Thanos300693 Δημοσ. Τρίτη στις 12:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:35 μμ (επεξεργασμένο) ποιά τράπεζα έχετε να προτείνετε για βασική ανάμεσα στις Eurobank και πηραιώς; θα ήθελα τα πράγματα να μπορούν να γίνουν εύκολα απο απόσταση αλλά βλέπω η Eurobank χρεώνει μηνιαία συνδρομή αλλά για RF Κωδικούς είναι δωρεάν και έκδοση κάρτας Δωρεάν. Ενώ στην τράπεζα πηραιώς έχει 6 ευρώ, και προμήθεια για την πληρωμή με RF. Ποιά απο τις δύο προτείνετε και γιατί. Επεξ/σία Τρίτη στις 12:37 μμ από Thanos300693 ορθογραφικό
Morosana Δημοσ. Τρίτη στις 01:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:12 μμ Η καλύτερη είναι πάντα αυτή που έχεις τη μισθοδοσία σου
MikeJ Δημοσ. Τρίτη στις 01:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:19 μμ (επεξεργασμένο) Έχω και τις δύο, θα επέλεγα Eurobank. Απλά έχω αντιμετωπίσει λιγότερα προβλήματα. πχ η μόνη χρεωστική που δε μπορούσα να βάλω στο Google pay (και έχω πολλές εγχώριες και ξένες) ήταν της Πειραιώς και στην εξυπηρέτηση ο ένας με πέταγε στον άλλον και άκρη δε βγήκε ούτε με ξανά ενημέρωσαν. Το έλυσα μόνος μου μετά από καιρό με πλάγιο τρόπο. Επίσης η μοναδική φορά που έγινε αυθαίρετη χρήση κάρτας μου ήταν με κάρτα της Πειραιώς την οποία μάλιστα χρησιμοποιούσα ελάχιστα έως καθόλου και σε καμία περίπτωση δεν είχα κάνει κάποιο λάθος ο ίδιος. Τα χρήματα επιστράφηκαν αλλά το πως διευρευσαν τα στοιχεία δεν έμαθα. Οι χρεώσεις έχω την εντύπωση πάνω κάτω ίδιες είναι (καρτέλ φάση). Κάποιες υποτίθεται θα καταργηθούν βάσει νόμου. ΥΓ : Προς αποφυγή παρερμηνείας ο "πλάγιος τρόπος" που αναφέρω είναι ότι ενώ την χρεωστική δε τη δεχόταν με τίποτα στο GPay δοκίμασα με μια άλλη προπληρωμενη κάρτα της Πειραιώς που είχα αλλά δεν είχα βάλει και αυτήν τη πήρε και στο καπάκι δοκιμάσα την χρεωστική και τη πήρε και αυτή. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:28 μμ από MikeJ 1
geomrk Δημοσ. Τρίτη στις 01:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:44 μμ Λογω του app θα πω eurobank,επισης ειναι πιο αμεση σε ο,τι χρειαστεις. Στην Πειραιως ειναι δυσκοιλιοι. Αλλα ενα καλο που εχει η Πειραιως ειναι οτι σου μετατρεπει καποια συναλλαγη σε δοσεις. Πραγμα πολυ βολικο για εισιτηρια,ξενοδοχεια κτλπ 1
Haldol Δημοσ. Τρίτη στις 03:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:19 μμ Μεταξύ των δύο, άνετα Eurobank. Πιο απροβλημάτιστη στα τεχνικά ζητήματα, ενώ είναι και λιγότερο «δυσκοίλιοι» αν τους χρειαστείς.
Thanos300693 Δημοσ. Τρίτη στις 11:44 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:44 μμ @geomrkαυτό δεν το κάνουν πλέον όλες οι τράπεζες; Δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου μέσα από την εφαρμογή;
geomrk Δημοσ. Τετάρτη στις 09:17 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:17 πμ 9 ώρες πριν, Thanos300693 είπε @geomrkαυτό δεν το κάνουν πλέον όλες οι τράπεζες; Δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου μέσα από την εφαρμογή; eurobank kai εθνικη παντως δεν το εχω δει/βρει. Αν οντως γινεται και ξερεις πως θα μου χρησιμευε πολυ!
gianniz_k Δημοσ. Τετάρτη στις 09:25 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:25 πμ Αυτό που μπορώ εγώ να πω αν βοηθάει είναι πως διάφορα προβληματάκια που ακούω ή διαβάζω κατά καιρούς για την Πειραιώς, στην eurobank δεν τα είχα ποτέ. Επίσης όσες φορές χρειάστηκα τηλεφωνική εξυπηρέτηση είχα μικρή αναμονή και πάντα έπαιρνα απαντήσεις.
StamTheMan Δημοσ. Τετάρτη στις 11:55 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:55 πμ Απο οτι διαβαζω,η euro εχει καλυτερη υποστηριξη,αλλα το κενο ασφαλειας που ειχε μεχρι προσφατα,στην αλλαγη κινητου στο ebanking ΧΩΡΙΣ OTP ειναι μεγαλο red flag. Ειναι και ο λογος που δεν τη χρησιμοποιω πλεον.
pp6210 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:12 μμ 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Απο οτι διαβαζω,η euro εχει καλυτερη υποστηριξη,αλλα το κενο ασφαλειας που ειχε μεχρι προσφατα,στην αλλαγη κινητου στο ebanking ΧΩΡΙΣ OTP ειναι μεγαλο red flag. Ειναι και ο λογος που δεν τη χρησιμοποιω πλεον. καλα ιδιο red flag εχει και η πειραιως, που για χρεωση πιστωτικης στο web σου ζηταει ακομα πληρες login του web-banking, κανονικα username και password. η eurobank σου ζηταει τμημα του pin σου
MikeJ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ Επίσης αν δε κάνω λάθος η Πειραιώς δε προσφέρει πλέον 24ώρη εξυπηρέτηση παρά μόνο για ακύρωση κάρτας ενώ η Eurobank έχει ακόμα.
1comment Δημοσ. Τετάρτη στις 03:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:15 μμ Τις έχω όλες. Κυρίως πειραιώς χρησιμοποιώ. Θεωρώ το ebanking πιο εύκολο από της γιουρο αλλά ίσως να είναι και θέμα συνήθειας. Σε θέματα ασφαλείας, κι εγώ όπως ένας φίλος πιο πάνω, έπεσα θύμα διαδικτυακού ψαρέματος της κάρτας αλλά με αποζημίωσαν απόλυτα. Προσωπικά θα έλεγα να εξετάσεις και το θέμα ατμ-αναλήψεων αν κάνεις συχνά αναλήψεις. Αν δηλαδή στα μέρη που κινείσαι έχει κάποια τράπεζα ατμ που μπορείς να παρκάρεις. Επίσης σίγουρα αρνητικό της γιουρο είναι ότι ξεκίνησε από το πουθενά χρέωση για διατήρηση απλού λογ/σμου, κάτι που δεν έχει κάνει καμία άλλη τράπεζα. Αυτό δείχνει ότι θα προχωρήσει και σε άλλες αυθαίρετες χρεώσεις. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. Τετάρτη στις 04:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:43 μμ Αν δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι πέρα απο λογαριασμό-χρεωστική, ως παροχές είναι παρόμοιες. Απλά η Πειραιώς έχει δωρεάν τον λογαριασμό ενώ στη Eurobank κοστίζει 7.20 το χρόνο με κάποια "προνόμια".
StamTheMan Δημοσ. Τετάρτη στις 04:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:52 μμ 2 ώρες πριν, pp6210 είπε καλα ιδιο red flag εχει και η πειραιως, που για χρεωση πιστωτικης στο web σου ζηταει ακομα πληρες login του web-banking, κανονικα username και password. η eurobank σου ζηταει τμημα του pin σου Αυτο ομως δεν ειναι κενο ασφαλειας,ειναι απλα ενοχλητικο.
pp6210 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:05 μμ 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αυτο ομως δεν ειναι κενο ασφαλειας,ειναι απλα ενοχλητικο. δεν ειναι ενοχλητικό, είναι ανησυχητικό - τουλάχιστον για μένα, εμφανίζεται ένα pop up και μου ζητάει πλήρη στοιχεία web banking log in, κάθε φορά σχεδόν σκέφτομαι αν είναι πραγματικό ή κάποιος χακερ εφτιαξε ίδιο pop up και θα του χαρίσω το log in μου... είναι ένας από τους λόγους που χρησιμοποιώ περισσότερο την eurobank στις online αγορές από την Πειραιώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα