Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Ποια να είναι η πρώτη άραγε;... Γιατί να θέλει κάποιος τη δεύτερη;

Τέλοσπαντων, μπράβο στη Nova που από το 10% κάλυψη 5G πήγε στο 95%, αλλά θα ήθελα να δω και τα στατιστικά των άλλων. Όλα είναι συγκριτικά.

https://www.opensignal.com/reports/2025/01/greece/mobile-network-experience

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 minute ago, infin1tyGR said:

Περίεργος τρόπος να ανακοινώσουν ότι η Cosmote τους πήρε τα σώβρακα.

image.png.2479298a9eb094af1f5a333d5700bf3b.png

Η απόδειξη ότι ρόλο παίζει το marketing (στο οποίο η Nova απ΄ότι φαίνεται ξοδεύει ένα σκασμό λεφτά) και όχι οι επενδύσεις για τη βελτίωση του προϊόντος σου.

Στην πιο ασήμαντη κατηγορία να κερδίσεις, αν το διαφημίσεις και φουσκώσεις σαν το παγώνι, ο άσχετος που θα μπει να διαβάσει ειδήσεις στο internet σε αυτό θα πέσει και θα σε παινέψει κιόλας.

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμείς πάλι στο σχολείο και στην σχολή όσοι είχαν vodaphone και nova δεν είχαμε ποτέ σήμα. Μόνο η cosmote είχε τέρμα σήμα παντού.

Και σας το λέω εγώ που έχω Nova στο κινητό αυτή τη στιγμή και σκέφτομαι να το πάω σε frog.

Εν τω μεταξύ αν διαβάσουμε σωστά το γράφημα θα δείτε ότι στο consistency δηλαδή στην "σταθερότητα υπηρεσιών" είναι πρώτη, αυτό διαβάζεται και αλλιώς, όταν σου δίνει μία υπηρεσία με συγκεκριμένο τρόπο... τότε αυτός ο τρόπος είναι πανομοιότυπος ΠΑΝΤΟΥ. Σαν να λέμε ότι δεν πιάνει σήμα πουθενά και όταν λέμε πουθενά εννοούμε στάνταρ, με σταθερότητα στο χάλια σήμα, consistent πως το λένε ρε παιδί μου.

Consistent Reliability experience, υπάρχει συνοχή στην αξιοπιστία τους
αξιοπιστία=0
που: παντού
με τι ποσοστό: 100% consistency.

image.png.dc77a9f591833ee7277b1482952b3fcd.png

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ως πελατης της wind/nova εδω και πολλα χρονια απλα γελαω . Ακομα και στην αθηνα η καλυψη ειναι χαλια , ο μονος λογ0ς που καθομαι ειναι οτι εχω φτηνο συμβολαιο σε σχεση με τον ΟΤΕ

Παρεπιπτοντως καθολου τυχαιο το αρθρο μετα και τη προσφατες αλλαγες  στην εταιρια χαχαχα,  να παρουσιασουμε και κατι καλο....

Επεξ/σία από Ch00rnz0n
Δημοσ.

Για οσους δεν το ειδαν, το ποσταρω εγω.

Η Nova κατεκτησε την πρωτια σε 2 απο τις.... 14 κατηγοριες. Τα ιδια και η Vodafone.

Η Cosmote κυριαρχει διχως αντιπαλο στις περισσοτερες κατηγοριες.

Αυτα δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου, αλλα ειναι το αποτελεσμα των συνολικων μετρησεων της ερευνας που η ιδια Nova επικαλειται επιλεκτικα.

ΥΓ: Μηπως να γινει pin το post ή τουλαχιστον να ανεβει η φωτογραφια;

Mobile Network Experience Report _ January 2025 _ © Opensignal Limited.png

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.

μην το κουράζουμε, κανείς δεν γουστάρει τον ΟΤΕ αλλά σε σταθερή πας οτε χωρίς συζήτηση και στην κινητή παίζεις με vodafone να κατεβάσεις την τιμή της cosmote και αν είναι καλή η διαφορά πας και vodafone. Κανόνας με ελάχιστες εξαιρέσεις. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω 2-play  (οικιακο σταθερο τηλεφωνο + ιντερνετ VDSL , 27€ το μήνα), και

δεν ξερω πως θα ακουστει αυτο,

αλλα δεν εχω παραπονο.  Με γεματη καθημερινη χρηση, λαπτοπς και κινητα, και τιβι.

(και εχω φυγει απο το πΟΤΕ (έτσι τον λέγαμε τότε) πριν 15 χρονια)

για αργοτερα,  είδωμεν !

edit:

ψιλοάκυρο.. σορρυ.

το νημα ειναι για κινητη.

Επεξ/σία από adminaros
Δημοσ.

Ελλάς το μεγαλείο σου, δε λέω μόνο για το άρθρο που είναι και λίιιιγο ύποπτο, ειδικά την ώρα που η ΝΟΒΑ πάει για πούλημα ή έχει ήδη πουληθεί. Αλλά και κάποιους από τους από κάτω φίλους, που ενώ το άρθρο μιλάει για δεδομένα κινητής (δλδ κεραίες, ΜW πιάτα και οπτική ίνα ΜΟΝΟ για κινητή) κάθονται και συγκρίνουν δίκτυα FTTH, που όχι δεν πατάνε σε προ υπάρχοντα του ΟΤΕ, βασικά οι 3 πάροχοι έχουν μοιράσει περιοχές και σκάβει ο ένας δανείζοντας στους υπόλοιπους, παραδόξως για Ελλάδα πως δούλεψε αυτό είναι για σεμινάριο. Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι ο ΟΤΕ με τα λεφτά όλων μας, έχει κτίρια ιδιόκτητα στο κέντρο του κάθε κολοχωριου στην άκρη του χάρτη, την ίδια ώρα που VF και NOVA κάνουν αγώνα για ένα συμβόλαιο για κάποια ταράτσα που έτσι και έτσι καλύπτει την κάλυψη, ενώ απολαμβάνει της ανοχής των Υπηρεσιών που ακόμα τον θεωρούν Δημόσιο, ενώ είναι Γερμανική εταιρεία. Τέλος VF και NOVA  έχουν κοινό δίκτυο κινητής κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, ο νόων νοείτο 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...