Neptu Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου θέλω να εγκαταστήσω σε android μια εφαρμογή αλλά μου εμφανίζεται το συγκεκριμένο μήνυμα..This item isn't available in your country Δεν είναι η πρώτη φορά. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε; Θα μπορούσα να ψάξω να βρω το apk. Βασικά τ έκανα αλλά δε μου δούλεψε. για την ιστορία το app που θέλω είναι το justETF. Αλλά γενικά με ενδιαφέρει ποια λύση ακολουθούμε. Πρέπει να βρούμε το apk και να το περάσουμε χειροκίνητα; αλλάζουμε τη χώρα στον λογαριασμό της google?
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Αν αλλάξεις την χώρα στις ρυθμίσεις; Αλλιώς vpn 1
aces Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Neptu είπε θέλω να εγκαταστήσω σε android μια εφαρμογή αλλά μου εμφανίζεται το συγκεκριμένο μήνυμα..This item isn't available in your country Δεν είναι η πρώτη φορά. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε; Θα μπορούσα να ψάξω να βρω το apk. Βασικά τ έκανα αλλά δε μου δούλεψε. για την ιστορία το app που θέλω είναι το justETF. Αλλά γενικά με ενδιαφέρει ποια λύση ακολουθούμε. Πρέπει να βρούμε το apk και να το περάσουμε χειροκίνητα; αλλάζουμε τη χώρα στον λογαριασμό της google? με vpn λυνεται και το εμφανιζει το play store Πρωτα δοκιμασε a) αλλαγη country/location To change your country setting, you need to: Visit Google Play's website on an Android device. To change your Google Play country, tap the profile icon at the top right. ... Next, choose General, followed by Account and Device Preferences. Select the option for country and profiles. How do you fix this item is not available in your country? b) vpn https://www.systweak.com/blogs/this-item-isnt-available-in-your-country/#:~:text=Step 1%3A On your Android,wish to add an account. https://www.shellfire.net/blog/this-item-isnt-available-in-your-country/#:~:text=The error “This item isn,you to download restricted apps. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από aces
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα