lefterman Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Καλησπερα! Μπορει καποιος καλος ινσομνιακ να μου εξηγησει σα να ειμαι πεντε? Αρρωστησα την περασμενη Τεταρτη και μου εγραψαν 2 μερες αναρρωτικη για Πεμπτη και Παρασκευη. Ειχα μαζεμενα 3 ρεπο Σαββατο-Κυριακη-Δευτερα, και θεωρησα πως θα εχω γινει καλα. Παρολα αυτα ακομα με πυρετο ειμαι, πηγα στο νοσοκομειο και μου εγραψαν αλλες 3 μερες, για Τριτη, Τεταρτη, Πεμπτη η οποια Πεμπτη συμπεριλαμβανει κι ενα ρεπο μου. (Βλακεια μου?) Τι κανω σε αυτην την περιπτωση? Στην Teleperformance οπου εργαζομαι μου ειπαν πως οι μερες πρεπει να ειναι στη σειρα, οχι σπαστα.
greekfragma Δημοσ. Δευτέρα στις 01:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:41 μμ από πού να το πιάσω δε ξέρω. εργασιακό μεσαίαωνα τελεπερφόρμανς; ρεπό σαββατοκύριακο; τέλος πάντων. οι μέρες άδειας ασθενείας είναι όντως συνεχόμενες. δεν είναι σπαστές. εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια τι υπέγραψες και τι δικαιούσαι τις συγκεκριμένες μέρες.
BigBlack Δημοσ. Δευτέρα στις 01:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:47 μμ 14 minutes ago, lefterman said: Καλησπερα! Μπορει καποιος καλος ινσομνιακ να μου εξηγησει σα να ειμαι πεντε? Αρρωστησα την περασμενη Τεταρτη και μου εγραψαν 2 μερες αναρρωτικη για Πεμπτη και Παρασκευη. Ειχα μαζεμενα 3 ρεπο Σαββατο-Κυριακη-Δευτερα, και θεωρησα πως θα εχω γινει καλα. Παρολα αυτα ακομα με πυρετο ειμαι, πηγα στο νοσοκομειο και μου εγραψαν αλλες 3 μερες, για Τριτη, Τεταρτη, Πεμπτη η οποια Πεμπτη συμπεριλαμβανει κι ενα ρεπο μου. (Βλακεια μου?) Τι κανω σε αυτην την περιπτωση? Στην Teleperformance οπου εργαζομαι μου ειπαν πως οι μερες πρεπει να ειναι στη σειρα, οχι σπαστα. Στην περίπτωσή αυτή θεωρείται πως έχεις πάρει δύο αναρρωτικές άδειες. Δε βλέπω το πρόβλημα εκτός από το μόνιμο πρόβλημα της καταπάτησης νόμων από την πλευρά της εργοδοσίας. Επίσης, εφόσον η αναρρωτική πέφτει πάνω σε ρεπό, δικαιούσαι να πάρεις το ρεπό σε άλλη ημερομηνία.
geomrk Δημοσ. Τρίτη στις 06:45 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:45 πμ (επεξεργασμένο) Σε επιχειρηση-οργανισμο που δουλευω εγω οι ασθενειες ειναι ΠΑΝΩ απο τα ρεπο,δηλαδη ουσιαστικα "χανεις" το ρεπο σου. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει ποτε σπασμενες αναρρωτικες αδειες ασχετως ρεπου ενδιαμεσα,παντα ειναι συνεχομενες. Ουσιαστικα πρεπει να σου γραψει ο γιατρος και το ΣΚΔ. Δεν ειμαι σιγουρος αν καταπαταει καποιο νομο αλλα ειμαι ασχετος επι του θεματος οποτε δεν ξερω. Η λογικη λεει παντως οτι αμα εισαι αρρωστος Πεμπτη -παρασκευη αλλα και τριτη τεταρτη πεμπτη τοτε εισαι αρρωστος και το ΣΚΔ Επεξ/σία Τρίτη στις 06:46 πμ από geomrk
BigBlack Δημοσ. Τρίτη στις 08:00 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:00 πμ 1 hour ago, geomrk said: Σε επιχειρηση-οργανισμο που δουλευω εγω οι ασθενειες ειναι ΠΑΝΩ απο τα ρεπο,δηλαδη ουσιαστικα "χανεις" το ρεπο σου. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει ποτε σπασμενες αναρρωτικες αδειες ασχετως ρεπου ενδιαμεσα,παντα ειναι συνεχομενες. Ουσιαστικα πρεπει να σου γραψει ο γιατρος και το ΣΚΔ. Δεν ειμαι σιγουρος αν καταπαταει καποιο νομο αλλα ειμαι ασχετος επι του θεματος οποτε δεν ξερω. Η λογικη λεει παντως οτι αμα εισαι αρρωστος Πεμπτη -παρασκευη αλλα και τριτη τεταρτη πεμπτη τοτε εισαι αρρωστος και το ΣΚΔ Η επιχειρηση αυτη καταπατα τη νομοθεσια. Η αναρρωτικη αδεια διακοπτει την κανονικη αδεια και τα ρεπο. Οι μερες αυτες πρεπει να αναπληρωνονται. Για τις σπαστες ημερες αναρρωτικης υπάρχει η ιατρική έννοια της υποτροπής. Οι λογιστες και οι διοικητικοι υπάλληλοι δεν είναι γιατροί. Φυσικά πιό εύκολα θα "κατάπινε" το σχετικό τμήμα την συνεχόμενη αναρρωτική αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί να καταχωρήσει 2 αναρρωτικές άδειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα