panosper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Καλημέρα παιδιά, έκανα χθές 11/02/25 μια παραγγελία για μία σανίδα του σνόουμπορντ απο την επίσημη σελίδα της εταιρίας JonesSnowboards.com συγκεκριμένα. Διαλέγω να πληρώσω με τη πιστωτική μου κάρτα βαζω τα στοιχεία και ολοκληρωνω την παραγγελια και μου πεταει το confirmation με αριθμο και ολα. Κατευθείαν μου ερχεται email οτι η πληρωμη δεν περασε και πως θα γινει αποστολη οταν διευθετηθει και να επικοινωνησω μαζι τους Στην εφαρμογή της τράπεζας φαίνεται δεσμευμένο το ποσό και στη πορεία βγήκε και προς αποπληρωμή Στην επικοινωνία μου με την Jones τους εξηγω τι εχει γίνει και μου απαντάνε πως πιθανως το ποσο να κρατήθηκε και να επιστράφηκε άμεσα μιας και δεν περασε η παραγγελια και πως δεν βλεπει καποια παραγγελια μου Στον λογαριασμο μου στη σελιδα τους εγω βλεπω τη παραγγελια με κατασταση πληρωμης Payment error Η τραπεζα επισης μου λεει πως η πληρωμη περασε και πως για να γυρισει το ποσο πρεπει η Jones να ακυρωσουν τη παραγγελια. Τους τα αναφέρω ολα αυτα και τους δίνω και το payment ID που μου εδωσε η τραπεζα. Απο εκείνη την ώρα σιγή ενώ είμασταν εντός ωραρίου εργασιας τους συμφωνα με τη σελιδα τους 09:00-17:00 CET Σας έχει συμβει κάτι παρόμοιο? Πρέπει και μπορώ να κάνω καταγγελία της συναλλαγής?
Neptu Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Κάνε λίγο υπομονή. Το ότι είναι σε ωράριο εργασίας δε σημαίνει ότι σε 1 λεπτό θα σου απαντήσουν. Προφανώς το κοιτάνε. Για την ιστορία ναι, μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο σκηνικό και τα χρήματα επιστράφηκαν την επόμενη ή την μεθεπόμενη. Μου είχε συμβεί και πρόσφατα με την payzy αλλά τα τα λεφτά γυρίσανε μέσα στη μέρα. Επειδή δε το έχω κοιτάξει καν, υποθέτουμε ότι το κατάστημα είναι νορμάλ και δεν έμπλεξες με απατεώνες.
panosper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οχι δεν ειναι απατεωνια ειναι η επισημη σελιδα και γνωστης εταιρειας. Και μου φανηκε παραξενο γιατι αρχικα μου απαντησαν αμεσα και μετα περασε ολοκληρη μερα χωρις να απαντησουν. Θα κανω λιγο υπομονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα