Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nova=wind=tim=telestet= ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

Vodafone=Panafon= Ρισκάρεις

OTE=Cosmote= Κάνεις την δουλειά σου

Απλά καθημερινά πράγματα, η Nova=wind=tim=telestet= ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! δεν ήταν δεν είναι και ποτέ δεν θα είναι, για όσο ζούμε εμείς, εταιρία για να κάνεις την δουλειά σου.

Επεξ/σία από spysoumi
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντου θα υπαρχουν προβληματα και δυσαρεστημενοι πελατες αλλα η Cosmote ειναι αιωνες μπροστα και στο σταθερο και στο κινητο.

Δουλευω στο κεντρο της Αθηνας (πιο κεντρο δεν γινεται) και επειδη το γραφειο ειναι σε ειναι σε ενα ψιλοπεριεργο σημειο του κτηριου, η μονη εταιρεια που πιανει κανονικο σημα ειναι η Cosmote. Me Vodafone εχω μια γραμμη και πολλες φορες καμια...

Θα πληρωσω το πεναλτυ και θα παω Cosmote πολυ συντομα.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.

Διαβάζοντας την είδηση, θυμήθηκα κάτι χασαποταβερνες,που μπαίνεις μέσα και βλέπεις αραδιασμένα βραβεία, Χρυσοί Αετοί 2024,Χάλκινη κουτάλα 2023 κτλ.

Συγχαρητήρια Νova!🏆🙈🤡

• Haha 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα εγραφα ποιο πριν σχολιο στο αρθρο αλλα δυστυχώς δηστιχος δεν ειχα σήμα και μετά που ειχα σήμα δεν ειχα data .....

Επεξ/σία από Black Demis
  • Haha 5
Δημοσ.
5 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Περίεργος τρόπος να ανακοινώσουν ότι η Cosmote τους πήρε τα σώβρακα.

image.png.2479298a9eb094af1f5a333d5700bf3b.png

'Ασος ημίχρονο, διπλό τελικό η είδηση. 🤣

• Haha 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Chocobo είπε

Σαν εργαζόμενος κάποτε στη Nova στο b2b έχω να πω πως κατέληξα σε ψυχολόγο δουλεύοντας για την εταιρία. Οι συνεργάτες εκτός τόπου και χρόνου, meetings τον bex όπου ευλογούσαμε τα γένια μας και κουκουλώναμε προβλήματα(με το πρόσχημα αυτά τα συζητάμε με τους area managers) εδώ είμαστε μόνο να πούμε για τις περιπτώσεις επιτυχίας και πως ο Χ έκλεισε πελάτη με 50 γραμμές....

Υποστήριξη πελατών ανύπαρκτη και ακόμα και σας υπάλληλος περίμενα ώρες στις γραμμές να λύσω ΕΓΩ τα προβλήματα τον πελατών καθώς όταν είναι εταιρικός και δεν βρίσκει άκρη θα πάρει αυτόν που του ''πούλησε''..... Είχαν φτάσει σε τέτοιο βαθμό τα τηλέφωνα προβλημάτων απο πελάτες που όπως είπα ήταν επαγγελματίες (δεν μπορούσα να τους πω πάρτε την εξυπηρέτηση απλά) που σταματούσα 17:00 και μέχρι 21:00 απαντούσα και έκανα επισκέψεις ασταμάτητα για βλάβες ή άλλα προβλήματα.

Δεν θα μιλήσω για τους εξωτερικούς συνεργάτες που αναλάμβαναν βλάβες και εγκατάσταση.Κανένας τρόπος να επικοινωνήσεις μαζί τους , καμία συνέπεια απο πλευράς τους για τα ραντεβού(περίμενε ο πελάτης 12 να πάει πήγαιναν 3-4 και όλα καλά) και εννοείται το πότε θα πάνε ήταν αβέβαιο στη καλύτερη.....κάποια μέρα στις επόμενες 2 βδομάδες...Φυσικά όταν λες στον πελάτη δεν ξέρω ούτε το τηλέφωνο του συνεργάτη ή και εγώ την εξυπηρέτηση καλώ για να σε βοηθήσω απορεί....

Να πω για πόσους πελάτες μετά απο μέρες έκανα διακοπή και επέστρεφαν στον ΟΤΕ επειδή τα κινητά δεν είχαν κάλυψη ? Μάλιστα επειδή το πρόβλημα ήταν έντονο δίναμε μερικές sim για να δοκιμάσουν πριν έρθουν ώστε να μην χάνουμε το χρόνο μας.

Όσον αφορά τώρα ftth επειδή είχα αναλάβει την ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου Κρήτης εκεί το θέμα είχε καταντήσει ανέκδοτο....Απο 1 μήνα απο τη στιγμή που υπογράφουμε μέχρι να γίνει εγκατάσταση φτάναμε άνετα το 6μηνο+. Όχι κάτσε να έρθει ο μηχανικός να δεί απο που θα περάσει η γραμμή να κάνει μελέτη του κτηρίου , μια πήγαιναν κάτι στράβωνε και μετά απο μήνες πάλι επίσκεψη, μια ενώ είχες συντεταγμένες κάτι δεν έβρισκαν.....Μετά απο λίγο καιρό και ενώ είχαμε ενεργά συμβόλαια η ΕΤΒΑ έβαλε ένα ωραία καπέλο 300€ άρα ήμουν εγώ στην ευχάριστη θέση να πω στον πελάτη πως ότι τιμή είπαμε άλλαξε και τελικά θα δώσεις και ένα 300ρι στον νταβατζή(μπορεί να μην φταίει η Νοβα εκεί αλλά μπορεί και να φταίει...

Μπορώ να γράφω για ώρες αλλά θα κουράσω. Ότι χειρότερο. Ακόμα και σαν υπάλληλος στο σπίτι μου είχα ΟΤΕ γραμμή internet και εννοείται μόλις παραιτήθηκα έβαλα και στο κινητό και τα προβλήματα είναι πολύ λιγότερα και ακόμα και όταν υπάρχουν κάποιος ασχολείται άμεσα....

Το ότι διαβάζω τώρα αυτό το advertorial με αφήνει πολύ μπερδεμένο και καχύποπτο....

Πρώην πωλητής σε κατάστημα wind και τώρα σαν τεχνικός πεδιου της nova αλλά με αρκετές γνωριμίες όλα αυτά τα χρόνια τόσο σε τεχνικο όσο και σε επίπεδο customer support & sales, επιβεβαιώνω αυτά που λες και πίστεψε με, έχουν γίνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα σε όλους τους τομείς.... 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

:D:D:D δεν μπορει..μας τρολαρουν!!!..οσοι γνωστοι μου εχουν nova στο κινητο..βριζουν την ωρα και την στιγμη που την εβαλαν!!!

μου θυμιζει δημοσκοπησεις  αυτη η μετρηση!! :D:P

Επεξ/σία από loypis
Δημοσ.

Πραγματικά πρώτη. Πανόραμα και Πυλαία, περιφερειακός Θεσσαλονίκης από ανατολικά προς δυτικά τουλάχιστον είναι αδύνατον να κάνεις ένα τηλεφώνημα. Η δεν ακούς εσύ τον άλλο ή ο άλλος εσένα. Για το ίντερνετ είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Κάτω ακριβώς από το σπίτι μου είναι αδύνατον να μπεις(δείχνει μονίμως Ε)και όπου έχει 5G δεν δουλεύει καθόλου. Πρόκειται καθαρά για απάτη, αλλιώς δεν εξηγείται. Τέτοιες πρωτιές θέλουμε! 

Δημοσ.

Εμφανιστηκε και στην τηλεοραση σε διαφημιση το προωθει αρκετα η nova και ειναι λογικο εφοσον βγηκε πρωτη σε αυτο τον τομεα και καλα κανει για μενα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω με πολυ φοβο απο ενα μπερδεμα στη κοσμοτε που μου εδινε την ανανεωση στο κινητο στα 70€το μηνα τελικα οταν εκανα την φορητοτητα μου ειπαν ειχε γινει λαθος και κανανε ιδια προσφορα με της νοβα και 3 παγια δωρο τελικα ομως επελεξα να φυγω για τη νοβα για πρωτη φορα, με μεγαλη εκπληξη 20 μερες στη νοβα στη περιοχη της πατρας βλεπω απιστευτη διαφορα τοσο σε εξωτερικους οσο και σε εσωτερικους χωρους ακομα και σε ωρες αιχμης δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα, βεβαια μια φορα για ενα τεταρτο ειχαν χαθει τα παντα σημα και δεδομενα αλλα ηταν το μονο αρνητικο μεχρι τωρα και φυσικα τα 300gb δεν καταλανωνω ποτε τοσο αλλα και παλι ειναι καπως σε περιπτωση που καποτε χρειαστεις μεγαλη καταναλωση απο το κινητο.

Δεν ξερω γιατι στην cosmote ηταν τοσο αθλιο το δικτυο στο σπιτι μου η στη δουλεια η σε αλλους κλειστους χωρους ειχε ταχυτητα download 0-2 mbps πολλες φορες και κακο σημα το μονο που μπορω να φανταsτω ειναι οτι ειχε προβλημα η sim.

οσους γνωστους εχω που εχουν nova στη πατρα μου λενε δεν πιανει πουθενα, εγω προσωπικα δεν ξερω βλεπω το ακριβως αντιθετο,  θα δω και σε αλλα μερη οταν παω  

Επεξ/σία από panagiotis12x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...