Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Diavolos666 said:

.α είσαι από αυτούς που λένε αν δεν σε αφορά μη μιλάς;

Να μην μιλάμε όταν βιάζεται ή βασανίζεται ένα παιδί, να μην μιλάμε όταν βασανίζεται ένα ζώο, να μην μιλάμε όταν βλέπουμε bullying. Τα βλέπουμε και στην τηλεόραση κάθε μέρα άλλωστε και απορούμε γιατί δεν μίλησε κανείς.

Αν συμβεί σε εμάς θα έρθουμε να σου πούμε να έρθεις μαζί μας στον εισαγγελέα. Θα σε έχουμε στα υτπ' όψιν μας.

Εδώ βλέπουμε μια κλασσική τακτική "επίθεσης στο ήθος του αντιπάλου" όταν στερεύουν τα επιχειρήματα. Ακόμα κι όταν ο "αντίπαλος" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ αυτά που ισχυρίζεσαι (όπως εδώ).

Είμαι από αυτούς που δε λένε άλλα αντί άλλων όταν τους ρωτάνε κάτι και νιώθουν ότι στριμώχνονται.

Είπες ότι κάποιος κάνει grooming σε παιδιά. ΠΟΙΟΣ, λοιπόν; 

Καταλαβαίνω ότι ακολουθείς τις τακτικές του ακροδεξιού ειδώλου σου και πετάς κατηγορίες, αλλά όταν σου ζητάνε να τις αποδείξεις, αρχίζεις τις αοριστολογίες, αλλά μερικοί επιμένουμε να ζητάμε την πηγή σας.

Είπες για grooming στα σχολεία. Στείλε πού είδες το grooming.

Ειπες ότι η "προηγούμενη κυβέρνηση που έβαζε γονείς στην φυλακή επειδή δεν ήθελαν τα παιδιά τους να δεχτούν ψυχολογικό πόλεμο και εγκεφαλική πλύση".

Να φανταστώ, λοιπόν, ότι το grooming για το οποίο μιλάς είναι συστημικό, έτσι;

Σου ζήτησα την πηγή για να δείξω τις τακτικές που χρησιμοποιείς.

Αντί να τη στείλεις (αναμενόμενο), άρχισες να λες κάτι άσχετα "είσαι από αυτούς που λένε αν δε σε αφορά μη μιλάς".

Βέβαια, εδώ έρχεται η ειρωνία για ακόμα μια φορά, μιας και οι "κυρ-Παντελήδες" ανήκουν και ανήκαν διαχρονικά σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, κοιτώντας τη δουλίτσα τους όποτε δημιουργούταν ένα κοινωνικό κίνημα για ανθρώπινα δικαιώματα. Και δυστυχώς για σένα, δεν είναι αυτός που νομίζεις.

2 hours ago, Diavolos666 said:

Από ότι φαίνεται το The Wall έχει ταυτιστεί ενίωτε με το τείχος του Βερολίνου, μπορεί να μην γράφτηκε γι' αυτό αρχικά αλλά έχει γίνει σύμβολο ενάντια στο τείχος.

Πάμε πάλι γιατί για ακόμα μια φορά προσπαθείς να τα ταιριάξεις εκεί που σε βολεύει.

1. Είπες ξεκάθαρα ότι γράφτηκε ενάντια στους κομμουνιστές και το τείχος του Βερολίνου. Ήσουν τόσο προκλητικός στην άγνοια σου που μας έλεγες να μορφωθούμε κιόλας!

15 hours ago, Diavolos666 said:

Το τραγούδι είναι εναντίων των κομμουνιστών και απολυταρχικών καθεστώτων που δεν υποστηρίζουν την ελευθερία του λόγου. Το τείχος είναι το τείχος του Βερολίνου που έχτισαν οι κομμουνιστές για να μην επιτρέπουν στους Ανατολικούς να διαφύγουν του καθεστώτος και να μεταβούν στην δυτική ελεύθερη πλευρά.

2. Όταν πήρες χαμπάρι τι πατάτα είπες, προσπάθησες να τα γυρίσεις λέγοντας "ναι, δε γράφτηκε για το τείχος, αλλά έχει συνδεθεί με το τείχος επειδή οι Pink Floyd έκαναν συναυλία εκεί το '90". Και κότσαρες απόσπασμα που αναφέρει απλά τη συναυλία των Pink Floyd ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΊ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ.

Και δε σταμάτησες εκεί. Πήγες και έκανες επεξεργασία τα προηγούμενα σχόλια σου, βάζοντας το απόσπασμα μέσα, λες και υποστηρίζει αυτό που λες.

Καταλαβαίνουμε τώρα πώς λειτουργούν οι τραμπικές πρακτικές; "Λέγε - λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει". Ακόμα κι αν αυτό που λες είναι εντελώς λάθος.

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Λυπάμαι πολύ που δέχτηκες bullying από το οικογενειακό περιβάλλον. Κανένας δεν αξίζει να του συμπεριφερθούν άσχημα ειδικά για κάτι που δεν επέλεξε και στην τελική δεν είναι και τίποτα κακό να γεννηθεί κανείς ομοφυλόφιλος. Κι εγώ που δεν είναι gay δεν πέρασα καλύτερα, για εντελώς άλλους λόγους.

Μπορούμε να παραδεχτούμε ότι ξέφυγε η κατάσταση στα σχολεία για τον ίδιο λόγο που ξέφυγε και το DEI.
Οι καλοί και καλοπροαίρετοι άνθρωποι που όντως ήθελαν την αποδοχή για όλους παραγκονίστηκαν για χάρην μια διεθνούς ελίτ που ήθελε να τα κατεδαφίσει όλα. Δυστυχώς με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το συνεχίσουμε γιατί ο ένας βλέπει το ποτήρι μισο-άδειο και ο άλλος μισογεμάτο.

Ελπίζω να περνάς καλά όπου και αν είσαι και να βρεις άτομα που να ενδιαφέρονται για σένα και να κάνεις τον δικό σου μικρόκοσμο όπως κάνουμε όλοι μας σε κάποια φάση στην ζωή μας και βρίσκουμε την υγειά μας, δεν θα αρέσουμε σε όλους ποτέ άλλωστε.

Πάμε να τα δούμε ένα ένα 

Είμαι από τους τυχερούς που οι γονείς μου δεν νοιαζόταν αν ο γιός τους είναι gay ή str8 και πραγματικά όποιος τόλμαγε να πει κάτι τους έβαζε στην θέση τους…

Το πρόβλημα όπως αντιλαμβάνεσαι είναι ότι εγώ για τότε, αλλά και για τώρα, ήμουν η εξαίρεση και δυστυχώς αυτή την απλή εικόνα που παρέθεσα πριν λίγα ποστ δεν την κατάλαβες…

Είναι πάρα πολύ απλό το θέμα… πρέπει οι μαθητές να μαθαίνουν ότι ακόμα και ένα παιδί τρανς, ναι υπάρχουν και αυτά τα παιδιά, θα πρέπει να νιώθει άνετα και όχι σαν τέρας μέσα στο σχολικό περιβάλλον?

είναι απλή η απάντηση, ναι ή όχι…?

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 12/02/2025 at 14:50, MikeKata said:

Εδώ βλέπουμε μια κλασσική τακτική "επίθεσης στο ήθος του αντιπάλου" όταν στερεύουν τα επιχειρήματα. Ακόμα κι όταν ο "αντίπαλος" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ αυτά που ισχυρίζεσαι (όπως εδώ).

Είμαι από αυτούς που δε λένε άλλα αντί άλλων όταν τους ρωτάνε κάτι και νιώθουν ότι στριμώχνονται.

Είπες ότι κάποιος κάνει grooming σε παιδιά. ΠΟΙΟΣ, λοιπόν; 

Καταλαβαίνω ότι ακολουθείς τις τακτικές του ακροδεξιού ειδώλου σου και πετάς κατηγορίες, αλλά όταν σου ζητάνε να τις αποδείξεις, αρχίζεις τις αοριστολογίες, αλλά μερικοί επιμένουμε να ζητάμε την πηγή σας.

Είπες για grooming στα σχολεία. Στείλε πού είδες το grooming.

Ειπες ότι η "προηγούμενη κυβέρνηση που έβαζε γονείς στην φυλακή επειδή δεν ήθελαν τα παιδιά τους να δεχτούν ψυχολογικό πόλεμο και εγκεφαλική πλύση".

Να φανταστώ, λοιπόν, ότι το grooming για το οποίο μιλάς είναι συστημικό, έτσι;

Σου ζήτησα την πηγή για να δείξω τις τακτικές που χρησιμοποιείς.

Αντί να τη στείλεις (αναμενόμενο), άρχισες να λες κάτι άσχετα "είσαι από αυτούς που λένε αν δε σε αφορά μη μιλάς".

Βέβαια, εδώ έρχεται η ειρωνία για ακόμα μια φορά, μιας και οι "κυρ-Παντελήδες" ανήκουν και ανήκαν διαχρονικά σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, κοιτώντας τη δουλίτσα τους όποτε δημιουργούταν ένα κοινωνικό κίνημα για ανθρώπινα δικαιώματα. Και δυστυχώς για σένα, δεν είναι αυτός που νομίζεις.

Πάμε πάλι γιατί για ακόμα μια φορά προσπαθείς να τα ταιριάξεις εκεί που σε βολεύει.

1. Είπες ξεκάθαρα ότι γράφτηκε ενάντια στους κομμουνιστές και το τείχος του Βερολίνου. Ήσουν τόσο προκλητικός στην άγνοια σου που μας έλεγες να μορφωθούμε κιόλας!

2. Όταν πήρες χαμπάρι τι πατάτα είπες, προσπάθησες να τα γυρίσεις λέγοντας "ναι, δε γράφτηκε για το τείχος, αλλά έχει συνδεθεί με το τείχος επειδή οι Pink Floyd έκαναν συναυλία εκεί το '90". Και κότσαρες απόσπασμα που αναφέρει απλά τη συναυλία των Pink Floyd ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΊ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ.

Και δε σταμάτησες εκεί. Πήγες και έκανες επεξεργασία τα προηγούμενα σχόλια σου, βάζοντας το απόσπασμα μέσα, λες και υποστηρίζει αυτό που λες.

Καταλαβαίνουμε τώρα πώς λειτουργούν οι τραμπικές πρακτικές; "Λέγε - λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει". Ακόμα κι αν αυτό που λες είναι εντελώς λάθος.

ΕΣΥ δεν με ρώτησες αν συνέβει στο δικό μου παιδί? Πας καλά? Πρέπει να συμβεί στο δικό μου παιδί για να έχω άποψη και να αντιτείθεμαι?

Το ότι ζεις κάτω από τις πέτρες και δεν ξέρεις τι γίνεται στα σχολεία της Αμερικής δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν ούτε μπορώ να βρω τι ακριβώς γινόταν 4 ολόκληρα χρόνια επί Biden στα σχολεία.

Θα κάθομαι εγώ να σου βάζω εκατοντάδες περιπτώσεις που είναι ανοιχτές και συμβάινουν χρόνια επειδή εσύ αρνείσαι να τα δεις? Ενημερώνεσαι καθόλου ή ακούς μόνο τις φυλλάδες της πολιτικής σου ιδεολογίας?

Τελείωσαν τα επιχειρήματα λέει ο σκοταδιστής που δεν έχει ΙΔΕΑ τι συμβαίνει στον κόσμο και μας κουνάει και το δάχτυλο.

~~~

Παρακάτω άρθρα και βίντεο από γονείς και επιτροπές που μιλάνε για πορνογραφικό περιεχόμενο σε βιβλία στα σχολεία, άνοιγε το hidden. Και αυτά είναι το 1/100 από αυτά που υπάρχουν, έχει εκατοντάδες περιπτώσεις ανοιχτές να τις δει όποιος ενδιαφέρεται.

~~~

Βιβλία που αφαιρούνται από βιβλιοθήκες για πορνογραφικό υλικό:

Spoiler

Εδώ βλέπεις μία λίστα με ακόμη περισσότερα βιβλία που βγάλανε γιατί είχαν πορνογραφικό υλικό από τα σχολεία

https://stateline.org/2023/06/14/school-districts-struggle-to-implement-new-laws-on-sexually-explicit-books/

άνοιξε το hidden, έχει επιπλέον 14 που βγάλανε σε κάποια φάση

Spoiler
  1. “All Boys Aren’t Blue” by George M. Johnson
  2. “Like a Love Story” by Abdi Nazemian
  3. “Dime” by E.R. Frank
  4. “America” by E.R. Frank
  5. “Sold” by Patricia McCormick
  6. “Out of Darkness” by Ashley Hope Perez
  7. “Beloved” by Toni Morrison
  8. “The Bluest Eye” by Toni Morrison
  9. “Looking for Alaska” by John Green
  10. “The Perks of Being a Wallflower” by Stephen Chbosky
  11. “Water for Elephants” by Sara Gruen
  12. “Neanderthal Opens the Door to the Universe” by Preston Norton
  13. “More Happy Than Not” by Adam Silvera
  14. “Nineteen Minutes” by Jodi Picoult

Εδώ ένα άλλο σχολείο επιμένει να υποστηρίζει έναν καθηγητή που ανήκει στους lgb που έφερνε τα σεξουαλικά του παιχνίδια στο σχολείο ως "σεξουαλική διαπαιδαγώγηση"

https://www.news10.com/news/national/private-school-defends-dean-after-project-veritas-claims-sex-toys-shown-in-class-discussion/?nxsparam=8

Εδώ άλλη μία σιχαμένη που έφερνε τα σεξουαλικά της παιχνίδια στην τάξη και μιλούσε για τα γεννητικά της όργανα και πως κάνουν σεξουαλικά φετίχ οι ομοφυλόφιλοι.

https://nypost.com/2023/06/08/teacher-on-leave-for-discussing-adult-toys-sex-pleasure-in-class/

Γονείς σε όλη την χώρα ξεσηκώνονται εναντίων πορνογραφικών βιβλίων στα σχολεία και σεξουαλικών συζητήσεων για ενήλικες που ξεκινούν καθηγητές και ΟΛΟΙ ανήκουν στην λγβ koin;othta

https://www.theguardian.com/world/2022/dec/22/parents-wales-lose-legal-fight-gender-sexuality-tuition-primary-schools

Να και άλλη μία σιχαμένη που έκανε το ίδιο και έφερνε τα σεξουαλικά της παιχνίδια στο σχολείο για να τους πει τι κάνει για να αυνανίζετε, αυτό από την Αγγλία

https://www.bbc.com/news/uk-england-wiltshire-42707997

Εδώ γονείς από διάφορα σχολεία της Αμερικής στα board meeting που πήγαν να διαμαρτυρηθούν μαζικά για το πορνογραφικό υλικό στα μαθήματα όπου τα συμβούλια συνήθως δεν τους άφηναν να μιλήσουν καν γι' αυτά και ενίοτεδ του έβγαζαν από τις αίθουσες με την συνοδεία αστυνομικών

Ορίστε σου παραθέτω 21 βίντεο μόνο, αν ήθελες κι άλλα μπορούσες να τα βρεις και μόνος

άνοιξέ το να το δεις (που σιγά μην κάτσεις να τα δεις)

Spoiler

Υπάρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ τέτοιες περιπτώσεις. Τα είδες αυτά που σου παρέθεσα...? Είμαι σίγουρος πως όχι γιατί δεν σε ενδιαφέρει η πραγματικότητα.

Θα προσπαθήσεις να βγεις από πάνω επειδή ΕΣΥ δεν τα γνωρίζεις? Το ότι έχεις πλήρη άγνοια για το τι συμβαίνει στον κόσμο και έχεις και άποψη να το κοιτάξεις λίγο. Αν σε ενδιαφέρει το καλό των παιδιών μην ψηφίζεις, είσαι επικίνδυνος.

Σε κάθε περίπτωση εσύ και οι όμοιοί σου LEAVE THE KIDS ALONE, με ή χωρίς το τραγούδι. Που μου πιάστηκες από το τραγούδι (που έχει ήδη συνδεθεί με το τείχος του βερολίνου) και νομίζεις ότι έπιασες τον ταύρο από τα αρ@@δια επειδή νόμισα πως γράφτηκε και γι' αυτό.

On 12/02/2025 at 15:38, AtiX said:

Πάμε να τα δούμε ένα ένα 

Είμαι από τους τυχερούς που οι γονείς μου δεν νοιαζόταν αν ο γιός τους είναι gay ή str8 και πραγματικά όποιος τόλμαγε να πει κάτι τους έβαζε στην θέση τους…

Το πρόβλημα όπως αντιλαμβάνεσαι είναι ότι εγώ για τότε, αλλά και για τώρα, ήμουν η εξαίρεση και δυστυχώς αυτή την απλή εικόνα που παρέθεσα πριν λίγα ποστ δεν την κατάλαβες…

Είναι πάρα πολύ απλό το θέμα… πρέπει οι μαθητές να μαθαίνουν ότι ακόμα και ένα παιδί τρανς, ναι υπάρχουν και αυτά τα παιδιά, θα πρέπει να νιώθει άνετα και όχι σαν τέρας μέσα στο σχολικό περιβάλλον?

είναι απλή η απάντηση, ναι ή όχι…?

Ωραία να πάτε να ενημερώσετε τους γονείς και τους καθηγητές τότε, δεν χρειάζεται να δείχνετε πορνογραφικό υλικό σε παιδιά για να μην αισθανθεί άσχημα κάποιος gay.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Ωραία να πάτε να ενημερώσετε τους γονείς και τους καθηγητές τότε, δεν χρειάζεται να δείχνετε πορνογραφικό υλικό σε παιδιά για να μην αισθανθεί άσχημα κάποιος gay.

“Καλή” η προσπάθεια αποφυγής μιας απλής ερώτησης που θα σε οδηγούσε σε errors, δυστηχώς όμως για εσένα σε έχουμε μάθει…

Σε έχουμε πιάσει αρκετές φορές να ψεύδεσαι και μάλιστα συνειδητά όπως επίσης να προσπαθείς να εκτροχιάσεις το θέμα μπας και σβηστούν τα ποστ που σε εκθέτουν…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, AtiX said:

“Καλή” η προσπάθεια αποφυγής μιας απλής ερώτησης που θα σε οδηγούσε σε errors, δυστηχώς όμως για εσένα σε έχουμε μάθει…

Σε έχουμε πιάσει αρκετές φορές να ψεύδεσαι και μάλιστα συνειδητά όπως επίσης να προσπαθείς να εκτροχιαστείς το θέμα μπας και σβηστούν τα ποστ που σε εκθέτουν…

Όχι αγόρι μου καμία υπεκφυγή, δεν θέλω να αισθάνεται κανείς άσχημα στο σχολείο αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μιλάνε για τις π@@τσες τους οι καθηγητές που είναι lgbtq, το τι κάνουν το βράδυ στο κρεβάτι τους δεν ενδιαφέρει τα παιδιά.

Με πιάσατε να κάνω λέει υπεκφυγές, ποια υπεκφυγή? Τι σχέση έχει το σχολείο με τα ερωτικά σας?

Και δεν υπάρχουν τρανς παιδιά, τρανσέξουαλ είναι ενήλικες που έχουν κάνει αλλαγή φύλλου, ένα μικρό παιδί δεν μπορεί να είναι τρανς. Να έχει γεννηθεί ομοφυλόφιλο ναι, να είναι τρανς όχι.

Ένα αγόρι που του φοράνε φούστα οι γονείς του είναι ένα αγόρι με φούστα απλά και όμορφα, δεν είναι ούτε κορίτσι ούτε τρανς. Αν θέλει όταν μεγαλώσει να κάνει αλλαγή φύλου τότε θα είναι τρανς.

~~~

Για τις εκατοντάδες περιπτώσεις σεξουαλικού περιεχομένου στα σχολεία έχεις να πεις κάτι ή κάνεις υπεκφυγές? Γιατί ΟΛΕΣ οι περιπτώσεις είναι από άτομα που ανήκουν στην lgb που θέλουν όσα θέλεις κι εσύ στα σχολεία.

Το αν θέλουν τα άλλα παιδιά να ακούνε για τα σεξουαλικά σας δεν σε αφορά. Θα υποχρεώσεις εσύ τα παιδιά όλου του κόσμου να κινούνται σύμφωνα με τα σεξουαλικά σου?

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Όχι αγόρι μου καμία υπεκφυγή, δεν θέλω να αισθάνεται κανείς άσχημα στο σχολείο αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μιλάνε για τις π@@τσες τους οι καθηγητές που είναι lgbtq, το τι κάνουν το βράδυ στο κρεβάτι τους δεν ενδιαφέρει τα παιδιά.

Με πιάσατε να κάνω λέει υπεκφυγές, ποια υπεκφυγή? Τι σχέση έχει το σχολείο με τα ερωτικά σας?

Και δεν υπάρχουν τρανς παιδιά, τρανσέξουαλ είναι ενήλικες που έχουν κάνει αλλαγή φύλλου, ένα μικρό παιδί δεν μπορεί να είναι τρανς. Να έχει γεννηθεί ομοφυλόφιλο ναι, να είναι τρανς όχι.

Ένα αγόρι που του φοράνε φούστα οι γονείς του είναι ένα αγόρι με φούστα απλά και όμορφα, δεν είναι ούτε κορίτσι ούτε τρανς. Αν θέλει όταν μεγαλώσει να κάνει αλλαγή φύλου τότε θα είναι τρανς.

~~~

Για τις εκατοντάδες περιπτώσεις σεξουαλικού περιεχομένου στα σχολεία έχεις να πεις κάτι ή κάνεις υπεκφυγές? Γιατί ΟΛΕΣ οι περιπτώσεις είναι από άτομα που ανήκουν στην lgb που θέλουν όσα θέλεις κι εσύ στα σχολεία.

Το αν θέλουν τα άλλα παιδιά να ακούνε για τα σεξουαλικά σας δεν σε αφορά. Θα υποχρεώσεις εσύ τα παιδιά όλου του κόσμου να κινούνται σύμφωνα με τα σεξουαλικά σου?

Σταμάτα να υπεκφεύγεις για κάτι τόσο απλό και να κρύβεσαι πίσω από συνειδητά ψέματα… είσαι πολύ μεγάλος και αρκετά έξυπνος για να πιαστείς κορόιδο από ψεύτικες/κατασκευασμένες “ειδήσεις”…

Υγ: τρανς παιδιά υπάρχουν, αν δεν το ξέρεις ψάξε, διάβασε και μάθε το…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, AtiX said:

Σταμάτα να υπεκφεύγεις για κάτι τόσο απλό και να κρύβεσαι πίσω από συνειδητά ψέματα… είσαι πολύ μεγάλος και αρκετά έξυπνος για να πιαστείς κορόιδο από ψεύτικες/κατασκευασμένες “ειδήσεις”…

Τι απάντηση είναι αυτή γεμάτη υπεκφυγές? Σας παρέθεσα δεκάδες βίντεο με περιπτώσεις. Δεν θέλεις να μάθεις, μην μαθαίνεις.

Ειδικά άτομα σαν κι εσένα θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει λίγο παραπάνω ότι στο όνομα της αποδοχής σας έχουν κάνει τέτοια πράγματα, όλα αυτά έγιναν ξεκάθαρα για τους lgb, κανένας straight δεν ήθελε να μιλάνε για τέτοια σόδομα και γόμορα σε μικρά παιδιά.

Στην τελική όλο το λαστιχάκι που τεντώνανε τόσο καιρό στην δική σας μούρη θα σκάσει. Εσάς θα ξαναστείλει στο περιθώριο η κοινωνία γιατί στην αρχή υποτίθεται ότι θέλατε απλά να συνυπάρξετε και από τότε που σας δέχτηκε ο υπόλοιπος κόσμος γίνονται τέρατα και σημεία με χειρότερο στόχο πάντα τα παιδιά που είναι τα πιο ευάλωτα.

Και όχι μόνο δεν σας είδαμε να είστε εναντίων αυτών των περιπτώσεων... ΑΥΤΗ την στιγμή γράφεις ότι δεν ισχύουν και ότι δεν συμβαίνουν που τα βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας σε βίντεο.

Προσωπικά χάνω τον χρόνο μου, εγώ συνυπάρχω στην κοινωνία, με αποδέχεται έτσι όπως γεννήθηκα, δεν δείχνω τα @@ μου σε μικρά παιδιά ούτε χρειάζεται να ζητήσω αποδοχή γιατί η κοινωνία φτιάχτηκε από άτομα στην κατηγορία των οποίων ανήκω.

Δεν σας αρέσουν τα σχολεία, δεν σας αρέσουν οι άνθρωποι, δεν σας αρέσουν οι str8, δεν σας αρέσουν οι καθηγητές, δεν σας αρέσει το ένα, δεν σας αρέσει το άλλο. Σαν την μύγα στο γάλα κολλάτε σε αυτό που δεν σας αρέσει και ΟΛΑ πρέπει να αλλάξουν για χάρη σας.

Εμένα όσοι δεν μου αρέσουν τους αποφεύγω.

Ευτυχώς ο κόσμος ξύπνησε και αδειάζει τον κουβά που γέμισε μπατάκι τόσα χρόνια. Ξύδι σε όποιον δεν αρέσει.

Η κοινωνία δεν είναι ούτε οι νόμοι ούτε η υποδομή, η κοινωνία είναι ο κόσμος και ο κόσμος είναι λογικό σε ότι αφορά τα προσωπικά του. Αν θέλεις να υπάρξεις στην κοινωνία αυτών που μισείς τόσο θανάσιμα μπορείς να τους το ζητήσεις όμορφα, όχι να απαιτείς κιόλας.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Diavolos666 είπε

Τι απάντηση είναι αυτή γεμάτη υπεκφυγές? Σας παρέθεσα δεκάδες βίντεο με περιπτώσεις. Δεν θέλεις να μάθεις, μην μαθαίνεις.

Ειδικά άτομα σαν κι εσένα θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει λίγο παραπάνω ότι στο όνομα της αποδοχής σας έχουν κάνει τέτοια πράγματα, όλα αυτά έγιναν ξεκάθαρα για τους lgb, κανένας straight δεν ήθελε να μιλάνε για τέτοια σόδομα και γόμορα σε μικρά παιδιά.

Στην τελική όλο το λαστιχάκι που τεντώνανε τόσο καιρό στην δική σας μούρη θα σκάσει. Εσάς θα ξαναστείλει στο περιθώριο η κοινωνία γιατί στην αρχή υποτίθεται ότι θέλατε απλά να συνυπάρξετε και από τότε που σας δέχτηκε ο υπόλοιπος κόσμος γίνονται τέρατα και σημεία με χειρότερο στόχο πάντα τα παιδιά που είναι τα πιο ευάλωτα.

Και όχι μόνο δεν σας είδαμε να είστε εναντίων αυτών των περιπτώσεων... ΑΥΤΗ την στιγμή γράφεις ότι δεν ισχύουν και ότι δεν συμβαίνουν που τα βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας σε βίντεο.

Προσωπικά χάνω τον χρόνο μου, εγώ συνυπάρχω στην κοινωνία, με αποδέχεται έτσι όπως γεννήθηκα, δεν δείχνω τα @@ μου σε μικρά παιδιά ούτε χρειάζεται να ζητήσω αποδοχή γιατί η κοινωνία φτιάχτηκε από άτομα σαν κι εμένα.

Ευτυχώς ο κόσμος ξύπνησε και αδειάζει τον κουβά που γέμισε μπατάκι τόσα χρόνια. Ξύδι σε όποιον δεν αρέσει.

Η κοινωνία δεν είναι ούτε οι νόμοι ούτε η υποδομή, η κοινωνία είναι ο κόσμος και ο κόσμος είναι λογικό σε ότι αφορά τα προσωπικά του. αν θέλεις να υπάρξεις στην κοινωνία αυτών που μισείς τόσο θανάσιμα μπορείς να τους το ζητήσεις όμορφα, όχι να απαιτείς κιόλας.

Στο ξεκαθάρισα από την αρχή, αν θέλεις να σβηστούν μηνύματα σου και απαντήσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση κάνε report και περίμενε τον mod…

ΥΓ: βάζω στοίχημα το έχεις κάνει ήδη και για αυτό υπάρχει αυτή η αντίδραση μετά από τόσες ώρες… μείνε στο θέμα και σταμάτα τα ψέματα που έχουν διαψευστεί εδώ και πολύ καιρό…

• Super Moderators
Δημοσ.
49 minutes ago, Diavolos666 said:

[...]

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents
  3. “Dime” by E.R. Frank

[...]

Δεν στέκομαι σε άλλα 'επιχειρήματα' που έχεις κατά καιρούς παραθέσει, ότι θα μετατρέψουν τα παιδιά μας σε αδερφάρες/λεσβιάρεςκλπ (ελπίζω μόνο να μην έχεις παιδιά...) αλλά μπήκα στον κόπο να δω τις λίστες που παραθέτεις με τα 'πορνογραφικά βιβλία'. Συγχαρητήρια, δύο βιβλία της Toni Morrisson, μιας από τις σημαντικότερες συγγραφείς του 20ου αιώνα (Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1993), δύο βιβλία της ψυχοθεραπεύτριας E.R. Frank και ένα βιβλίο της Patricia McCormick, σημαντικής συγγραφέως που έχει δύο υποψηφιότητες για το National Book Award. Πορνογραφικά ε; 

Μην ξεχνάμε ότι κατά καιρούς 'πορνογραφικά βιβλία' έχουν θεωρηθεί ακόμη και η 'Αλίκη στη Χώρα Των Θαυμάτων' ή και διάφορα βιβλία του Stephen King. 

Λίγη προσοχή δεν βλάπτει. 
Λέμε τώρα... 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Diavolos666 said:

κανένας straight δεν ήθελε να μιλάνε για τέτοια σόδομα και γόμορα σε μικρά παιδιά

Ένας μεγάλος αριθμός από straight στις ΗΠΑ θέλουν να μιλάνε σε παιδιά για τη βίβλο που έχει χειρότερο περιεχόμενο. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Diavolos666 said:

Το ότι ζεις κάτω από τις πέτρες και δεν ξέρεις τι γίνεται στα σχολεία της Αμερικής δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν ούτε μπορώ να βρω τι ακριβώς γινόταν 4 ολόκληρα χρόνια επί Biden στα σχολεία.

Θα κάθομαι εγώ να σου βάζω εκατοντάδες περιπτώσεις που είναι ανοιχτές και συμβάινουν χρόνια επειδή εσύ αρνείσαι να τα δεις? Ενημερώνεσαι καθόλου ή ακούς μόνο τις φυλλάδες της πολιτικής σου ιδεολογίας?

Τελείωσαν τα επιχειρήματα λέει ο σκοταδιστής που δεν έχει ΙΔΕΑ τι συμβαίνει στον κόσμο και μας κουνάει και το δάχτυλο.

~~~

Παρακάτω άρθρα και βίντεο από γονείς και επιτροπές που μιλάνε για πορνογραφικό περιεχόμενο σε βιβλία στα σχολεία, άνοιγε το hidden. Και αυτά είναι το 1/100 από αυτά που υπάρχουν, έχει εκατοντάδες περιπτώσεις ανοιχτές να τις δει όποιος ενδιαφέρεται.

~~~

Reveal hidden contents

Εδώ βλέπεις μία λίστα με ακόμη περισσότερα βιβλία που βγάλανε γιατί είχαν πορνογραφικό υλικό από τα σχολεία

https://stateline.org/2023/06/14/school-districts-struggle-to-implement-new-laws-on-sexually-explicit-books/

Reveal hidden contents
  3. “Dime” by E.R. Frank

Εδώ ένα άλλο σχολείο επιμένει να υποστηρίζει έναν καθηγητή που ανήκει στους lgb που έφερνε τα σεξουαλικά του παιχνίδια στο σχολείο ως "σεξουαλική διαπαιδαγώγηση"

https://www.news10.com/news/national/private-school-defends-dean-after-project-veritas-claims-sex-toys-shown-in-class-discussion/?nxsparam=8

Εδώ άλλη μία σιχαμένη που έφερνε τα σεξουαλικά της παιχνίδια στην τάξη και μιλούσε για τα γεννητικά της όργανα και πως κάνουν σεξουαλικά φετίχ οι ομοφυλόφιλοι.

https://nypost.com/2023/06/08/teacher-on-leave-for-discussing-adult-toys-sex-pleasure-in-class/

Γονείς σε όλη την χώρα ξεσηκώνονται εναντίων πορνογραφικών βιβλίων στα σχολεία και σεξουαλικών συζητήσεων για ενήλικες που ξεκινούν καθηγητές και ΟΛΟΙ ανήκουν στην λγβ koin;othta

https://www.theguardian.com/world/2022/dec/22/parents-wales-lose-legal-fight-gender-sexuality-tuition-primary-schools

Να και άλλη μία σιχαμένη που έκανε το ίδιο και έφερνε τα σεξουαλικά της παιχνίδια στο σχολείο για να τους πει τι κάνει για να αυνανίζετε, αυτό από την Αγγλία

https://www.bbc.com/news/uk-england-wiltshire-42707997

Εδώ γονείς από διάφορα σχολεία της Αμερικής στα board meeting που πήγαν να διαμαρτυρηθούν μαζικά για το πορνογραφικό υλικό στα μαθήματα όπου τα συμβούλια συνήθως δεν τους άφηναν να μιλήσουν καν γι' αυτά και ενίοτεδ του έβγαζαν από τις αίθουσες με την συνοδεία αστυνομικών

Ορίστε σου παραθέτω 21 βίντεο μόνο, αν ήθελες κι άλλα μπορούσες να τα βρεις και μόνος

άνοιξέ το να το δεις (που σιγά μην κάτσεις να τα δεις)

Hide contents

Υπάρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ τέτοιες περιπτώσεις. Τα είδες αυτά που σου παρέθεσα...? Είμαι σίγουρος πως όχι γιατί δεν σε ενδιαφέρει η πραγματικότητα.

Θα προσπαθήσεις να βγεις από πάνω επειδή ΕΣΥ δεν τα γνωρίζεις? Το ότι έχεις πλήρη άγνοια για το τι συμβαίνει στον κόσμο και έχεις και άποψη να το κοιτάξεις λίγο. Αν σε ενδιαφέρει το καλό των παιδιών μην ψηφίζεις, είσαι επικίνδυνος.

Πάμε για άλλο ένα ξεμπρόστιασμα. Είπες:

On 11/02/2025 at 22:53, Diavolos666 said:

Όπως και να χει έξω το critical theory από τα σχολεία, έξω το σεξουαλικό grooming, έχω η προπαγάνδα των ψευτοκαθηγητών.

Το τραγούδι ταιριάζει τέλεια σε κάθε στίχο ενάντια στην προηγούμενη κυβέρνηση που έβαζε γονείς στην φυλακή επειδή δεν ήθελαν τα παιδιά τους να δεχτούν ψυχολογικό πόλεμο και εγκεφαλική πλύση.

Σου ζήτησα να αποδείξεις τα περί grooming και τι έστειλες; Μεμονωμένα βίντεο όπου:
α) Γονείς βρήκαν σεξουαλικές φράσεις σε βιβλία ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (έχεις πατήσει ποτέ το πόδι σου σε βιβλιοθήκη; ), ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και θίχτηκαν. Έχεις ιδέα τι, πόσα βιβλία περιέχει μια βιβλιοθήκη και πώς τα αποκτά; Ο καθένας μπορεί να δωρίσει. Για το περιεχόμενο και τους συγγραφείς, απάντησε άλλος, μην επαναλαμβάνομαι.

Τι μου θυμίζει; Α, ναι, την εποχή που ο Al Gore έκανε εκστρατεία εναντίον συγκεκριμένης μουσικής και βγαίναν όλοι οι "θεοσεβούμενοι" γονείς γιατί δήθεν σκανδάλιζε τα παιδιά τους. Ώσπου έπεσε το ξεφτίλισμα από τον Dee Snider και τελείωσε το παραμύθι.

β) Links που μιλάνε για μεμονωμένους καθηγητές; Αλήθεια; Πώς αυτό ακριβώς υποστηρίζει το αφήγημά σου; Εδώ καθηγητής (μάντεψε ποιας ιδεολογίας) παρενοχλούσε παιδάκια:

https://eu.pnj.com/story/news/crime/for-the-record/2025/02/11/aaron-craig-gleason-arrested-for-molesting-student-at-christian-school/78420418007/

Το ακόμα καλύτερο αστείο; Έγραφε (ειρωνικά) ότι η LGBTQ κοινότητα κάνει grooming στα παιδιά!!! 

https://www.msn.com/en-us/crime/general/christian-school-teacher-and-conservative-writer-who-accused-lgbtq-people-of-grooming-kids-charged-with-molesting-student/ar-AA1yB669

Τι έγινε; Τώρα δεν είναι συστημικό; Δεν είναι λόγω της συγκεκριμένης ιδεολογίας; Τώρα είναι μεμονωμένο περιστατικό;

2 μπορούν να παίξουν αυτό το παιχνίδι. Δε θα σου αρέσει.

3. Είπες ότι η "προηγούμενη κυβέρνηση που έβαζε γονείς στην φυλακή επειδή δεν ήθελαν τα παιδιά τους να δεχτούν ψυχολογικό πόλεμο και εγκεφαλική πλύση". 

Σου ζήτησα πηγή. ΔΕΝ την έστειλες. Γιατί δεν έχεις. Αντί αυτού πάλεψες να το πας αλλού.

Γενικά, όπως προείπα. Ακολουθείς την τακτική του ειδώλου σου. Πετάς διάφορα από δω κι από κει κι όταν σου ζητάνε να τα αποδείξεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, αρχίζεις να λες άλλα και να προσπαθείς να υπεκφύγεις για να καλύψεις την άτακτη υποχώρησή σου. "Λέγε λέγε, κάτι θα μείνει". Εσένα μπορεί να σου φαίνεται έξυπνο.. Σε όσους μπορούν να κατανοήσουν τη ροή μιας συζήτησης, αυτή η τακτική, δεν πιάνει.

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H  'Αλίκη στη Χώρα Των Θαυμάτων' να με συμπαθατε αλλά λέει για βαθιές τρύπες - αφήνει υπονοούμενα .

Kαι ο Μπομπ ο σφουγκαρακης με τόσες τρύπες ε προκαλεί :P

Επίσης πήγατε πάλι εκεί ακριβώς που σας θέλουν να τρώγεστε για κ@@λους ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...