argotini Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Καλησπερα σας, Εχω κανει την εξης παραγγελια για να παραλαβω απο μαγαζι και προσπαθω να βρω το λαθος (αν υπαρχει). Το εμπορευμα εχει ερθει και οσο το ψαχνω στο διαδικτυο δεν μπορω να βρω καποιο λογο ωστε να μην γινει η αγορα. Προοριζεται για αρκετη απλη χρηση. Θα ηθελα μονο τα φωτα σας σχετικα με τον επεξεργαστη. Ευχαριστω πολυ.
mphxths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δεν καταλαβα τιποτα. Δες θες να το αγορασεις ? Δεν βρισκεις πληροφοριες για τον επεξεργαστη ? Θες να το αγορασεις ? Τι φαση ?
argotini Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 45 λεπτά πριν, mphxths είπε Δεν καταλαβα τιποτα. Δες θες να το αγορασεις ? Δεν βρισκεις πληροφοριες για τον επεξεργαστη ? Θες να το αγορασεις ? Τι φαση ? Μου φαινεται πολυ χαμηλη η τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο, και δεν καταλαβαινω αν εχει γινει απο λαθος ΄η αν απλα ο επεξεργαστης ειναι απολυτως basic.
mphxths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 40 minutes ago, argotini said: Μου φαινεται πολυ χαμηλη η τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο, και δεν καταλαβαινω αν εχει γινει απο λαθος ΄η αν απλα ο επεξεργαστης ειναι απολυτως basic. Συγκρινεις ολοκληρα μηχανηματα ? Αν ναι , δωσε μου ενα δειγμα του ... ανταγωνισμου.
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 8 hours ago, argotini said: Καλησπερα σας, Εχω κανει την εξης παραγγελια για να παραλαβω απο μαγαζι και προσπαθω να βρω το λαθος (αν υπαρχει). Το εμπορευμα εχει ερθει και οσο το ψαχνω στο διαδικτυο δεν μπορω να βρω καποιο λογο ωστε να μην γινει η αγορα. Προοριζεται για αρκετη απλη χρηση. Θα ηθελα μονο τα φωτα σας σχετικα με τον επεξεργαστη. Ευχαριστω πολυ. για καποιο λογο το εχουν προσφορα .κατα τα αλλαμια χαρα ειναι σαν λαπτοπ και δεν ειναι μονο για απλη χρηση. απλα ειναι 16 inches οθονη οποτε δεν το λες laptop αλλα desktop replacement 1
mphxths Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 10 hours ago, poulinos said: για καποιο λογο το εχουν προσφορα .κατα τα αλλαμια χαρα ειναι σαν λαπτοπ και δεν ειναι μονο για απλη χρηση. απλα ειναι 16 inches οθονη οποτε δεν το λες laptop αλλα desktop replacement Σε γενικες γραμμες καλο λαπτοπ ειναι. Εχει καποια κουσουρια βεβαια , αλλα αν μου το χαριζανε δεν θα ελεγα οχι
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 6 hours ago, mphxths said: Σε γενικες γραμμες καλο λαπτοπ ειναι. Εχει καποια κουσουρια βεβαια , αλλα αν μου το χαριζανε δεν θα ελεγα οχι ολα εχουν να κανουν και με την χρηση που το θες.ναι μεν καλα χαρακτηριστικα για all around αλλα πχ για μενα ειναι τεραστιο. εδω τεραστια θεωρω τα 14 αρια. εχω x260 που ειναι 12,5 και εχω την ησυχια μου.αντε max 13,3
mphxths Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 1 hour ago, poulinos said: ολα εχουν να κανουν και με την χρηση που το θες.ναι μεν καλα χαρακτηριστικα για all around αλλα πχ για μενα ειναι τεραστιο. εδω τεραστια θεωρω τα 14 αρια. εχω x260 που ειναι 12,5 και εχω την ησυχια μου.αντε max 13,3 Εχω 11αρι , 14αρι , 15αρι και ολα τα θεωρω μικρα Δεν μπορω να δουλεψω για ωρα σε τετοιες ιντσες. Aυτα βεβαια ειναι προτιμησεις. Το συγκεκριμενο εχει καποια πραγματα που εμενα δεν μου αρεσουν. 1. Ελλειψη ethernet port. 2. Mη αναβαθμισιμη μνημη. 3. Παιρνει εναν μονο δισκο. 4. Απο τα 4 configurations οθονης , μονο τα δυο αξιζουν. Τα αλλα δυο , απλα μετριες οθονες. Του φιλου ειναι απο τα μετρια configurations. 5. Πληκτρολογιο / touchpad οχι και απο τα καλυτερα. Oπως ειπα , δεν ειναι κακο και αν μου το χαριζαν δεν θα ελεγα οχι. Αλλα προσωπικα δεν θα το επαιρνα
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου On 12/02/2025 at 18:15, mphxths said: Εχω 11αρι , 14αρι , 15αρι και ολα τα θεωρω μικρα Δεν μπορω να δουλεψω για ωρα σε τετοιες ιντσες. Aυτα βεβαια ειναι προτιμησεις. Το συγκεκριμενο εχει καποια πραγματα που εμενα δεν μου αρεσουν. 1. Ελλειψη ethernet port. 2. Mη αναβαθμισιμη μνημη. 3. Παιρνει εναν μονο δισκο. 4. Απο τα 4 configurations οθονης , μονο τα δυο αξιζουν. Τα αλλα δυο , απλα μετριες οθονες. Του φιλου ειναι απο τα μετρια configurations. 5. Πληκτρολογιο / touchpad οχι και απο τα καλυτερα. Oπως ειπα , δεν ειναι κακο και αν μου το χαριζαν δεν θα ελεγα οχι. Αλλα προσωπικα δεν θα το επαιρνα για αυτο ειπα ειναι με βαση τις αναγκες. πχ αυτα που ανεφερες πιο πανω εμενα δεν μεπειραζουν. το wireless πχ ειναι αρκετο αλλα υπαρχει και usb σε ethernet. β.αν πχ εχει απο default 16 ή 32gb μνημης δεν με πειραζει να μην παιρνει αλλη. σε 12,5 και 13,3 Inches λαπτοπ που θελω δυσκολα θα παρει και αλλο δισκο. ολα εχουν να κανουν και με τι χρηματα θες να δωσεις. το θες για εξω στο δρομο ολη μερα?το θες με μεγαλη αυτονομια?το εχεις για να δουλευεις 8 ωρες την ημερα σε ενα γραφειο και να κανεις plug in εξωτερικο monitor? καπου θα χασεις καπου θα κερδισεις και οσο πιο συγκεκριμενα θες κατι τοσο πιο ακριβα θα το πληρωσεις. αν το θες για gaming εκει παμε αλλου. πχ ενα 16αρι σαν αυτο που εβαλε καλο για desktop replacement ή για δουλεια( νορμαλ δουλεια) αλλα δεν ειναι πρακτικο για να το κουβαλαει κανεις ολη μερα. και βεβαια οπως εγραψα ο πιο βασικος παραγοντας ειναι το χρηματικο.τα μικρα λαπτοπ ειναι στο θεο σε τιμες.τα gaming επισης. αλλο λαπτοπ με 500 ευρω αλλο με 2000 ευρω. τωρα ναι προσωπικα και εγω δεν θα το επαιρνα γιατι δεν κανει για τον σκοπο της χρησης μου.ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. αλλα με βαση τα χρηματα που το δινουν και αυτο που ειναι, το βρισκω μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα