Fotis_Greece Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 11 hours ago, Vasilis 07 said: Seagate IronWolf Pro 16TB (που τον προόριζα για NAS), με ελάχιστη χρήση, ξαφνικά τον Νοέμβριο εμφάνισε health 25% και παρέδωσε πνεύμα αρχές της χρονιάς.... Seagate IronWolf Pro, σκυλι αθανατο!! 1
SoullessRider Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, cpc464 είπε Έχω να πάρω seagate δισκο απο το 11 οταν μου έμειναν στο χέρι 2 barracuda του terrabyte χωρίς λόγο, και γενικά αν ψάξεις θα δείς οτι δεν είναι ότι καλύτερο, όπως και νά χει όμως σε αυτή την περίπτωση δεν φταίει η εταιρεία, κάποιοι έξυπνοι πήγαν να σπρώξουν σαν καινούργιους, δίσκους με χιλιάδες ώρες χρήσης. 15 ώρες πριν, apikoulas είπε Μια χαρα ειναι οι Seagate, αυτο που επαθες τυχαινει σπανιαμ και μπορει να τυχει σε ολες τις μαρκες. Εγώ τους χρησιμοποιω και ειναι μια χαρα... Όταν μιλάμε για εταιρεία που βλέπει σφάλμα στο firmware των 500άριδων και των 1000ριδων που πετάει κεφαλή "εκτός" που αν το προλάβεις (πότε ξεκινάει και πότε όχι ο δίσκος) μπορεί να σώσεις τον δίσκο με αλλαγή του και βγάζει στο λινκ του 500άρι να κατεβάσεις νέο/διορθωμένο firmware για να μην μπρικάρει ο δίσκος του πελάτη και αντί firmware για τον 500άρι έχει εκεί το firmware του 1000άρι με αποτέλεσμα να μπρικάρουν όλοι οι 500άριδες των πελατών ναι τυχαίνει σπάνια, αλλά όχι σε όλες τις μάρκες !!!
michael92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ο 12άρης μου είναι ok ευτυχώς: Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από michael92
neo80 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:06 μμ Στις 11/2/2025 στις 6:58 ΜΜ, michael92 είπε Ο 12άρης μου είναι ok ευτυχώς: ποια εντολή έδωσες στον command Prompt για να σου εμφανίσει αυτά τα specs;
michael92 Δημοσ. χθες στις 09:56 πμ Δημοσ. χθες στις 09:56 πμ Στις 17/2/2025 στις 6:06 ΜΜ, neo80 είπε ποια εντολή έδωσες στον command Prompt για να σου εμφανίσει αυτά τα specs; Κατεβάζεις τα smartmontools και κάνεις type την παρακάτω εντολή: smartctl -l farm /dev/sdx Όπου x η θέση του δίσκου σου (λογικά b ή c)
neo80 Δημοσ. χθες στις 10:09 πμ Δημοσ. χθες στις 10:09 πμ 12 λεπτά πριν, michael92 είπε Κατεβάζεις τα smartmontools και κάνεις type την παρακάτω εντολή: smartctl -l farm /dev/sdx Όπου x η θέση του δίσκου σου (λογικά b ή c) thanks!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα