JimmyBoy91 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Καλησπερα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Volvo xc40 t3 βενζίνη του 19! Η τιμή του είναι στα 21.000 € με 99.000 χλμ! Ο προμηθευτής είναι ο κουμαντζιας! Επειδή είναι η πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με μεταχειρισμένα και δεν έχω ιδέα τι πρέπει να ελέγξω,τι θα με συμβουλεύατε και ποια είναι η άποψη σας γι το εν λόγω όχημα!
minim3 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Αν εχεις συνεργειο που εμπιστευεσαι να κανονισεις ραντεβου να το δουν. Επισης μπορεις να ρωτησεις την ιδια την Volvo να τους το πας να το δουν και να σου βεβαιωσουν οτι ολα καλα. Αν ειναι εισαγωγης βεβαιωσου οτι δεν εχει γυρισμενα τα χιλιομετρα (το πιο συνηθες φαινομενο). Ζητα αντιγραφα ολων των ΚΤΕΟ που εχει περασει. 1
JimmyBoy91 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 26 λεπτά πριν, minim3 είπε Αν εχεις συνεργειο που εμπιστευεσαι να κανονισεις ραντεβου να το δουν. Επισης μπορεις να ρωτησεις την ιδια την Volvo να τους το πας να το δουν και να σου βεβαιωσουν οτι ολα καλα. Αν ειναι εισαγωγης βεβαιωσου οτι δεν εχει γυρισμενα τα χιλιομετρα (το πιο συνηθες φαινομενο). Ζητα αντιγραφα ολων των ΚΤΕΟ που εχει περασει. Ευχαριστώ παρά πολύ!
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 43 λεπτά πριν, minim3 είπε Αν εχεις συνεργειο που εμπιστευεσαι να κανονισεις ραντεβου να το δουν. Επισης μπορεις να ρωτησεις την ιδια την Volvo να τους το πας να το δουν και να σου βεβαιωσουν οτι ολα καλα. Αν ειναι εισαγωγης βεβαιωσου οτι δεν εχει γυρισμενα τα χιλιομετρα (το πιο συνηθες φαινομενο). Ζητα αντιγραφα ολων των ΚΤΕΟ που εχει περασει. + ενα ψάξιμο σε carvertical ή παρόμοια sites. 2
greekfragma Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες όταν βλέπω αυτά τα 99 μου τη βιδώνει άσχημα γιατί ξέρω οτι 99% είναι 100+ και πλασματικά το πάνε 99 ώστε να σου λένε, να κοίτα φίλε ούτε 100χιλιάδες δεν έχει κλείσει. Προφανώς δε λέω οτι ένα αμάξι 6ετών δεν μπορεί να έχει όντως 99.000 δηλαδή 15.000 το έτος. Πιθανόν και να είναι τα πραγματικά του. Λέω απλά πως μου κάθεται το 99. Σα τις προσφορές 19.99ευρώ το κιλό. Αυτό που πρέπει να σε προβληματίσει για το κάθε Κουματζιά είναι οτι αγορά της βόρειας Ελλάδας έχει βρωμίσει με εισαγωγής από Βουλγαρία-Πολωνία-Κροατία σε τέτοια αυτοκίνητα. Θα κάνεις ενδελεχή έλεγχο με βάση το VIN και τα χαρτιά του αν το αμάξι είναι αγορασμένο καινούριο από Ελλάδα. Αν είναι και μιλάμε για 1ο ιδιοκτήτη προχωράς με μηχανικό για τσεκάρισμα αν άλλαζε λάδια στην ώρα του και αν υπάρχουν κακές μετρήσεις σε αμορτισερόμετρο π.χ. Αν δεν είναι καινούριο από Ελλάδα να είσαι σίγουρος οτι τα πραγματικά του χιλιόμετρα είναι κοντά στις 200.000 και έχει γυρίσει τη μισή Ευρώπη ως εταιρικό leasing. 5 1
JimmyBoy91 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Σαν σχέση τιμής και αμαξιού πως το βλέπετε; 1
james01gr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες ζήτα του τα τελωνειακά έγγραφα της εισαγωγής για να δεις πόση απομείωση λόγω χλμ είχε το αυτοκίνητο. ζήτα του πρώτα γραπτώς να σου βεβαιώσει πως τα χλμ είναι αυτά που λέει. και κόψε αντίδραση. στην απίστευτη περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι ελληνικό, ζητάς τα ΚΤΕΟ του και τα συγκρίνεις με το βιβλιαράκι του service.
greekfragma Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 minute ago, JimmyBoy91 said: Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Σαν σχέση τιμής και αμαξιού πως το βλέπετε; οι τιμές των οχημάτων έχουν πάρει την ανηφόρα άσχημα. για όσα έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και αν είναι άριστα συντηρημένο με καθαρό ιστορικό θα το πάλευα για παζάρι στα 19.000 μετρητοίς. Τα 21.000 μου φαίνονται πολλά όταν πλέον έχουν ανακοινωθεί νέα SUV-οειδή 2025 από κάποιες εταιρίες με τιμή κοντά στα 23.000. απλά λόγω Volvo κρατάει τιμή. γενικά έχουν καλή ποιότητα κατασκευής η συγκεκριμένη πλατφόρμα και είναι ωραία οδηγικά. 1
dsi44 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 hours ago, JimmyBoy91 said: Καλησπερα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Volvo xc40 t3 βενζίνη του 19! Η τιμή του είναι στα 21.000 € με 99.000 χλμ! Ο προμηθευτής είναι ο κουμαντζιας! Επειδή είναι η πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με μεταχειρισμένα και δεν έχω ιδέα τι πρέπει να ελέγξω,τι θα με συμβουλεύατε και ποια είναι η άποψη σας γι το εν λόγω όχημα! παρε ενα mg zs με αυτα τα λεφτα ,του κουτιου. η ενα citroen c3 2
JimmyBoy91 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες 26 λεπτά πριν, james01gr είπε ζήτα του τα τελωνειακά έγγραφα της εισαγωγής για να δεις πόση απομείωση λόγω χλμ είχε το αυτοκίνητο. ζήτα του πρώτα γραπτώς να σου βεβαιώσει πως τα χλμ είναι αυτά που λέει. και κόψε αντίδραση. στην απίστευτη περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι ελληνικό, ζητάς τα ΚΤΕΟ του και τα συγκρίνεις με το βιβλιαράκι του service. Τι εννοούμε με τον όρο απομείωση;θεωρείτε ότι ειναη ψεύτικα σίγουρα τα χλμ; Τα ΚΤΕΟ και το βιβλιαράκι του δεν υποχρεούται να μου τα δώσει ούτως ή άλλως;
greekfragma Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 minutes ago, JimmyBoy91 said: Τι εννοούμε με τον όρο απομείωση;θεωρείτε ότι ειναη ψεύτικα σίγουρα τα χλμ; Τα ΚΤΕΟ και το βιβλιαράκι του δεν υποχρεούται να μου τα δώσει ούτως ή άλλως; αδερφέ στα γράψαμε και δεν αντιλαμβάνεσαι τι διαβάζεις. απομείωση τελωνειακά αν το αμάξι δεν είναι Ελληνικό αντιπροσωπείας. αν είναι Ελληνικό δε τα έχει αυτά 1
james01gr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, JimmyBoy91 είπε Τι εννοούμε με τον όρο απομείωση;θεωρείτε ότι ειναη ψεύτικα σίγουρα τα χλμ; Τα ΚΤΕΟ και το βιβλιαράκι του δεν υποχρεούται να μου τα δώσει ούτως ή άλλως; εάν έχει έρθει από το εξωτερικό, υπάρχει μία απομείωση αξίας του αυτοκινήτου λόγω χλμ. όσο περισσότερα χλμ, τόσο μεγαλύτερη η απομείωση και τόσο μεγαλύτερο το όφελος στο τέλος ταξινόμησης. εάν το αυτοκίνητο είναι ελληνικό τότε θα έχει ΚΤΕΟ (λογικά 1 μιας και είναι του 2019) και θα δεις εάν τα χλμ του ΚΤΕΟ συμπίπτουν με αυτά στο βιβλιαράκι για το service του 2023
greekfragma Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες ΚΤΕΟ βιβλιαράκι γράφουν αν είναι Ελληνικό ή όχι 1
dbrillis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Αν ειναι απο εξωτερικό, εχω δει παρα πολλές περιπτώσεις leasing που βάζουν ενα τετοιο για να μην γράφει χιλιόμετρα https://kmstop.com/catalog/product/volvo xc40 https://superkilometerfilter.com/product/volvo-xc40/ Ενα "μαστόρι" μας ελεγε οτι μπορείς να κάνεις διάφορα, πχ να γραφει το 1/5 γων χιλιομέτρων που κάνεις κτλ κτλ.
Vasilisxd Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Πολύ ακριβότερο αλλά απείρως καλύτερο, εάν έχεις δικό σου χώρο για φόρτιση. Ξεχνάς σέρβις, βλέπεις καταναλώσεις τύπου 2€/100χλμ ... 400+ χλμ αυτονομία. Skoda Enyaq Με 16.000χλμ και ειδικά ηλεκτρικό, πρακτικά είναι σαν να το παίρνεις καινούργιο. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Vasilisxd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα