Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, AtiX said:

Κρίνω τον άνθρωπο από την γενική του εικόνα…

αν εσένα σε ικανοποιεί και μένεις μόνο στην εμπορική του εικόνα εμένα μου περισσεύει…

επέτρεψε όμως να έχω άποψη όπως το ίδιο έκανα και για τον M Jackson και για τον K. Spacey και για τον οποιοδήποτε άλλο δείχνει και άλλο είναι…

Έκανε κάτι χειρότερο, είπε μερίδα ατόμων μιας κοινωνίας να “τρώει κατσαρίδες” γιατί απλά δεν της αναγνωρίζει το δικαίωμα να τρώει “κανονική τροφή” όπως οι υπόλοιποι…

...σε ποια μερίδα είπε να "τρώνε κατσαρίδες" ο Ίλον έστω κι αν το λες αλληγορικά?

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

...σε ποια μερίδα είπε να "τρώνε κατσαρίδες" ο Ίλον έστω κι αν το λες αλληγορικά?

Για όλες τις κατηγορίες που έχει μιλήσει  στην καλύτερη περίπτωση υποτιμητικά… πχ ξεκινώντας από την κόρη του και όλο το σύνολο των ανθρώπων που “εκπροσωπεί”…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, AtiX said:

Για όλες τις κατηγορίες που έχει μιλήσει  στην καλύτερη περίπτωση υποτιμητικά… πχ ξεκινώντας από την κόρη του και όλο το σύνολο των ανθρώπων που “εκπροσωπεί”…

Υποτιμητικά γι' αυτόν μίλησαν και όλοι αυτοί που αναφέρεσαι, δεν ήξερα ότι η μία "μερίδα" απαιτεί σεβασμό ενώ η άλλη απλώς πρέπει να χορεύει.

Το ίδιο κάνουν όλες οι πολιτικές πλευρές, οι αντίπαλοί του χαρακτήρισαν τους Αμερικανούς πολίτες που δεν τους ψηφίζουν ως σκουπίδια (Biden) και ως ένα κουτί με αξιοθρήνιτους (Χίλαρι) και ένα σωρό άλλα όπως τρομοκράτες την ίδια ώρα που χρηματοδοτούσαν ορδές από εγκληματίες να καίνε ολόκληρες πόλεις.

Η άποψή σου εναντίων του Μασκ είναι ξεκάθαρα πολιτικής φύσεως και όχι ανθρωπιστικής, και είναι απολύτως δεκτό το να έχεις τέτοια άποψη, όμως έχει διαφορά το αν είναι "καλός άνθρωπος" τελικά με το αν δεν λέει αυτά που θέλεις να ακούσεις.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Diavolos666 είπε

Υποτιμητικά γι' αυτόν μίλησαν και όλοι αυτοί που αναφέρεσαι, δεν ήξερα ότι η μία "μερίδα" απαιτεί σεβασμό ενώ η άλλη απλώς πρέπει να χορεύει.

Το ίδιο κάνουν όλες οι πολιτικές πλευρές, οι αντίπαλοί του χαρακτήρισαν τους Αμερικανούς πολίτες που δεν τους ψηφίζουν ως σκουπίδια (Biden) και ως ένα κουτί με αξιοθρήνιτους (Χίλαρι) και ένα σωρό άλλα όπως τρομοκράτες την ίδια ώρα που χρηματοδοτούσαν ορδές από εγκληματίες να καίνε ολόκληρες πόλεις.

Η άποψή σου εναντίων του Μασκ είναι ξεκάθαρα πολιτικής φύσης και όχι ανθρωπιστικής, και είναι απολύτως δεκτό το να έχεις τέτοια άποψη.

Μα δεν έχω διαφορετική άποψη για αυτούς και όσους κάνουν το ίδιο…

Πραγματικά βρες ένα σημείο / ποστ που να δικαιολογώ την ίδια συμπεριφορά από κάποιον άλλον…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, AtiX said:

Μα δεν έχω διαφορετική άποψη για αυτούς και όσους κάνουν το ίδιο…

Πραγματικά βρες ένα σημείο / ποστ που να δικαιολογώ την ίδια συμπεριφορά από κάποιον άλλον…

Δεκτό και δεν μπορώ να ψάξω όλο σου το ιστορικό για να ξέρω όλα όσα πιστεύεις.

Κι εμείς έχουμε άποψη για πολύ κόσμο και θα μπορούσε κάποιος να μας θεωρήσει κι εμάς σαβούρα σε ότι αφορά τις πεποιθήσεις, όπως θεωρούν σαβούρα τους πολιτικούς που απλά ακούγεται η άποψή τους πιο δυνατά.

Π.χ. εγώ υποστηρίζω ότι οι γυναίκες έχουν το βιολογικό δικαίωμα του συναιτερίζεσθαι σε ότι αφορά τους προσωπικούς χώρους για γυναίκες, τα αγωνίσματα, καθώς και τις τουαλέτες, τα αποδυτήρια κτλ, κάποιοι άλλοι λένε ότι ένας άνδρας πρέπει να έχει δικαίωμα πάνω στην γυναικεία φύση αρκεί να φορέσει το σωστό χρώμα κραγιόν και να προσποιηθεί ότι δεν υπάρχει βιολογική διαφορά.

Κάποιος θα χαρακτηρίσει εμένα τρανσφοβικό και εγώ θα τον χαρακτηρίσω μισογύνη και πατριαρχικό που θα πει στις γυναίκες τι θα κάνουν.

Η διαφορά μου είναι ότι εγώ δεν αφαιρώ το δικαίωμα σε κανέναν άντρα να φορέσει κραγιόν, ο άλλος όμως θέλει να αφαιρέσει το δικαίωμα του συναιτερίζεσθαι των γυναικών μπουκάροντας μέσα με το έτσι θέλω.

Όλα ιδεολογία είναι στην τελική.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Δεκτό και δεν μπορώ να ψάξω όλο σου το ιστορικό για να ξέρω όλα όσα πιστεύεις.

Κι εμείς έχουμε άποψη για πολύ κόσμο και θα μπορούσε κάποιος να μας θεωρήσει κι εμάς σαβούρα σε ότι αφορά τις πεποιθήσεις, όπως θεωρούν σαβούρα τους πολιτικούς που απλά ακούγεται η άποψή τους πιο δυνατά.

Π.χ. εγώ υποστηρίζω ότι οι γυναίκες έχουν το βιολογικό δικαίωμα του συναιτερίζεσθαι σε ότι αφορά τις τουαλέτες, τα αποδυτήρια, τα αγωνίσματα κτλ, κάποιοι άλλοι λένε ότι ένας άνδρας πρέπει να έχει δικαίωμα πάνω στην γυναικεία φύση αρκεί να φορέσει το σωστό χρώμα κραγιόν και να προσποιηθεί ότι δεν υπάρχει βιολογική διαφορά.

Κάποιος θα χαρακτηρίσει εμένα τρανσφοβικό και εγώ θα τον χαρακτηρίσω μισογύνη και πατριαρχικό που θα πει στις γυναίκες τι θα κάνουν.

Η διαφορά μου είναι ότι εγώ δεν αφαιρώ το δικαίωμα σε κανέναν άντρα να φορέσει κραγιόν, ο άλλος όμως θέλει να αφαιρέσει το δικαίωμα του συναιτερίζεσθαι των γυναικών μπουκάροντας μέσα με το έτσι θέλω.

Όλα ιδεολογία είναι στην τελική.

Μα ναι όλα είναι ιδεολογία απλά εγώ δεν την περνάω μέσα από το φίλτρο της πολιτικής - κομματικής θέσης…

Για την κουβέντα ήδη περιορίστηκαν τα δικαιώματα υποκατηγορίας T της LGBTQ κοινότητας και έπεται και συνέχεια…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Τι να τους φοβίζει; Εδώ έχουμε φουκαράδες που βγάζουν 10-20κ το χρόνο και νομίζουν ότι έχουν κοινά με τον Έλμο ή ότι ο Έλμο νοιάζεται γι αυτούς.

Κανείς πέρα από τους γονείς σου δεν νοιάζεται για εσένα, άρα προφανώς ο Έλον δεν νοιάζεσαι για εσένα. Όμως δημιούργησε εταιρίες που παράγουν χρήσιμα προϊόντα και δίνουν δουλειά σε ανθρώπους, πράγμα που τους επιτρέπει να βγάζουν αυτά που βγάζουν (είτε είναι 10-20Κ είτε 100-200Κ).

Το "κράτος επιχειρηματίας" που σου υποσχέθηκαν κάποιοι απατεώνες πολιτικάντηδες στην Ελλάδα τι ακριβώς δημιούργησε πέρα από χρεοκοπημένα κουφάρια; (των οποίων οι εργαζόμενοι-βύσματα βγήκαν σε εθελουσία με τους φόρους σου)

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, AtiX said:

Μα ναι όλα είναι ιδεολογία απλά εγώ δεν την περνάω μέσα από το φίλτρο της πολιτικής - κομματικής θέσης…

Για την κουβέντα ήδη περιορίστηκαν τα δικαιώματα υποκατηγορίας T της LGBTQ κοινότητας και έπεται και συνέχεια…

Τίποτα δεν περιορίστηκε, απλά απαγόρευσαν στους Τ να κατεδαφίζουν τα κεκτημένα δικαιώματα των γυναικών.

Επίσης δεν επιτρέπουν σε ενήλικες να κάνουν σεξουαλικό grooming μέσα σε σχολεία. Στα σχολεία πας για να μάθεις ανάγνωση, γραφή, μαθηματικά και επιστήμες, όχι να σε γαλουχήσουν σε πολιτικές ιδεολογίες και όχι να σου δίνουν ενέσεις για αλλαγή φύλου επειδή γεννήθηκες αγόρι και είπες ότι σου αρέσει το χρώμα ροζ οπότε πρέπει σύμφωνα με το δικό τους κοινωνικό στερεότυπο να σου κόψουν τα bawlz σου.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Τίποτα δεν περιορίστηκε, απλά απαγόρευσαν στους Τ να κατεδαφίζουν τα κεκτημένα δικαιώματα των γυναικών.

Θα έπρεπε πρώτα οι γυναίκες να ενημερωθούν και μετά να αποφασίσουν…

όχι να αποφασίζει ένας άνδρας για αυτές…

16 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Επίσης δεν επιτρέπουν σε ενήλικες να κάνουν σεξουαλικό grooming μέσα σε σχολεία. Στα σχολεία πας για να μάθεις ανάγνωση, γραφή, μαθηματικά και επιστήμες, όχι να σε γαλουχήσουν σε πολιτικές ιδεολογίες και όχι να σου δίνουν ενέσεις για αλλαγή φύλου επειδή γεννήθηκες αγόρι και είπες ότι σου αρέσει το χρώμα ροζ οπότε πρέπει σύμφωνα με το δικό τους κοινωνικό στερεότυπο να σου κόψουν τα bawlz σου.

Ξεχνάς ότι στην ανθρώπινη ιστορία οι πραγματικές κοινωνικές επαναστάσεις ξεκίνησαν από μαθητές και φοιτητές…

Το σχολείο - παιδεία εκτός από την γνώση, τέρμα παρωχημένη άποψη κατά την γνώμη μου, διδάσκει και την κοινωνικοποίηση του ανθρώπου…

ΥΓ: Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσεις να μεταβαίνεις από ιδεολογικές σε πολιτικές - κομματικές θέσεις και τούμπαλιν… όχι τίποτα άλλο να ξέρω και εγώ σε τι “κλίμα” είναι η συζήτηση…

Επεξ/σία από AtiX
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Razgriz είπε

Σοβαρή ερώτηση, προς τι το μίσος και η ειρωνεία απέναντι στον Ελον? 

Εχει προχωρήσει πάρα πολύ τεχνολογικά τον κόσμο σε 20 χρόνια. 

Προσωπικά είμαι ουδετερος αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τόση ειρωνια και απέχθεια προς το άτομο του. 

Είναι κάτι που έχω χάσει? 

Εινάι χαρακτηριστικό μέρος του φόρουμ γενικά , είναι hate group πλέον . Δες απλά τη φώτο που έχουν βάλει στο άρθρο αυτό , τι άλλο να λέμε .

Επεξ/σία από Ch00rnz0n
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, AtiX said:

Θα έπρεπε πρώτα οι γυναίκες να ενημερωθούν και μετά να αποφασίσουν…

όχι να αποφασίζει ένας άνδρας για αυτές…

Από που θα ενημερωθούν, από άντρες?

Το σχολείο - παιδεία εκτός από την γνώση, τέρμα παρωχημένη άποψη κατά την γνώμη μου, διδάσκει και την κοινωνικοποίηση του ανθρώπου…

ΥΓ: Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσεις να μεταβαίνεις από ιδεολογικές σε πολιτικές - κομματικές θέσεις και τούμπαλιν… όχι τίποτα άλλο να ξέρω και εγώ σε τι “κλίμα” είναι η συζήτηση…

...και επί Χιτλερικής εποχής τα σχολεία ήταν φυτώρια προπαγάνδας.

Με το να διδάσκουν critical race theory στα Αμερικάνικα σχολεία το μόνο που έκαναν ήταν να διχάσουν τον κόσμο και να δηλητηριάσουν παιδικές ψυχές με προπαγάνδα, ακόμα και νέγροι δεν ήθελαν την ρητορική τους.

Την γραμμή την δίνει κάθε φορά η πολιτική ηγεσία.

Τα παιδιά ενίοτε είναι Χαλκ, άλλες φορές είναι Σούπερμαν, άλλες φορές παίζουν με μπάλα, άλλες φορές με κούκλες. Το να βάζουν οι ενήλικες ταμπέλες σε αυτά και να τους λένε ότι αν σου αρέσει αυτό το παιχνίδι τότε είσαι σε αυτή την κατηγορία είναι κυριολεκτικά brain washing.

Όπως λέει και το τραγούδι:

Hey! Teacher! Leave us kids alone! All in all, you're just another brick in the wall.

Οι ιδεολογίες για την ζωή του κόσμου είναι πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικο-θρησκευτικές, οτιδήποτε επηρεάζει την ζωή μας είναι ιδεολογία οπουδήποτε κι αν εμπίπτει.

Ακόμα και το κίνημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ιδεολογία που εμπίπτει και στην πολιτική, και στην κοινωνική, και στην οικονομική αλλά και την θρησκευτική σκοπιά. Ειδικά όταν μία ιδεολογία τείνει να νομοθετεί τότε γίνεται 100% και πολιτικής φύσεως

Ξεκαθάρισέ τα στο μυαλό σου.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Ch00rnz0n είπε

Εινάι χαρακτηρισμό  μέρος του φόρουμ γενικά , είναι hate group πλέον . Δες απλά τη φώτο που έχουν βάλει στο άρθρο αυτό , το άλλο να λέμε .

Μια χαρα ειναι η φωτο στο σημερινο αρθρο, στην αλλη με την πτωση της Tesla στην Ευρωπη βγηκε ολο το μενος...:P

https://www.insomnia.gr/articles/transport/tesla/i-tesla-katagrafi-dramatiki-ptosi-poliseon-stin-europi/

Εγω το απολαμβανω να τους βλεπω να ζοριζονται, αν σταματησουν αυτα τοτε θα αρχισω να ανησυχω...:P

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Γκρέκο Μασκαράς

'Ελληνας Μασκαράς

'Ελλην Μάσκ

'Ελον Μάσκ

Ορίστε λοιπόν!

'Ελληνας είναι κι αυτός που βάλθηκε να μας επιβληθεί απο παντού

και στο τέλος να μας ξεκάνει!😀

Μου θύμισες Τζιμη Πανουση που έλεγε κάποτε για την προφητεία του Παισιου με την κοφτερη ανατολή και την λέξη Σάρπ Ιστ που ανάποδα διαβάζεται αλλιώς. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, mariosnik_ said:

Μου θύμισες Τζιμη Πανουση που έλεγε κάποτε για την προφητεία του Παισιου με την κοφτερη ανατολή και την λέξη Σάρπ Ιστ που ανάποδα διαβάζεται &@#$@ς.

Έκανες αναφορά σε λάθος όνομα πολιτικού, θα σου έρθει εισιτήριο για τα γκούλαγκ με την υποσημείωση "μην κάνετε αναφορές σε πολιτική" ή/και "μείνετε εντός θέματος".

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...