Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,
Υπάρχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στην Samsung, αλλά και άλλες μάρκες συζητούνται. Το πιο βασικό είναι να έχει καλή κάμερα.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 800
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούρια
5) Μέγεθος οθόνης; 6+
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 5G
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Τυπική χρήση τηλεφώνου, viber, mail, φωτογραφίες

Επεξ/σία από e-tic
  • Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Προτάσεις για smartphone με καλή camera
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, e-tic είπε

Καλησπέρα σε όλους,
Υπάρχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στην Samsung, αλλά και άλλες μάρκες συζητούνται. Το πιο βασικό είναι να έχει καλή κάμερα.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 800
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούρια
5) Μέγεθος οθόνης; 6+
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 5G
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Τυπική χρήση τηλεφώνου, viber, mail, φωτογραφίες

Σ αυτο το budget/ποσά οριακα με λιγο παραπανω βγαινει πλεον (820-860€) το Galaxy S24 Ultra https://www.bestprice.gr/item/2159327067/samsung-galaxy-s24-ultra-256gb.html που επεσε η τιμη του τωρα με την κυκλοφορία των s25. 

Θα παρει ακομα 5-6 χρονια ενημερωσεις λογισμικου και εχει ολο το πακετο χωρις να χανεις κατι πολυ ουσιωδες αφου η χρηση θα ειναι τα καθημερινα/τυπικη κλπ (mail, YouTube, viber, photos σερφαρισμα κλπ κλπ).υπαρχει και υποστηριξη και σερβις αν χρειαστει κατι η συσκευη.

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εφόσον κινείσαι σε αυτή την κατηγορία τιμής, εκτός από Samsung μεριά που είναι μια δοκιμασμένη λύση, κοίταξε και το OnePlus 13R. Είναι μια αρκετά καλή πρόταση σε όλους τους τομείς και από προσωπική εμπειρία, θα πω ότι έχει και πολύ δυνατή κάμερα.

Δεν γνωρίζω ακριβώς τα μοντέλα, εφόσον όμως κοιτάς το θέμα κάμερα, ψάξου και με κάποιο Honor. 

Δημοσ.

Για αντίστοιχες ανάγκες με του ts (με κύριο μέλημα τις φωτογραφίες), απλά βάζοντας μέσα και ευρωπαϊκά μαγαζιά, και δεδομένου ότι θα γίνει αγορά με τιμολόγιο, έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό;

Από skroutz βγαίνει καπου 790 χωρίς ΦΠΑ το s24 ultra, αν και θα προτιμούσα να δώσω λιγότερα χρήματα από τη μία και να πάω προς motorola/pixel/oneplus/realme ..Από την άλλη μ αρέσει το πενάκι του s24 ultra :( 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, s2117 είπε

Για αντίστοιχες ανάγκες με του ts (με κύριο μέλημα τις φωτογραφίες), απλά βάζοντας μέσα και ευρωπαϊκά μαγαζιά, και δεδομένου ότι θα γίνει αγορά με τιμολόγιο, έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό;

Από skroutz βγαίνει καπου 790 χωρίς ΦΠΑ το s24 ultra, αν και θα προτιμούσα να δώσω λιγότερα χρήματα από τη μία και να πάω προς motorola/pixel/oneplus/realme ..Από την άλλη μ αρέσει το πενάκι του s24 ultra :( 

Για κινητό με καλή κάμερα, εφόσον βλέπεις και το σενάριο για μια πιο φθηνή εναλλακτική, κοίτα και το καινούριο Realme 14 Pro Plus, τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί, νομίζω ότι τώρα στα κοντά θα κυκλοφορήσει, κάπου στα 500-600€ θα παίξει μάλλον. 

OnePlus μπορείς να δεις και το περσινό 12αρι αν με απφορολογηση πέφτει κάτω από 800. Σε Motorola, μπορείς να δεις το Edge 50 Pro, κατεξοχήν φωτογραφικό κινητό όμως, είναι το Edge 50 Neo, ίσως όμως σε θέμα αυτονομίας πάσχει, λόγω χωρητικότητας της το λέω κυρίως. 

Και τα Pixel είναι μια καλή περίπτωση για αυτό που ψάχνεις, δεν έχω ψαχτει περαιτέρω για να σου πω περισσότερα, σίγουρα υπάρχει θέμα με την υποστήριξη (στην περίπτωση που χρειαστεί σέρβις εννοώ) στη χώρα μας απ' όσο ξέρω....

Επίσης, αν δεν θέλεις να αφήσεις τη Samsung, δες το Α55, εκτός αν δεν βιάζεσαι και μπορείς να πας στο Α56 που πρόκειται στο άμεσο μέλλον να κυκλοφορήσει, λογικά σε θέμα κάμερας εφόσον είναι Samsung, θα τα καταφέρνει καλά σε αυτό τον τομέα....

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/2/2025 στις 11:42 ΜΜ, tsimisdel είπε

Εφόσον κινείσαι σε αυτή την κατηγορία τιμής, εκτός από Samsung μεριά που είναι μια δοκιμασμένη λύση, κοίταξε και το OnePlus 13R. Είναι μια αρκετά καλή πρόταση σε όλους τους τομείς και από προσωπική εμπειρία, θα πω ότι έχει και πολύ δυνατή κάμερα.

Δεν γνωρίζω ακριβώς τα μοντέλα, εφόσον όμως κοιτάς το θέμα κάμερα, ψάξου και με κάποιο Honor. 

Και εγω ψαχνω να παρω ενα κινητο της γυναικας μου με καλη αξιολογη καμερα γιατι το redmi note 10 pro που εχει τωρα αρχιζει να της κανει νερα....

Σκεφτομαι το redmi note 14 pro η το plus...

Απ την αλλη διαβαζω καλα λογια για τα Motorola

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, orbit21 είπε

Και εγω ψαχνω να παρω ενα κινητο της γυναικας μου με καλη αξιολογη καμερα γιατι το redmi note 10 pro που εχει τωρα αρχιζει να της κανει νερα....

Σκεφτομαι το redmi note 14 pro η το plus...

Απ την αλλη διαβαζω καλα λογια για τα Motorola

Από πρόσφατη εμπειρία που είχε με το περσινό μοντέλο, Redmi 13 Pro Plus, δεν θα το πρότεινα, είχα τα θεματακια μου επομένως, γνώμη μου είναι να δεις κάτι διαφορετικό. Κυρίως με το λόγο είχα τα θεματακια μου, υποτίθεται με το HyperOS θα είχαμε ξεφορτωθεί τα θέματα του MIUI, δυστυχώς όμως όχι. 

Για καλή κάμερα, ψάχνεις κάτι προς Realme μεριά, τώρα σε λίγο καιρό έρχεται το 14 Pro Plus (έτσι λέγεται και το μοντέλο της Realme) που έχει αξιόλογη κάμερα. Λόγω της έλευσης του νέου μοντέλου, ενδέχεται να βρεις το Realme 12 Pro Plus σε καλύτερη τιμή, φωτογραφικά, νομίζω ότι το Redmi 13 Pro Plus ήταν καλύτερο, παρόλα αυτά, εφόσον πρόκειται για τη σύζυγο, το Realme κυκλοφορεί σε κάποιες πολύ ωραίες αποχρώσεις.  

Και τα Motorola τα καταφέρουν καλά στο φωτογραφικό κομμάτι και υπάρχει η ποικιλία στις όμορφες αποχρώσεις το οποίο είναι ένα δέλεαρ πιστεύω για τον ίδιο λόγο που ανέφερα πριν ειδάλλως, μια καλή περίπτωση είναι και κάποιο Samsung, αν δεν συγκινειστε από τα διαφορετικά χρώματα και τα πιο μουράτα κινητά. 

Εφόσον ψάχνεις αξιόλογη κάμερα, μια επιλογή η οποία δεν κυκλοφορεί ευρέως στα μαγαζιά, είναι και η επιλογή της Honor, κι εκείνη φημίζεται για τις φωτογραφικές ικανότητες. Παρόλο που ήταν αδερφή εταιρεία της Huawei, δεν την επηρεάζει το ban και φοράει κανονικά Android. 

Επεξ/σία από tsimisdel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αφου σε ενδιαφερει η καμερα το zte nubia z70 utra θα κοιτουσα αν και το μονο μειονεκτημα που εχει ειναι οτι δεν εχει καλο support στο stofware μεχρι 3 χρονια update θα παιρνει αν και το βλεπω σε καλη τιμουλα παντως https://www.foxstore.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=187798&ref=bestprice.gr 

ωστοσο τα κινητα με τις καλυτερες καμερες μονο απο κινα μπορεις να αγορασεις οπως Oppo Find X8pro ,vivo x200 κτλ. (σε ανθρωπινες τιμες καποια global ξεφευγουνε σε τιμες)

Επεξ/σία από Talixx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...