Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρέα...

Μια ερώτηση ....

Εχω ενα mazda 6 2007 gg και ειχα θεμα με τρεμουλο στο ρελαντί. Άλλαξα βαση δεξια λαδιου με γνησια και το πρόβλημα λύθηκε. Μετα απο κανα χρονο άρχισε παλι τρέμουλο και σκεφτηκα να αλλαξω την βαση αριστερά του σασμαν για να εχω πάλι ηρεμία στο ρελαντί μιας και την δεξια την ειχα αλλαξει οπως προείπα. Ετσι αλλαξα την βαση κατω απο την μπαταρία με γνήσια και το προβλημα λύθηκε ομωςςςς το αμαξι ξεκινησε να κλωτσαει οταν εβαζα μπρος. Μου λεει ο μάστορας απο την κοντρα ειναι αλλαξε την και αυτή. Σημερα αλλαξα και την κόντρα με γνησια αλλα αποτέλεσμα μηδέν. Το αμαξι παλι κλωσταει στην εκκίνηση σαν να μην εκανα τιποτα. Με τον μάστορα ακρη δεν εβγαλα. 

Στην ουσία τωρα φοραω γνήσιες 3 βάσεις καινούριες .....στο ρελαντί εστρωσε αλλα ξεκινησε να κλωτσαει στην εκκίνηση.

Τι γίνεται ρε παιδιά θα τρελαθουμε τελείως???

🥴🥴🥴

• Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mageironi είπε

Καλησπερα στην παρέα...

Μια ερώτηση ....

Εχω ενα mazda 6 2007 gg και ειχα θεμα με τρεμουλο στο ρελαντί. Άλλαξα βαση δεξια λαδιου με γνησια και το πρόβλημα λύθηκε. Μετα απο κανα χρονο άρχισε παλι τρέμουλο και σκεφτηκα να αλλαξω την βαση αριστερά του σασμαν για να εχω πάλι ηρεμία στο ρελαντί μιας και την δεξια την ειχα αλλαξει οπως προείπα. Ετσι αλλαξα την βαση κατω απο την μπαταρία με γνήσια και το προβλημα λύθηκε ομωςςςς το αμαξι ξεκινησε να κλωτσαει οταν εβαζα μπρος. Μου λεει ο μάστορας απο την κοντρα ειναι αλλαξε την και αυτή. Σημερα αλλαξα και την κόντρα με γνησια αλλα αποτέλεσμα μηδέν. Το αμαξι παλι κλωσταει στην εκκίνηση σαν να μην εκανα τιποτα. Με τον μάστορα ακρη δεν εβγαλα. 

Στην ουσία τωρα φοραω γνήσιες 3 βάσεις καινούριες .....στο ρελαντί εστρωσε αλλα ξεκινησε να κλωτσαει στην εκκίνηση.

🥴🥴🥴

Είχα το 6αρι 1η γενιά .

Τη βάση λαδιού κουκουνάρα είχα βάλει εμπορίου χωρίς θέματα . Η γνήσια είχε 230€ . Ούτε είχα τρέμουλο στο ρελαντί με την εμπορίου.

Εφόσον έχεις αλλάξει όλες τις βάσεις κανονικά δε θα έπρεπε να είχες θέματα .

Το σύστημα διεύθυνσης το υπόλοιπο έχει ελεγχθεί; Ο μάστορας που το πέρασε τι σου είπε , το ξανά είδε ; 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mageironi είπε

Καλησπερα στην παρέα...

Μια ερώτηση ....

🥴🥴🥴

Δες αν έχουν χαλαρώσει βίδες... ειδικά στην βάση που άλλαξες πρώτη. Δεν βάζουν κόλλα σπειρωμάτων και σφίξιμο τυχαίο με το αεροκλειδο...

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα ηταν η βαση του σασμαν γνησια?  Αλλοιως ο μαστορας κατι δεν εσφιξε σωστα.
Μια βολτα στο σερβις της αντιπροσωπειας και θα βρουνε τι εγινε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...