mariosnik_ Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 7 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Έκανες αναφορά σε λάθος όνομα πολιτικού, θα σου έρθει εισιτήριο για τα γκούλαγκ με την υποσημείωση "μην κάνετε αναφορές σε πολιτική" ή/και "μείνετε εντός θέματος". Οκ. Έκανα μια μικρή τροποποίηση. 1 1
AtiX Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε …και επί Χιτλερικής εποχής τα σχολεία ήταν φυτώρια προπαγάνδας. Με το να διδάσκουν critical race theory στα Αμερικάνικα σχολεία το μόνο που έκαναν ήταν να διχάσουν τον κόσμο και να δηλητηριάσουν παιδικές ψυχές με προπαγάνδα, ακόμα και νέγροι δεν ήθελαν την ρητορική τους. Την γραμμή την δίνει κάθε φορά η πολιτική ηγεσία. Τα παιδιά ενίοτε είναι Χαλκ, άλλες φορές είναι Σούπερμαν, άλλες φορές παίζουν με μπάλα, άλλες φορές με κούκλες. Το να βάζουν οι ενήλικες ταμπέλες σε αυτά και να τους λένε ότι αν σου αρέσει αυτό το παιχνίδι τότε είσαι σε αυτή την κατηγορία είναι κυριολεκτικά brain washing. Και πάλι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι τα αμερικανικά σχόλια προπαγανδίζουν για κάτι… αν εσύ είσαι αντίθετος προς την τάση της νεολαίας, δεν σου φταίνε οι δάσκαλοι, καθηγητές κλπ… σου φταίει η φύση των νέων που είναι οραματιστές και όχι συντηρητικοί… 27 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Όπως λέει και το τραγούδι: Hey! Teacher! Leave us kids alone! All in all, you're just another brick in the wall. Κάτι μου λέει ότι δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το τραγούδι… 27 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Οι ιδεολογίες για την ζωή του κόσμου είναι πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικο-θρησκευτικές, οτιδήποτε επηρεάζει την ζωή μας είναι ιδεολογία οπουδήποτε κι αν εμπίπτει. Ακόμα και το κίνημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ιδεολογία που εμπίπτει και στην πολιτική, και στην κοινωνική, και στην οικονομική αλλά και την θρησκευτική σκοπιά. Ειδικά όταν μία ιδεολογία τείνει να νομοθετεί τότε γίνεται 100% και πολιτικής φύσεως Ξεκαθάρισέ τα στο μυαλό σου. Δεν με ενδιαφέρουν τα απόνερα και μια χαρά τα έχω ξεκαθαρισμένα στο μυαλό μου, εάν εσένα σε ενδιαφέρουν καλώς… απλά προσπάθησε να μην λες - ξε-λες, ανάλογα με το πιο απόνερο εκείνη την στιγμή σε έχει μπερδέψει… παράδειγμα παιδεία… Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από AtiX 1 1
Ch00rnz0n Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 15 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Μια χαρα ειναι η φωτο στο σημερινο αρθρο, στην αλλη με την πτωση της Tesla στην Ευρωπη βγηκε ολο το μενος... https://www.insomnia.gr/articles/transport/tesla/i-tesla-katagrafi-dramatiki-ptosi-poliseon-stin-europi/ Εγω το απολαμβανω να τους βλεπω να ζοριζονται, αν σταματησουν αυτα τοτε θα αρχισω να ανησυχω... Τετάρτη ποιο πολύτιμη εταιρία αυτοκινήτων στο κόσμο η Τέσλα πρόσφατα βέβαια αλλά όπως τα λες . Πονάει το USAID παγκοσμίως γενικά , σε συναισθήματα δε πιστεύω .
dtk-386 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες εν τω μεταξύ πριν πάει με τον Τρόμπα ήταν στους δημοκρατικούς απλά είδε ότι γέρνει το καράβι και......κλασσικά εικονογραφημένα για τυπάκια σαν τον Μασκαρά. 1
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Ο Altman είναι σε περιοδεία και ζητάει ΤΡΙΣ ΝΑΙ ΤΡΙΣ απο κυβερνήσεις και έχει ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ το internet . Αν του δώσει το 8 πλασιο ποσό θα τα πάρει .... Καλός ηθικός βαρόνος που θα μας σώσει απο το δράκο δεν υπάρχει στο παραμύθι *Ο τραμπ κάνει σαρωτικές αλλαγές στη νομοθεσία και διακυβέρνηση και τα media ασχολούνται με δράκους υπάρχει μέθοδος στη τρέλα Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Mhlogiatros 2
mike299 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Προσωπικά ανησυχώ με βάση την απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Altman γιατί ενδιαφέρεται μόνο για το εμπορικό κομμάτι της OpenAI και αγνοεί τις συνέπειες της ραγδαίας εξέλιξης του AI, μήπως φτάσουμε μια μέρα να ευχόμαστε να ήταν ο musk ιδιοκτήτης της.
MikeKata Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 hours ago, Diavolos666 said: Hey! Teacher! Leave us kids alone! All in all, you're just another brick in the wall. Δεν πίστευα, στη ζωή μου, ότι θα μπορούσε κάποιος να χάσει το νόημα του "The Wall" τόσο πολύ. Ούτε στους πιο τρελούς του εφιάλτες δε θα πίστευε ο Waters ότι θα χρησιμοποιούσε κάποιος το τραγούδι του για να υποστηρίξει τις πολιτικές του Ίλονα και του πορτοκαλί κλόουν. 2 1
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, MikeKata said: Δεν πίστευα, στη ζωή μου, ότι θα μπορούσε κάποιος να χάσει το νόημα του "The Wall" τόσο πολύ. Ούτε στους πιο τρελούς του εφιάλτες δε θα πίστευε ο Waters ότι θα χρησιμοποιούσε κάποιος το τραγούδι του για να υποστηρίξει τις πολιτικές του Ίλονα και του πορτοκαλί κλόουν. Το τραγούδι είναι εναντίων των κομμουνιστών και απολυταρχικών καθεστώτων που δεν υποστηρίζουν την ελευθερία του λόγου. Το τείχος είναι το τείχος του Βερολίνου που έχτισαν οι κομμουνιστές για να μην επιτρέπουν στους Ανατολικούς να διαφύγουν του καθεστώτος και να μεταβούν στην δυτική ελεύθερη πλευρά. Την ελευθερία του λόγου αυτή την στιγμή την υποστηρίζει ο Trump, ο Elon Must και όλη η πολιτική του ομάδα. Στην άλλη πλευρά έχουμε άτομα που φίμωναν τον κόσμο όταν έλεγαν την άποψή τους και θυμώνουν που δεν συνεχίζεται η φίμωση. Είχαν μάλιστα δημιουργήσει ένα υπουργείο αλήθειας και όταν δεν έλεγες αυτό που έλεγε η πολιτική τους ιδεολογία απλά σε φίμωναν κι άλλο. Αν δεν σταματούσες σου έριχναν ban. Μια χαρά κατάλαβα τι έλεγε το τραγούδι, εκτός κι αν νομίζεις ότι ο Waters ήταν μεγάλος κρατιστής και ήθελε τεράστια κυβερνησάρα να σου λέει τι θα κάνεις στην ζωή σου, γιατί η πλευρά σας αυτό θέλει. Το ότι άτομα σαν κι εσάς που θέλετε να κυριαρχήσετε πάνω στον υπόλοιπο κόσμο και να τους υπαγορεύετε τι θα πουν και τι θα κάνουν με ξεπερνάει. Πραγματικά πείσατε τους εαυτούς σας ότι είστε οι white knights που θα σώσετε τους πάντες από τον εαυτό τους. Σημείωση: το τοίχος δεν ήταν γι ανα προστατευτούν από την δυτική πλευρά, ήταν για να μην μπορέσει κανείς να ξεφύγει από την Ανατολική και πάει προς την δυτική. Εδώ βλέπεις έναν φαντάρο που έβαλαν να πυροβολεί όποιον προσπαθούσε να ξεφύγει από την ανατολική πλευρά σε ένα σημείο που δεν είχε χτιστεί ακόμα το τείχος, ο ίδιος έκανε το δικό του άλμα και πήδηξε στην δυτική πλευρά για να σώσει τον εαυτό του πριν χτιστεί κι εκείνο το μέρος με το κομμουνιστικό τείχος και μείνει κι αυτός μέσα στην κόλαση. Μορφωθείτε! 27 minutes ago, MikeKata said: Δεν πίστευα, στη ζωή μου, ότι θα μπορούσε κάποιος να χάσει το νόημα του "The Wall" τόσο πολύ. Ούτε στους πιο τρελούς του εφιάλτες δε θα πίστευε ο Waters ότι θα χρησιμοποιούσε κάποιος το τραγούδι του για να υποστηρίξει τις πολιτικές του Ίλονα και του πορτοκαλί κλόουν. Λιγότερη κυβέρνηση, λιγότεροι γραμματείς και φαρισαίοι, λιγότεροι δυσβάσταχτοι φόροι, ελευθερία του λόγου, ελευθερία του ατόμου, αυτά υποστηρίζει! Φαντάσου να πιστεύεις ότι το The Wall γράφτηκε για αριστερίζοντες μεγάλους κρατιστές και απολυταρχικούς δήμιους των προσωπικών ελευθεριών των ατόμων απλά επειδή νομίζεις ότι επειδή σε βολεύει εσένα ότι είναι και το σωστό. Ύμνος στην ελευθερία ενάντια στο μεγάλο καθεστώς είναι το τραγούδι! Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Diavolos666 1
MikeKata Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 20 minutes ago, Diavolos666 said: Το τραγούδι είναι εναντίων των κομμουνιστών και απολυταρχικών καθεστώτων που δεν υποστηρίζουν την ελευθερία του λόγου. Δεν έχεις καμία ιδέα για τις πολιτικές θέσεις των μελών των Pink Floyd, έτσι; 20 minutes ago, Diavolos666 said: Το τείχος είναι το τείχος του Βερολίνου που έχτισαν οι κομμουνιστές για να μην επιτρέπουν στους Ανατολικούς να διαφύγουν του καθεστώτος και να μεταβούν στην δυτική ελεύθερη πλευρά. WHAT???!!! 🤣 Τώρα θα φταίω εγώ αν επισημάνω πόσο επιφανειακά (και λάθος), μονίμως, βλέπουν την τέχνη, οι οπαδοί μιας συγκεκριμένης πολιτικής κατεύθυνσης; Το τραγούδι δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που έγραψες. Το "τείχος" είναι μεταφορά για τα τείχη που υψώνουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας ως μηχανισμούς άμυνας απέναντι στην κοινωνία. Τείχη που, λίγο λίγο μας απομονωνουν. https://thewallanalysis.com/another-brick-in-the-wall-part-1/ Η όλη έμπνευση του ήρθε όταν άρχισε να νιώθει ότι απομονώνεται σιγά σιγά από το κοινό του κατά τις συναυλίες. Και ωραία, εμένα δε με πιστεύεις. Τον ίδιο το Waters; https://faroutmagazine.co.uk/roger-waters-spit-fan-inspired-pink-floyd-the-wall/ 20 minutes ago, Diavolos666 said: Την ελευθερία ασυδοσία του λόγου αυτή την στιγμή την υποστηρίζει ο Trump, ο Elon Must και όλη η πολιτική του ομάδα. 21 minutes ago, Diavolos666 said: Μορφωθείτε! Αυτό ονομάζεται "ψυχολογική προβολή", θαρρώ. Oh, the irony... 1
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 minutes ago, MikeKata said: Δεν έχεις καμία ιδέα για τις πολιτικές θέσεις των μελών των Pink Floyd, έτσι; WHAT???!!! 🤣 Τώρα θα φταίω εγώ αν επισημάνω πόσο επιφανειακά (και λάθος), μονίμως, βλέπουν την τέχνη, οι οπαδοί μιας συγκεκριμένης πολιτικής κατεύθυνσης; Το τραγούδι δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που έγραψες. Το "τείχος" είναι μεταφορά για τα τείχη που υψώνουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας ως μηχανισμούς άμυνας απέναντι στην κοινωνία. Τείχη που, λίγο λίγο μας απομονωνουν. https://thewallanalysis.com/another-brick-in-the-wall-part-1/ Η όλη έμπνευση του ήρθε όταν άρχισε να νιώθει ότι απομονώνεται σιγά σιγά από το κοινό του κατά τις συναυλίες. Και ωραία, εμένα δε με πιστεύεις. Τον ίδιο το Waters; https://faroutmagazine.co.uk/roger-waters-spit-fan-inspired-pink-floyd-the-wall/ Αυτό ονομάζεται "ψυχολογική προβολή", θαρρώ. Oh, the irony... Δεκτό, εγώ είχα διαβάσει άλλο πριν πολλά χρόνια. Εφόσον το λέει ο δημιουργός έτσι είναι. Όπως και να χει έξω το critical theory από τα σχολεία, έξω το σεξουαλικό grooming, έχω η προπαγάνδα των ψευτοκαθηγητών. Το τραγούδι ταιριάζει τέλεια σε κάθε στίχο ενάντια στην προηγούμενη κυβέρνηση που έβαζε γονείς στην φυλακή επειδή δεν ήθελαν τα παιδιά τους να δεχτούν ψυχολογικό πόλεμο και εγκεφαλική πλύση. I stand corrected, όμως ο στίχος ταιριάζει απόλυτα.
AtiX Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, Diavolos666 είπε Δεκτό, εγώ είχα διαβάσει άλλο πριν πολλά χρόνια. Εφόσον το λέει ο δημιουργός έτσι είναι. Όπως και να χει έξω το critical theory από τα σχολεία, έξω το σεξουαλικό grooming, έχω η προπαγάνδα των ψευτοκαθηγητών. Το τραγούδι ταιριάζει τέλεια σε κάθε στίχο ενάντια στην προηγούμενη κυβέρνηση που έβαζε γονείς στην φυλακή επειδή δεν ήθελαν τα παιδιά τους να δεχτούν ψυχολογικό πόλεμο και εγκεφαλική πλύση. I stand corrected, όμως ο στίχος ταιριάζει απόλυτα. 1
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, AtiX said: Χαχααχαχ, ναι την μπέρτα του σούπερμαν ξέχασες να βάλεις. Καμία σχέση, μπορώ να σου δείξω ηχητικό ντοκουμέντο που τα παιδιά λένε ότι υπάρχουν δύο φύλα και η καθηγήτριά τους τους απειλεί που δεν δέχονται την δική της προπαγάνδα. Σε αυτή τη περίπτωση teachers, leave the kids alone. ~~~ Και φυσικά υπάρχουν ομοφοβικοί γονείς για τα παιδιά τους, αλλά μην τρελαθούμε, η προπαγάνδα υπέρ των τρανς στα σχολεία δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που έβαλες. Αν σου αρέσουν τα memes, ορίστε: Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Diavolos666
MikeKata Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 minutes ago, Diavolos666 said: Όπως και να χει έξω το critical theory από τα σχολεία, έξω το σεξουαλικό grooming, έχω η προπαγάνδα των ψευτοκαθηγητών. Έκανε κανένας σεξουαλικό grooming στο παιδί σου; Πάμε μαζί στον εισαγγελέα, θα σε υποστηρίξω. Αν, τώρα, εννοείς "προπαγάνδα των ψευτοκαθηγητών" τις ανθρωπιστικές σπουδές, δε μου κάνει εντύπωση. Ανέκαθεν, η ακροδεξιά ήταν ενάντια στον ουμανισμό, μιας και είναι αντίθετος στη βάση της που είναι το μίσος απέναντι σε κάθε τι διαφορετικό. 7 minutes ago, Diavolos666 said: Το τραγούδι ταιριάζει τέλεια σε κάθε στίχο ενάντια στην προηγούμενη κυβέρνηση που έβαζε γονείς στην φυλακή επειδή δεν ήθελαν τα παιδιά τους να δεχτούν ψυχολογικό πόλεμο και εγκεφαλική πλύση. Πηγή ή είναι σαν το "They are eating the dogs they are eating the cats, they are eating the pets" του πορτοκαλί; 1 1
AtiX Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Χαχααχαχ, ναι την μπέρτα του σούπερμαν ξέχασες να βάλεις. Καμία σχέση, μπορώ να σου δείξω ηχητικό ντοκουμέντο που τα παιδιά λένε ότι υπάρχουν δύο φύλα και η καθηγήτριά τους τους απειλεί που δεν δέχονται την δική της προπαγάνδα. Σε αυτή τη περίπτωση teachers, leave the kids alone. ~~~ Και φυσικά υπάρχουν ομοφοβικοί γονείς για τα παιδιά τους, αλλά μην τρελαθούμε, η προπαγάνδα υπέρ των τρανς στα σχολεία δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που έβαλες. Αν σου αρέσουν τα memes, ορίστε: Υπάρχουν καλοί και κακοί καθηγητές… Αν εσένα σε νοιάζει να πάρεις έναν κακό καθηγητή και να τον κάνεις κανόνα, πάω πάσο… αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο γενικός κανόνας ή ότι υπάρχει κάτι λάθος στην κουβέντα των δυο φύλλων κοινωνικών ή μη, ακόμα και στο σχολείο… Αν θέλεις κάτι πραγματικό, μακάρι να είχα δασκάλους και καθηγητές που να υποστήριζαν κάτι που δεν θα άλλαζε την ταυτότητα ενός str8 άνδρα ή γυναίκα και να μην λέγανε στους γονείς μου να με πάνε σε ψυχολόγο γιατί είμαι gay και μάλιστα “εκτός ντουλάπας”… Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από AtiX 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα