therock Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 To laptop einai toshiba satelite 2450,kai mou exei figi ena koumpi(To pano velos sigkekrimena).Pos mporo na to ksanatopothetiso?Einai kapos periergo to kaloupi tou.
apostolt Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Το κουμπι καθεται σε δυο λεπτα πλαστικα μερη αν δεν κανω λαθος.Αυτα εχουν απο δυο εγκοπες στις οποιες κλειδωνει το κουμπι.Αν κατι απο αυτα που σου ειπα εχει σπασει τοτε θες αλλο keyboard Πες μου αν μπορεσες να το ξαναβαλεις αλλιως στειλε μου pm να σου πω τι θα γινει.
aspirin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 μπαίνουν εύκολα αρκεί όπως σου είπε ο αποστόλης να μην έχουν σπάσει.
Highlander Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 LOL Θυμήθηκα έναν πελάτη που μου είχε φέρει τα πλήκτρα σε μία σακούλα και το φορητό στη θήκη του. Ο κακομοίρης είχε αφήσει το φορητό σε μία άκρη και πήγε ένα πιτσιρίκι και τα έβγαλε σχεδόν όλα. Τα έβαλα όλα εκτός από 1 που είχε σπάσει..
Highlander Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Ξανά LOL. Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Πλήρωσε την ελάχιστη χρέωση 35 Euro + ΦΠΑ.
therock Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Den nomizo na exoun spasei!To kako omos einai pos exoun vgei kai ayta apo tin ipodoxi!Prospathousa na to valo pantos kai den ginotan tipota!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.