Paladin25 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Χαίρετε. Προσπαθώ να αγοράσω ένα SP 500 ESG ETF και μου λέει ότι "Trading Restricted This product requires a KID in English or in a language approved for your country." Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Μήπως κακώς έβαλά λεφτά στην IBKR; Γενικά ψάχνω να πάρω κάποιο ethical etf και όσο γίνεται πιο ασφαλές. Έβλεπα της Amundi το S&P 500 ESG ή κάτι αντίστοιχο όπως το Calvert Responsible ETF. Αλλά ατυχήσαμεν με τους Interactive Brokers. Έχετε να προtείνετε κάποιο αντίστοιχο ETF; Υ.Γ Είδα ότι μπορώ να αγοράσω συγκεκριμένα etfs με UCITS στο τέλος του ονόματος. Το Amundi και το ishares επομένως μπορώ. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από Paladin25
razimar Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Σχεδόν την έπαθα πριν 2 βδομάδες αλλά δεν έβαλα λεφτά γιατί το πήρα χαμπάρι πριν βάλω. Ήθελα να πάρω ένα S&P500 ETF της VANGUARD. Η Ε.Ε. τα κάνει αυτά, δεν σε αφήνει να αγοράσεις για την προστασία σου λέει, γιατί έχουν ρίσκο! 😄 Για αυτό και ζητάει το Key Information Document (KID) Άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα γιατί δεν βρήκα χρόνο, αλλά έχω μια εντύπωση πως μπορείς να αγοράσεις από eToro κανονικά, όμως δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, γιατί έχει κολλήσει στο verification. Eίχα πριν χρόνια λογαριασμό eToro και έχει γίνει ένα μπέρδεμα τώρα. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από razimar
Paladin25 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες Ok. Από ότι είδα μπορείς να αγοράσεις ETFs που είναι domiciled in europe. Είναι αυτά που έχουν το UCITS στο όνομα. Ψάχνω τώρα το πιο ethical και με καλή απόδοση.
ATmega Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Γράφτηκα και εγώ στην IBKR πριν λίγες εβδομάδες και πήρα δοκιμαστικά χωρίς να έχω πρόβλημα 1 etf (VUAA - VANG S&P500 USDA BVME.ETF).
Tsino Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Αυτό μπορείς να το πάρεις? VANGUARD S&P 500 UCITS ETF IE00BFMXXD54
Paladin25 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Tsino είπε Αυτό μπορείς να το πάρεις? VANGUARD S&P 500 UCITS ETF IE00BFMXXD54 Όχι, δεν το βρίσκει. Αλλά έτσι και αλλιώς ψάχνω για κάποιο ESG, ethical δηλαδή. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Paladin25
ΠάρηςΓ Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Άσχετο αλλά εσείς βάλατε εύκολα χρήματα; Εμένα η Πειραιώς τη θεώρησε ύποπτη συναλλαγή και μου είπαν πως αν είναι απάτη δεν έχουν ευθύνη
Paladin25 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε Άσχετο αλλά εσείς βάλατε εύκολα χρήματα; Εμένα η Πειραιώς τη θεώρησε ύποπτη συναλλαγή και μου είπαν πως αν είναι απάτη δεν έχουν ευθύνη Ναι, από Eurobank.
Seldon68 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 9 ώρες πριν, Paladin25 είπε Χαίρετε. Προσπαθώ να αγοράσω ένα SP 500 ESG ETF και μου λέει ότι "Trading Restricted This product requires a KID in English or in a language approved for your country." Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Μήπως κακώς έβαλά λεφτά στην IBKR; Γενικά ψάχνω να πάρω κάποιο ethical etf και όσο γίνεται πιο ασφαλές. Έβλεπα της Amundi το S&P 500 ESG ή κάτι αντίστοιχο όπως το Calvert Responsible ETF. Αλλά ατυχήσαμεν με τους Interactive Brokers. Έχετε να προtείνετε κάποιο αντίστοιχο ETF; Υ.Γ Είδα ότι μπορώ να αγοράσω συγκεκριμένα etfs με UCITS στο τέλος του ονόματος. Το Amundi και το ishares επομένως μπορώ. Ουτε η degiro επιτρεπει να αγορασεις ETF ,καποια ανοησια της ΕΕ ειναι. Ασε τα ethical ,ESG ειναι απλα smoke and mirrors ,κανε μια ερευνα αν μπορεις να παρεις ETF απο καποια αλλη πλατφορμα (αμφιβαλω) και αν δεν βρεις τοτε αγορασε ανεξαρτητες μετοχες αλλα με καποιο συστημα. π.χ. καμια μετοχη πανω απο το 10% του κεφαλαιου μου ,οχι πανω απο το 20% του κεφαλαιου στον ιδιο κλαδο κλπ Ριξε πολυ διαβασμα για το τι θα επιλεξεις ,σαν να γραφεις πανελληνιες ενα πραγμα. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΑΝ TRADER ,βαλε σαν στοχο να κανεις μαξιμουμ 2 κινησεις τον χρονο. 1
vagos789 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Εχει ηδη ειπωθει αλλα θα το πουμε λιγο πιο αναλυτικα,αν εισαι ευρωπαιος πολιτης δεν μπορεις να αγορασεις ολα τα ETF αλλα μονο τα UCITS (οπου εχουν το KID) To ESG ειναι λιγο εκτος μοδας πια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα