά λέω για τα καινούργια μοντέλα τουλάχιστον. s23+ βγαζω μερα+. but δεν εχω κατεβασει το μισο play store. εχω χ apps που θελω.και οχι ενα κινητο που το χω γεμισει με αχρηστα apps οπως κανουν μερικοι με τα pc και λενε μετα οτι παει αργα και ας ειναι i9. δεν ειναι οτι η μπαταρια ειναι κορυφη αλλα εχω μαθει να εχω τα basics.ολα τα αχρηστα τα εχω κανει disable. αυτα ειναι τα apps. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:41 μμ από poulinos 1
Mythoplasths Δημοσ. Τρίτη στις 07:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:59 μμ 2 ώρες πριν, korakios είπε Πάντως έχει τερματίσει εδώ και χρόνια η τεχνολογία στις μπαταρίες απο το 2000... στην ουσια καμια αναβάθμιση ,αλλα κανω μια ερευνα να δω αυτες τις νεες μπαταριες..
Jmanol000 Δημοσ. Τρίτη στις 08:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:26 μμ Κάλλιο αργά παρά ποτέ 2 ώρες πριν, INFLUENCER είπε Και που θα ψοφήσει σε 1.5 χρόνο με φορτίσεις που πιο αργά πεθαίνεις....μακριά από αμπαλους κορεάτες! 5 χρόνια με το X2 Pro της Realme δουλεύει άψογα με 50 watt supervooc! τι εμμονή σασ έχει πιάσει με τη samsung , το x2 pro εχει χαλια μπαταρια και αυτο ειναι γεγονοσ οτιδηποτε παρεισ τωρα ειναι καλυτερο οποτε τι σε ενοχλει η samsung πραγματικα 2 ώρες πριν, Therempant είπε Έτσι όπως πάει στο S30 Ultra θα έχουμε μπαταρία που θα κρατάει 2 ώρες παραπάνω. Πάμε δεν περιγράφω άλλοοο. βιάζεσαι 3 ώρες πριν, mixalis_1977 είπε s22 - s23 - s24 και τωρα s25... 4 χρονια χωρις καμια αλλαγη ... μονο περιτυλιγμα αλλαζει το ιδιο προιον... γιατί τα έχεις πάρει και τα 4 και είσαι απογοητευμένος ? μια χαρά αναβάθμιση είναι να πασ από s22 σε s25 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα