margaret50 Δημοσ. χθες στις 06:34 μμ Δημοσ. χθες στις 06:34 μμ Προσπαθώ να περάσω μια ενημέρωση της peugeot για την οθόνη. Ενώ την κατεβάζω κανονικά όταν πάω να την περάσω στο usb μου βγάζει ότι το φορματ δεν γίνεται με fat 32 να επιλέξω native format η άλλο usb. Σημειωτέον το usb είναι 64g ενώ ζητάει 32g και στις διαμορφώσεις του δεν έχει fat 32 πάρα μόνο ntfs και exfat. Το δοκίμασα και με τα δύο και πάλι το ιδιο
ZELOMOTH Δημοσ. χθες στις 06:50 μμ Δημοσ. χθες στις 06:50 μμ Κατέβασε το easeus partition ή το aomei και κάνε το απο εκει fat32 που α σου δίνει την επιλογή
margaret50 Δημοσ. χθες στις 07:39 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 07:39 μμ Με fat32 δεν κάνει format ζητάει η άλλο usb η native format
atheatos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 6 ώρες πριν, margaret50 είπε Με fat32 δεν κάνει format ζητάει η άλλο usb η native Καιρός να ασχοληθείς και με κανένα άλλο λειτουργικό σύστημα οπως linux ή mac os... Τώρα με Windows υπάρχουν τρόποι με διάφορα προγράμματα καθώς και με εντολές. Αν το στικάκι έχει κάποιο κλείδωμα στο firmware και δεν επιτρέπει το format σε fat 32 ,ειναι άλλο θέμα.
margaret50 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να κάνω format με fat32 καθώς το αρχείο που θέλω να περάσω είναι περασω είναι 21g και έτσι επιλέγω ntfs η exfat. Πορολα αυτά συνεχίζει το μυνημα για fat 32. Μήπως παίζει ρόλο ότι η peugeot ζητάει 32g και εγώ έχω 64g
micos000 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Βρες κάποιο 32άρι θα έλεγα. Ή δοκίμασε με αυτό. https://www.majorgeeks.com/files/details/hp_usb_disk_storage_format_tool.html
margaret50 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Με fat32 δεν μπορώ να αποθηκεύσω 21g που είναι η ενημερωση
Λύση micos000 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Λύση Δημοσ. πριν από 7 ώρες 21gb συνεχόμενο αρχείο ή 21gb πολλά μαζί αρχεία; Δοκίμασες να του κάνεις ένα partition με 32gb μήπως και το περάσει; Αλλιώς πάρε ένα 32άρι. EDIT: Στο site της peugeot βλέπω για update στα 8gb περίπου. Το δικό σου γιατί βγαίνει 21gb; https://peugeotguide.com/peugeot-software-update/
atheatos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, micos000 είπε 21gb συνεχόμενο αρχείο ή 21gb πολλά μαζί αρχεία; Δοκίμασες να του κάνεις ένα partition με 32gb μήπως και το περάσει; Αλλιώς πάρε ένα 32άρι. EDIT: Στο site της peugeot βλέπω για update στα 8gb περίπου. Το δικό σου γιατί βγαίνει 21gb; https://peugeotguide.com/peugeot-software-update/ Πάλι 8 gb μονοκόμματο αρχείο είναι μεγάλο για fat 32. Όποτε το πρόβλημα είναι ότι το αμαξι μάλλον δεν διαβάζει πάνω από 32gb usb. Ας δοκιμασει όπως σωστά είπες να φτιάξει ένα partition 32gb ή μικρότερο (το υπόλοιπο λευθερος αφορμαριστος χώρος) και να δει αν έτσι το βλέπει το αυτοκίνητο.
Petsol1 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 18 ώρες πριν, margaret50 είπε Προσπαθώ να περάσω μια ενημέρωση της peugeot για την οθόνη. Ενώ την κατεβάζω κανονικά όταν πάω να την περάσω στο usb μου βγάζει ότι το φορματ δεν γίνεται με fat 32 να επιλέξω native format η άλλο usb. Σημειωτέον το usb είναι 64g ενώ ζητάει 32g και στις διαμορφώσεις του δεν έχει fat 32 πάρα μόνο ntfs και exfat. Το δοκίμασα και με τα δύο και πάλι το ιδιο Το έκανες φορμάτ μόνος η το κάνε απ' το κατέβασμα των αρχείων κ της εφαρμογής μέσω του mail που σου στείλανε για τα αρχεία της εγκατάστασης; 18 ώρες πριν, margaret50 είπε Προσπαθώ να περάσω μια ενημέρωση της peugeot για την οθόνη. Ενώ την κατεβάζω κανονικά όταν πάω να την περάσω στο usb μου βγάζει ότι το φορματ δεν γίνεται με fat 32 να επιλέξω native format η άλλο usb. Σημειωτέον το usb είναι 64g ενώ ζητάει 32g και στις διαμορφώσεις του δεν έχει fat 32 πάρα μόνο ntfs και exfat. Το δοκίμασα και με τα δύο και πάλι το ιδιο Πριν 2 μέρες έκανα στο δικό μου ,c3 του 19 update της οθόνης κ των χαρτών. 12gb ήταν σύνολο κ το κάνα σε 32ρι usb. Αν έχεις την εφαρμογή της Peugeot στο κιν(κ γω μέσω της citroen ) μου στείλε σε μέιλ τους συνδέσμους για όλη την διαδικασία, δες το από κει κ δε θα έχεις πρόβλημα. Απλά θέλει τον κινητήρα να δουλεύει για κάνα μισάωρο περίπου για το κάθε update
margaret50 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Το θέμα είναι να φορτωθούν στο στικακι το ξέρω για τον κινητήρα. Μου εστειλαν λινγκ στο mail. Το ένα αρχείο της οθόνης είναι 5g της χαρτογράφηση 16g σε peugeot 2008 του 20
margaret50 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Κάνει φορματ μόνο του όπως σε καθοδηγεί η εφαρμογή της peugeot Θα δοκιμάσω και με 32g και βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα