Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Τo νέο podcast των “3 στον αέρα” είναι στον αέρα, με πολλά θέματα.

Αρχικό θέμα το Super Bowl και ότι το συνοδεύει πέρα πέρα από την τεράστια τηλεθέαση, συμπεριλαμβανομένων των κουτσομπολιών αλλά και των διαφημιστικών με το τεράστιο κόστος. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και τα trailers επερχομένων blockbuster ταινιών.

Επόμενο θέμα η Samsung και η κυκλοφορία της σειράς Galaxy S25, με την ομάδα να μεταφέρει την είδηση για το πότε θα κυκλοφορήσει το Galaxy Ring στην Ελλάδα, καθώς και τι πρόκειται να ισχύσει για το Galaxy S25 Edge.

Συζητάμε ακόμα για τα τελευταία στοιχεία που αφορούν τις πωλήσεις PC στη χώρα μας, καθώς και τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα της Vodafone. Στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, κάνουμε αναφορά για δύο έρευνες, μια εκ των οποίων φέρει την Ελλάδα κοντά στην κορυφή των χωρών όπου η Starlink διαθέτει τις καλύτερες ταχύτητες.

Σε άλλα θέματα, αναφερόμαστε για την πορεία της Smart4all, ενός από τους μεγαλύτερους διανομείς προϊόντων τεχνολογίας στη χώρα μας, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε το δίκτυο του PlayStation για μία ολόκληρη ημέρα.

00:00 - Εισαγωγή
00:30 - Super Bowl 2025 & Trailers
07:52 - Σχόλια
16:03 - Samsung
18:44 - Πωλήσεις PC
24:10 - Vodafone
25:10 - Nova
26:00 - Starlink
32:38 - Smart4all
38:02 - PlayStation Network
39:12 - Cybersecurity
41:48 - Marvel και ταινίες

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και Spotify!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Οι δασμοί δυστυχώς επιβαρύνουν τον τελικό αγοραστή, δεν νομίζω ότι οι εταιρείες που έχουν καλομάθει να αυξάνουν τις τιμές ανεξέλεγκτα τα τελευταία χρόνια θα απορροφήσουν τα κόστη των δασμών. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν θα μου φανεί περίεργο αν η ταχύτητα του Starlink στα speedtests της Ookla χαντακώνεται κάμποσο επειδή πολλοί μπορεί να τεστάρουν μέσω WiFi. 😛

• Like 2
Δημοσ.

Είστε η καλύτερη παρέα τεχνολογικού podcast στην Ελλάδα. Αληθεια.
Θέλω να μου προτείνετε ένα πολύ καλό LUNAR LAKE λαπτοπ με την καλύτερη αυτονομία και ελαφρύ. Γιατί Lunar Lake? γιατί είναι η καλύτερη πλατφόρμα που κυκλοφορεί για laptop εκει έξω μήπως; εκτός αν έχετε αντιρρήσεις.  Δεν θέλω βαρύ gaming (αντε κανα Overwatch2) και μην μου πείτε για ARM laptop γιατί θέλω να εγκαταστήσω ERP της entersoft. Μου εγγυαστε ότι θα παίζει καλά ένα τέτοιο λογισμικό σε emulation?

Δημοσ.
14 hours ago, Thresh said:

Δεν θα μου φανεί περίεργο αν η ταχύτητα του Starlink στα speedtests της Ookla χαντακώνεται κάμποσο επειδή πολλοί μπορεί να τεστάρουν μέσω WiFi. 😛

if7bhte8cmie1.jpeg

• Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, BadIronTree said:

if7bhte8cmie1.jpeg

Δεν το λέω από πλευράς κακού wifi 6 router, απλά ότι οι χρήστες μπορεί να έχουν WiFi 4 συσκευές ή να έχουν το router μακρυά από τη συσκευή με την οποία κάνουν το speedtest.

Αυτά μέχρι πρότινος σε ADSL και σε προβληματικές 50αρες που συγχρόνιζαν 25-35Mbps δεν φαινόντουσαν, τώρα όμως στα 300-400Mbps του Starlink βγαίνουν στην φόρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...