Arkin Δημοσ. χθες στις 02:27 πμ Δημοσ. χθες στις 02:27 πμ 3 ώρες πριν, cpc464 είπε Μπορεί να μην νοιάζεται ο πέτσινος αλλά τα golden boys που θέλουν τα μπόνους νοιάζονται,εδώ φρόντισαν να εξαντλήσουν τα αποθέματα της σειράς 4000 πριν βγάλουν την νέα κάρτα. Οι αθεόφοβοι σταμάτησαν τελείως την παραγωγή Οκτώβριο 2024 των μεγάλων 4000 ώστε οι 5000 να είναι η μόνη εναλλακτική με τιμές στο Θεό μετά την τεχνητή έλλειψη που μας μοστραραν. Και να πεις ότι έδωσαν κανένα τρελό boost από τις 4000 πάει στο καλό. Άνθρακας τελείως και όμως ο κόσμος τρέχει να πληρώσει υπεραξία και διπλάσια msrp. Δεν υπαρχει σωτηρία με τίποτα. Η 5080 είναι μια 5060ti σαν πυρήνας και μπήκε σε κουτί και τιμή xx90. Κατάντια και ντροπή αλλά η nvidia τη δουλειά της κάνει. Ο κοσμος πόσο καλλο στον εγκέφαλο έχει και αγοράζει 5060 κάρτα σε 5090 τιμή δεν ξέρω. 4
kurkosdr Δημοσ. χθες στις 04:02 πμ Δημοσ. χθες στις 04:02 πμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, korakios είπε Δεν πιστεύω να νομίζεις οτι ο καταναλωτής θα κρατήσει μούτρα αργότερα ...😛 Εγώ πάντως πολύ θα το χαρώ όταν θα σκάσει η φούσκα σε μερικά χρόνια και θα πάω να αγοράσω πάλι κάρτες γραφικών από τον Πέτσινο και πάλι σε υπερτιμημένες τιμές αλλά με κάποια μικρή έκπτωση, να δείτε ότι τότε θα το μετανιώσει αυτό που μας κάνει τώρα. Επεξ/σία χθες στις 04:03 πμ από kurkosdr 3
nickk0kkav Δημοσ. χθες στις 07:59 πμ Δημοσ. χθες στις 07:59 πμ Τραγικό όλο αυτό που γίνεται και εμεις σαν καταναλωτικό κοινό είμαστε αυτοί που φταιμε. Ενα τεράστιο ποσοστό θέλει δυνατή amd για να αγοραζει nvidia φθηνότερα και από εκεί ξεκινάνε ολα. Οχι οτι η amd είναι παρθένα, το αποδεικνύει σε καθε ευκαιρία έξαλλου. Και θα δούμε όλοι τι θα γινει στα cpu με το χαλι της intel το τελευταίο καιρό. Και χωρίς να θέλω να κάνω κριτική στο που χαλάει ο καθένας τα λεφτά του ..αν ήμασταν καπως πιο συγκρατημένοι και αγοραζαμε με περισσότερη λογική και πιο κοντά σε αυτο που πραγματικά χρειαζόμαστε χωρις να πέφτουμε τοσο πολυ θυματα του μάρκετινγκ ολα θα ηταν πολυ καλύτερα. Δηλαδή ας μείνουμε και μια γενιά πισω δεν πειράζει. Δεν ειναι ότι εχουμε δει κ κανενα τρομερό video game που δεν το σηκώνουν οι καρτες 3080 και πάνω πχ αν μεινω σε nvidia. Και να πεσει καμία ρύθμιση στο medium .. ε δε πειράζει! 2
Georgios Pappas Δημοσ. χθες στις 08:27 πμ Δημοσ. χθες στις 08:27 πμ Ο τζογος έχει μπεί παντού στην ζωή μας
ipadhero33 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 10 ώρες πριν, MetroStar είπε Θα πρέπει να επιτρέπεται να τις αγοράζουν μόνο όσοι έχουν τουλάχιστον 2.000-3.000 ώρες στο Steam. Άρα αυτοί που φτιάχνουν πρώτη φορά gaming pc δεν τους αξίζει να πάρουν αυτοί την νέα γενιά καρτών?
Chocobo Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Ωραία θα δηλώσω συμμετοχή και θα πουλήσω τον κλήρο μου μετά... Ο κλήρος μπορεί σαν πρώτη εικόνα να μοιάζει κάτι ωραίο αλλά είναι άλλο ένα τέχνασμα να δημιουργήσεις περισσότερη τεχνητή έλλειψη. Στα τον νέων καρτών τώρα.....Τι παιχνίδια παίζετε και θέλετε τις νέες κάρτες ? Το 2024 ήταν ίσως η πιο ρηχή γενιά στην ιστορία του gaming και το 2025 δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερο...Ένα GTA 6 βλέπω στον ορίζοντα και τα άλλα meh. Eγώ έχω στραφεί σε indie games ή replay παλιών παιχνιδιών. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Chocobo
korakios Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, ipadhero33 είπε Άρα αυτοί που φτιάχνουν πρώτη φορά gaming pc δεν τους αξίζει να πάρουν αυτοί την νέα γενιά καρτών? Εξαρτάται απο το αν υπολογίζεις την πραγματική αξία της κάρτας αν ναι , περίμενε τη νέα γενιά απο AMD , ή μτχ (πάλι σε AMD αυτή την περίοδο , εκτός αν θες το ray tracing όπου θα πας σε 4080+) 36 λεπτά πριν, Chocobo είπε Ωραία θα δηλώσω συμμετοχή και θα πουλήσω τον κλήρο μου μετά... μαν , όντως μπορεί και να βγάλεις λεφτά 😆 λες να σκάσουν bot και να κάνουν scalping το δικαίωμα αγοράς ? 😂 εκεί ναι , με τα χίλια είμαι υπέρ των bot 🤣 3 ώρες πριν, nickk0kkav είπε Δηλαδή ας μείνουμε και μια γενιά πισω δεν πειράζει. Δεν ειναι ότι εχουμε δει κ κανενα τρομερό video game που δεν το σηκώνουν οι καρτες 3080 και πάνω πχ αν μεινω σε nvidia. Και να πεσει καμία ρύθμιση στο medium .. ε δε πειράζει! Μόνο με RT είναι η σημαντική διαφορά όπου σέρνεται η 3080 . Με λίγο dlss και αποφυγή 4Κ , κομπλέ είσαι Spoiler 1
Ntinaras Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 11 ώρες πριν, magictoboggan είπε έτσι λέγαμε και το 2020 Μια χαρα επεσαν οι RX 570 4GB! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα