tonis1989 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Απαντώντας στο ερωτηματολόγιο με θέμα "Πόσο καλά γνωρίζεις το World Pass", δίνει δώρο 3Gb για 3 ημέρες. Στην κατηγορία Ανακάλυψε -> Για εσένα. 9 3
tollisth Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα έχει ξανά ερωτηματολόγιο με δώρο 3 gb στην ενότητα για εσένα 4 2
tonis1989 Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου Ενημέρωση από 4 Μαρτίου, νέο ερωτηματολόγιο με δώρο 3 gb για 3 ημέρες. 2 4
tonis1989 Δημοσ. 10 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 10 Μαρτίου σήμερα ξανά νέο ερωτηματολόγιο σχετικές ερωτήσεις για αξιολόγηση Cosmote App με δώρο 3 Gb για 3 ημέρες. 1 3
tonis1989 Δημοσ. 23 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου Από της 20 Μαρτίου τρέχει ερωτηματολόγιο σχετικά με την αλλαγή ώρας. Δίνει 3Gb για 3 ημέρες. 2 6
tonis1989 Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου Από σήμερα τρέχει ερωτηματολόγιο σχετικά με αξιολόγηση Cosmote App . Δίνει 3Gb για 3 ημέρες. 7
tsamo2 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου "Δε μπορεί να αποδοθεί το δώρο στη συγκεκριμένη σύνδεση. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών." Δε ξέρω γιατί, αλλά αυτό μου βγάζει μετά τη συμπλήρωση. Έχω Cosmote Neo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα