ATmega Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ 1 ώρα πριν, Raylan είπε Θυμάσαι τι προμήθεια πλήρωσες? 3€
ZoReN Δημοσ. χθες στις 01:27 πμ Δημοσ. χθες στις 01:27 πμ 1 hour ago, snot said: Μου βγάζει εύρος. Δεν έχω βγάλει άκρη του πως χρεώνει. Κάνω πάνω κάτω το ίδιο trade κάθε μήνα και με έχει χρεώσει από 0.05 ευρώ έως 3.5 Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει με το υπόλοιπο που έχεις μέσα στο λογαριασμό? πχ αν έχεις να κάθονται 10 ευρώ ή 100 ευρώ?
Grim Ripper Δημοσ. χθες στις 05:49 πμ Δημοσ. χθες στις 05:49 πμ 5 ώρες πριν, ATmega είπε 3€ Λογικά είσαι σε fixed χρέωση γι'αυτό, το Tiered έχει χαμηλότερες χρεώσεις και μας συμφέρει καλύτερα όσους δεν βάζουμε χιλιάρικα. Από την εφαρμογή σε κινητά. Settings > Account Settings > All Account settings Βρες το "IBKR Pricing Plan" λίγο πιο κάτω και όταν το πατήσεις θα δεις επιλογή "Fixed" και "Tiered". Ίσως θέλει 1-2 μέρες για να δεις διαφορές στις χρεώσεις. 4 ώρες πριν, ZoReN είπε Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει με το υπόλοιπο που έχεις μέσα στο λογαριασμό? πχ αν έχεις να κάθονται 10 ευρώ ή 100 ευρώ? Το έχω σκεφτεί και αυτό είναι η αλήθεια, θα το κοιτάξω την επόμενη φορά που θα βάλω πάλι χρήματα. 1 1
snot Δημοσ. χθες στις 09:17 πμ Δημοσ. χθες στις 09:17 πμ 7 hours ago, ZoReN said: Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει με το υπόλοιπο που έχεις μέσα στο λογαριασμό? πχ αν έχεις να κάθονται 10 ευρώ ή 100 ευρώ? Δε νομίζω. Ακόμα και το υπόλοιπο είναι περίπου το ίδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα