chek2fire Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Σήμερα κυκλοφόρησε το νέο κεφάλαιο στο civilization. https://store.steampowered.com/app/1295660/Sid_Meiers_Civilization_VII/ Από τι διαβάζω από τα πρώτα review δεν είναι κακός τίτλος αλλά έχει τα προβλήματα τους κυρίως με το UI που είναι απλοποιημένο και πιο πολύ προσαρμοσμένο για τις κονσόλες κάτι που νομίζω μπορεί να διορθωθεί στα επόμενα patch. Το άλλο πρόβλημα του είναι στην διπλωματία αλλά εδώ που τα λέμε πάντα η διπλωματία του δεν ήταν και το δυνατό του σημείο. Μια και δεν έχω χάσει civ όλα αυτά τα χρόνια ήδη έχει γίνει αγορά και γίνεται η εγκατάσταση τώρα. Περισσότερα πιο μετά. 1
johnmayson Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Εσυ δεν εχεις χασει κανενα και γω δ εχω παιξει ουτε ενα.😀 Αισθανομαι οτι το victoria 3 μου ταιριαζει καλυτερα ( αλλα δυσκολο εχω να παιξω καιρο βεβαια) Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από johnmayson
whiteman7 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Το αγόρασα το πρωί ... Λοιπόν ο χειρισμός δε διαφέρει Το UI είναι διαφορετικό αλλά για όποιον είναι λάτρης όπως εγώ δε θα έχει κανένα πρόβλημα Το παιχνίδι έχει περισσότερο βάθος και στρατηγική και παραμέτρους που μπορει να αλλάξουν τα δεδομένα Φαίνεται σχετικά πιο βαρύ από το 6, υποσητρίζει HDR και antialising τεχνολογιες, οχι DLSS ακόμα και δεν είναι optimize για NVIDIA app Τα γραφικά είναι πολύ καλά αλλά πολυ sharpness , ίσως κάτι έχω κανει εγω λαθος Η μουσική του είναι ΑΘΛΙΑ, απλά την έκλεισα Τα SFX σχετικά καλά Εχω την αίσθηση ότι υπάρχει χώρος για πολύ patchάρισμα, εξάλλου εσκασε το πρώτο με τη DAY 1 Το αγόρασα από CDKEYS με 30% έκπτωση σε σχέση με το STEAM Θα ασχοληθώ κάποιες ώρες και θα επιστρέψω ... αν και το Kingdom Come Deliverance 2 μου κλείνει το ματάκι !!! Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από whiteman7 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα