poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 20 minutes ago, billdanos said: Το ξέρετε πως τα έχουμε εδώ και χρόνια όλα αυτά στα airpods ε? 😛 Απλά δεν μπόρεσαν να καταλάβουν στο έγγραφο με τις πατέντες ποια θα είναι η χρήση των επιπλέον αισθητήρων κλπ. Προφανώς πολλά ακουστικά τα κάνουν πλέον όλα αυτά. Για μένα η διαφορά υπερ των airpods έχει να κάνει προφανώς με την καλύτερη υποστήριξη του οικοσυστήματος, την άψογη μείωση του θορύβου (για in ear ακουστικά), την αυτόματη προσαρμογή τους σε όλες τις συνθήκες χωρίς να ψάχνεις σε apps κλπ για settings (τα φοράς έξω, σου κόβουν τον ήχο της κίνησης αλλά θα αφήσουν να ακούσεις ένα απότομο φρενάρισμα, κόρνα, σειρήνα, κλπ. Αντίστοιχα αν καταλάβουν πως μιλάς εσύ ενώ τα φοράς, χαμηλώνουν την ένταση της μουσικής και ενισχύουν αντίστοιχα τυχόν συνομιλητές σου που βρίσκονται δίπλα σου.) και την υποστήριξη πολλών συσκευών ταυτόχρονα και αυτόματη μετάβαση από τη μία στην άλλη χωρίς να κάνεις τίποτα. εν τω μεταξυ ετοιμων ημουν να σε κανο quote γιατι μου φαινοταν παραξενο να μην το εχουν ολο αυτο.οτι ακουστικα εχω παρει και jbl και samsung το ειχαν απο default το να αλλαζεις τραγουδια και μου φανηκε πολυ παραξενο. αν και αυτο που θα πω ειναι προσωπικα η αποψη μου αλλα ισως να βοηθησει καποιον. δεν πηρα samsung buds επειδη εχω κολλημα με την samsung. και θα το αναφερω για αυτο που λες για αψογη μειωση του θορυβου. παλια επαιρνα αυτα. o λόγος ειναι οτι τα In ear δεν καθονται με τιποτα στα αυτια μου. τα συγκεκριμενα ειναι λιγο In ear αλλα εχουν αυτη την βλακεια που βλεπεις απο πανω η οποια στηριζεται στο αυτι οποτε δεν αφηνει το ακουστικο να φυγει απο την θεση του με τιποτα. οποτε με κερδισαν. μετα πηγα και πηρα τα buds+ και στο ενδιαμεσο πηρα τα jbl. τα jbl πολυ ωραιο ηχο πολυ ωραια τιμη αλλα με τιποτα να μεινουν στο αυτι μου. και τωρα πηγα και πηρα τα buds fe επειδη οπως και τα buds+ εχουν αυτο το μικρο πτερυγιο που κανει το ακουστικο να ασφαλιζει στο αυτι. τα buds2 κτλ δεν το εχουν για αυτο και ανεφερα μονο αυτα τα 2 συγκεκριμενα μοντελα.οποια εταιρεια βγαλει κατι παρομοιο που να καθεται στο αυτι εννοειται θα την τιμησω ειτε φτηνη ειτε ακριβη. και επισης αυτα τα 3 ακουστικα ειναι τα μονα που μπορω να βαλω κρανος χωρις κανενα απολυτως προβλημα. εχω δοκιμασει και sony των 200 ευρω αλλα παλι δεν θελουν να κατσουν στο αυτι μου οτι tip και αν βαλω.το ξερω πρεπει να αλλαξω αυτια. οποτε οτι πατεντα και να κανει η apple και η καθε apple αν δεν καθεται καλα στο αυτι μου δεν θα τα αγοραζα. βεβαια και για την apple αλλα και για την sony τα θεωρω πολυ ακριβα για ακουστικα για everyday use. 5 minutes ago, polaki said: Είσαι και παιδί της τεχνολογίας πανάθεμά σε Το κάνουν ναι, με άγγιγμα, εδώ καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον ότι εννοούν χωρίς άγγιγμα. Εμένα βέβαια θα μου άρεσε να υπήρχε αισθητήρας και πάνω στη θήκη, την έχω πάντα δίπλα μου στο γραφείο και πολύ θα με βόλευε να κάνω πχ ένα swipe πάνω της για να αλλάξω τραγούδι παρά να αγγίξω το ακουστικό. Απ'την άλλη αυτή τη στιγμή πραγματικά το μόνο που χρειάζομαι είναι ίσως λίγη περισσότερη διάρκεια στη μπαταρία της θήκης, όχι του ακουστικού, το ακουστικό 5 λεπτά να το βάλεις μες τη θήκη φόρτισε αρκετά κομπλέ.. δεν το εχω ψαξει .δεν ειναι ντροπη.και μενα μου φανηκε παραξενο αλλα δεν το εχω ψαξει.γενικως λογω τιμων για μενα τα apple ειναι σε black list. αυτο που ειχα και θα το αγοραζα ανετα ξανα αν εβγαινε σε νεα εκδοση ηταν το mp3 apple ipod classic. ηταν απλα τελειο και δεν μετανιωσα τα λεφτα που ειχα δωσει. γενικως σε πραγματα τεχνολογιας πλεον δεν αγοραζω ακριβα πραγματα.το θεωρω βαρελι χωρις πατο αν εχεις ακουσει την εκφραση. οι μπαταριες ειναι ενα μονιμα θεμα παντου σε ολες τις συσκευες. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, poulinos είπε εν τω μεταξυ ετοιμων ημουν να σε κανο quote γιατι μου φαινοταν παραξενο να μην το εχουν ολο αυτο.οτι ακουστικα εχω παρει και jbl και samsung το ειχαν απο default το να αλλαζεις τραγουδια και μου φανηκε πολυ παραξενο. αν και αυτο που θα πω ειναι προσωπικα η αποψη μου αλλα ισως να βοηθησει καποιον. δεν πηρα samsung buds επειδη εχω κολλημα με την samsung. και θα το αναφερω για αυτο που λες για αψογη μειωση του θορυβου. παλια επαιρνα αυτα. o λόγος ειναι οτι τα In ear δεν καθονται με τιποτα στα αυτια μου. τα συγκεκριμενα ειναι λιγο In ear αλλα εχουν αυτη την βλακεια που βλεπεις απο πανω η οποια στηριζεται στο αυτι οποτε δεν αφηνει το ακουστικο να φυγει απο την θεση του με τιποτα. οποτε με κερδισαν. μετα πηγα και πηρα τα buds+ και στο ενδιαμεσο πηρα τα jbl. τα jbl πολυ ωραιο ηχο πολυ ωραια τιμη αλλα με τιποτα να μεινουν στο αυτι μου. και τωρα πηγα και πηρα τα buds fe επειδη οπως και τα buds+ εχουν αυτο το μικρο πτερυγιο που κανει το ακουστικο να ασφαλιζει στο αυτι. τα buds2 κτλ δεν το εχουν για αυτο και ανεφερα μονο αυτα τα 2 συγκεκριμενα μοντελα.οποια εταιρεια βγαλει κατι παρομοιο που να καθεται στο αυτι εννοειται θα την τιμησω ειτε φτηνη ειτε ακριβη. και επισης αυτα τα 3 ακουστικα ειναι τα μονα που μπορω να βαλω κρανος χωρις κανενα απολυτως προβλημα. εχω δοκιμασει και sony των 200 ευρω αλλα παλι δεν θελουν να κατσουν στο αυτι μου οτι tip και αν βαλω.το ξερω πρεπει να αλλαξω αυτια. οποτε οτι πατεντα και να κανει η apple και η καθε apple αν δεν καθεται καλα στο αυτι μου δεν θα τα αγοραζα. βεβαια και για την apple αλλα και για την sony τα θεωρω πολυ ακριβα για ακουστικα για everyday use. δεν το εχω ψαξει .δεν ειναι ντροπη.και μενα μου φανηκε παραξενο αλλα δεν το εχω ψαξει.γενικως λογω τιμων για μενα τα apple ειναι σε black list. αυτο που ειχα και θα το αγοραζα ανετα ξανα αν εβγαινε σε νεα εκδοση ηταν το mp3 apple ipod classic. ηταν απλα τελειο και δεν μετανιωσα τα λεφτα που ειχα δωσει. γενικως σε πραγματα τεχνολογιας πλεον δεν αγοραζω ακριβα πραγματα.το θεωρω βαρελι χωρις πατο αν εχεις ακουσει την εκφραση. οι μπαταριες ειναι ενα μονιμα θεμα παντου σε ολες τις συσκευες. Εννοείται πως θα πάρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Εχω πληρώσει άπειρα χρήματα για ακουστικά (ακριβότερα από τα pro της apple) που δεν τα άντεξα γιατί πονούσε το ένα αφτί από τον τρόπο στηρίγματος, δεν ακουγόταν όπως ήθελα, είχαν άθλιο app, κλπ κλπ κλπ. Αντίστοιχα, τα airpods pro αν τα χρησιμοποιήσεις με ένα non Apple τηλέφωνο, δεν θα έχεις διαθέσιμες τις περισσότερες από τις λειτουργίες τους που τα κάνουν να ξεχωρίζουν! Όπως φαντάζομαι πως θα συμβεί αν πάρω εγώ τα samsung για χρήση στο iphone/mac/ipad/apple tv/applewatch. 3
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, billdanos said: Εννοείται πως θα πάρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Εχω πληρώσει άπειρα χρήματα για ακουστικά (ακριβότερα από τα pro της apple) που δεν τα άντεξα γιατί πονούσε το ένα αφτί από τον τρόπο στηρίγματος, δεν ακουγόταν όπως ήθελα, είχαν άθλιο app, κλπ κλπ κλπ. Αντίστοιχα, τα airpods pro αν τα χρησιμοποιήσεις με ένα non Apple τηλέφωνο, δεν θα έχεις διαθέσιμες τις περισσότερες από τις λειτουργίες τους που τα κάνουν να ξεχωρίζουν! Όπως φαντάζομαι πως θα συμβεί αν πάρω εγώ τα samsung για χρήση στο iphone/mac/ipad/apple tv/applewatch. δεν εχει τυχει να δοκιμασω apple να δω αν μου καθονται.οτι αλλο εχω δοκιμασει ειτε με καλωδιο ειτε ασυρματο δεν μου καθεται αν δεν εχει κατι να στηριχτει. ακομα και panasonIc που πηρα με μανταλακι απο πισω απο ολο το αυτι παλι δεν καθοταν. και τα παραπανω features να χασω δεν με νοιαζει. και τα buds μην νομιζεις.ομιλια μουσικη.αυτο που μου αρεσει και που ειπες οτι παιζει και στα ipods ειναι να μπορω να κανω 2-3 πραγματα στην μουσικη. πχ start stop,volume up volume down, next song,previous song.αν κανει αυτα για μενα ειναι κομπλε. ουτε αυτονομιες ουτε δεν ξερω τι. και ενταξει να εχει ενα Normal ηχο που ενταξει αν δεν ειναι made in Πουθενα θα εχει ενα Normal ήχο. δεν χρησιμοποιω siri,gemini, google και δεν ξερω τι για φωνητικες εντολες. και να πω την αληθεια δεν εχω ψαχει τι παραπανω μπορει να κανουν τα ipods σε συνεργασια βεβαια παντα με ενα iphone.
katehaki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν εχει τυχει να δοκιμασω apple να δω αν μου καθονται.οτι αλλο εχω δοκιμασει ειτε με καλωδιο ειτε ασυρματο δεν μου καθεται αν δεν εχει κατι να στηριχτει. ακομα και panasonIc που πηρα με μανταλακι απο πισω απο ολο το αυτι παλι δεν καθοταν. και τα παραπανω features να χασω δεν με νοιαζει. και τα buds μην νομιζεις.ομιλια μουσικη.αυτο που μου αρεσει και που ειπες οτι παιζει και στα ipods ειναι να μπορω να κανω 2-3 πραγματα στην μουσικη. πχ start stop,volume up volume down, next song,previous song.αν κανει αυτα για μενα ειναι κομπλε. ουτε αυτονομιες ουτε δεν ξερω τι. και ενταξει να εχει ενα Normal ηχο που ενταξει αν δεν ειναι made in Πουθενα θα εχει ενα Normal ήχο. δεν χρησιμοποιω siri,gemini, google και δεν ξερω τι για φωνητικες εντολες. και να πω την αληθεια δεν εχω ψαχει τι παραπανω μπορει να κανουν τα ipods σε συνεργασια βεβαια παντα με ενα iphone. Πριν 3-4 χρόνια είχε και εγώ το ίδιο πρόβλημα σχεδόν με εσένα (δεν μπορούσα κανένα in ear ακουστικό) και τα μοναδικά που μου έκατσαν τότε καλά ήταν τα Samsung galaxy buds pro. Apple δεν είχα δοκιμάσει ποτέ γιατί δεν ήθελα να πετάξω τόσα λεφτά ρισκάροντας να μην με βολέψουν, αλλά έκατσε να δοκιμάσω τα air που δεν έχουν αυτό το tip σιλικόνης με αποτέλεσμα να μην με ενοχλούν όταν τα φοράω πολύ ώρα αλλά είχα την αμφιβολία αν θα κάθονται στο αφτί και δεν θα πέφτουν εύκολα. Για να μην σε κουράζω αν έχεις φίλο με AirPods κάνε μια δοκιμή και εσύ να δεις μπας και ταιριάζουν τα αφτιά μας. Από θέμα ήχου έχω την εντύπωση πως έχουν καλύτερο και από θέμα λειτουργιών pause/start/next κλπ δεν με ενδιαφέρουν γιατί τα κάνω από το ρολόι σχεδόν πάντα. 1
ShadowGame Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, barman_ είπε Γνωριζει καποιος επειδη αναφερθηκε νωριτερα,αν εφαρμοσαν τη λειτουργια σαν ακουστικο βαρηκοιας? Ναι, υπάρχει ήδη αυτή η λειτουργία καιρό τώρα. Πρώτα σου κάνει ένα ακοόγραμμα και μετά προσαρμόζει τον ήχο για να λειτουργεί σαν ακουστικό βαρηκοΐας. 2
lost2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Ή κάτι δεν κατάλαβα εγώ ή είναι ... δηλαδή το ότι ρυθμίζω τα Oneplus Nord Buds3 Pro με την αφή (χτυπήματα) , αλλαγή τραγούδια ένταση ήχου και λοιπά που λέει το άρθρο ότι θα κάνουν τα μήλα, με αυτό που θα κάνουν τα μήλα , ποια η διαφορά;; Για τον ήχο δεν έχω γνώμη αλλά μια χαρά είμαι με τα συγκεκριμένα, σε σχέση με άλλα παρόμοια που είχα.
logistoulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billdanos είπε Το ξέρετε πως τα έχουμε εδώ και χρόνια όλα αυτά στα airpods ε? 😛 Απλά δεν μπόρεσαν να καταλάβουν στο έγγραφο με τις πατέντες ποια θα είναι η χρήση των επιπλέον αισθητήρων κλπ. Προφανώς πολλά ακουστικά τα κάνουν πλέον όλα αυτά. Για μένα η διαφορά υπερ των airpods έχει να κάνει προφανώς με την καλύτερη υποστήριξη του οικοσυστήματος, την άψογη μείωση του θορύβου (για in ear ακουστικά), την αυτόματη προσαρμογή τους σε όλες τις συνθήκες χωρίς να ψάχνεις σε apps κλπ για settings (τα φοράς έξω, σου κόβουν τον ήχο της κίνησης αλλά θα αφήσουν να ακούσεις ένα απότομο φρενάρισμα, κόρνα, σειρήνα, κλπ. Αντίστοιχα αν καταλάβουν πως μιλάς εσύ ενώ τα φοράς, χαμηλώνουν την ένταση της μουσικής και ενισχύουν αντίστοιχα τυχόν συνομιλητές σου που βρίσκονται δίπλα σου.) και την υποστήριξη πολλών συσκευών ταυτόχρονα και αυτόματη μετάβαση από τη μία στην άλλη χωρίς να κάνεις τίποτα. Το να μιλάς και να κλείνει το cancelation το κάνουν και άλλα αν και το βρίσκω άχρηστο, επίσης θεωρώ άκρως επικίνδυνο να τρέχεις έξω χωρίς ambient , το multipoint όμως μου φαίνεται πολύ περιοριστικό αν δουλεύει μόνο για apple συσκευές και iphone να έχεις ίσως θα πρέπει να σκεφτείς κάποιο άλλο μοντέλο (δύσκολο βέβαια εφόσον τα pro είναι τόσο ολοκληρωμένα) Επίσης αυτό με το multipoint το κάνει και η Samsung μόνο με δικές της συσκευές το οποίο είναι ακόμα πιο απαράδεκτο Άντε πες υπάρχουν 2-3 περίεργοι που δουλεύουν σε Μακ, αλλά σε συσκευή Samsung ποιος δουλεύει; (Μιλάμε πάντα για το σενάριο λάπτοπ και κινητό ταυτόχρονα που αφορά το 99% των ανθρώπων) Επίσης ισχύει ότι δεν υποστηρίζει ακόμα ldac το iphone ενώ μπορεί να το εκμεταλλευτεί κάποιος με apple music σε android? Μου είχε κάνει εντύπωση αυτό, λογικά θα το έχουν επόμενα μοντέλα ως τη νέα πρωτοποριακή ανακάλυψη Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από logistoulis
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε Το να μιλάς και να κλείνει το cancelation το κάνουν και άλλα, το multipoint όμως μου φαίνεται πολύ περιοριστικό αν δουλεύει μόνο για apple συσκευές και iphone να έχεις ίσως θα πρέπει να σκεφτείς αλλά Επίσης αυτό με το multipoint το κάνει και η Samsung μόνο με δικές της συσκευές το οποίο είναι ακόμα πιο απαράδεκτο Άντε πες υπάρχουν 2-3 περίεργοι που δουλεύουν σε Μακ, αλλά σε συσκευή Samsung ποιος δουλεύει; (Μιλάμε πάντα για το σενάριο λάπτοπ και κινητό ταυτόχρονα που αφορά το 99% των ανθρώπων) Μα με βάση τις δικές μου ανάγκες τα κρίνω. Και για αυτό θεωρώ πως δεν έχουν αντίπαλο. 2
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2 hours ago, katehaki said: Πριν 3-4 χρόνια είχε και εγώ το ίδιο πρόβλημα σχεδόν με εσένα (δεν μπορούσα κανένα in ear ακουστικό) και τα μοναδικά που μου έκατσαν τότε καλά ήταν τα Samsung galaxy buds pro. Apple δεν είχα δοκιμάσει ποτέ γιατί δεν ήθελα να πετάξω τόσα λεφτά ρισκάροντας να μην με βολέψουν, αλλά έκατσε να δοκιμάσω τα air που δεν έχουν αυτό το tip σιλικόνης με αποτέλεσμα να μην με ενοχλούν όταν τα φοράω πολύ ώρα αλλά είχα την αμφιβολία αν θα κάθονται στο αφτί και δεν θα πέφτουν εύκολα. Για να μην σε κουράζω αν έχεις φίλο με AirPods κάνε μια δοκιμή και εσύ να δεις μπας και ταιριάζουν τα αφτιά μας. Από θέμα ήχου έχω την εντύπωση πως έχουν καλύτερο και από θέμα λειτουργιών pause/start/next κλπ δεν με ενδιαφέρουν γιατί τα κάνω από το ρολόι σχεδόν πάντα. το ρολοι δεν με βολευει για αυτην την λειτουργια αν και μπορω(garmin).βεβαια ακομα παραμενει αγκαθι το κοστος. τα buds fe πρεπει να τα πηρα καπου 60 που ηταν σχεδον ιδια τιμη με jbl 1
dhm21911 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, anax111 είπε Δεν μπορώ να ξέρω τι διαφορά υπάρχει στην ποιότητα του ήχου καθώς δεν είχα ποτέ airpods εάν και θεωρώ ότι η απόδοση των buds 2 είναι πολύ καλή. Απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο που όλοι θεωρούσαν τόσο καλά τα airpods ενώ δεν παρείχαν βασικές λειτουργίες. Μα άμα δεν ξέρεις ότι υπάρχουν αυτές οι λειτουργίες γενικά; Είναι Apple και πουλάει μόνο για αυτό. Έτσι αγοράζουν οι περισσότεροι τα προϊόντα της χωρίς να κάνουν έρευνα αγοράς.
logistoulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, dhm21911 είπε Μα άμα δεν ξέρεις ότι υπάρχουν αυτές οι λειτουργίες γενικά; Είναι Apple και πουλάει μόνο για αυτό. Έτσι αγοράζουν οι περισσότεροι τα προϊόντα της χωρίς να κάνουν έρευνα αγοράς. Τα ακουστικά της apple θεωρούνται από τα καλύτερα από όσους έχουν την τύχη να έχουν τεστάρει αρκετά από αυτά Δυστυχώς τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν είναι εύκολο να διαπιστώσεις αν είναι καλά αν δεν τα δοκιμάσεις στη πράξη που σημαίνει αγορά και ενδεχόμενο ρίσκο Εγώ ευτυχώς όταν ήταν να δώσω τα 200+ για τα xm5 είχαν τουλάχιστον ακουστικά έξω να δω αν κάθονται καλά στα αυτιά μου και στη χρήση πήρα λίγο πολύ αυτό που διαφήμιζαν τα review, αλλά γενικά αν δεν έχεις σκάσει πολλά χρήματα είναι δύσκολο να έχεις πλήρη άποψη για τα διάφορα προϊόντα Εγώ πχ έχω μια μικρή άποψη στο θέμα Sony vs Samsung αλλά και πάλι όχι σε μεγάλο εύρος μοντέλων, αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνω ότι Sony= καλύτερη απόδοση πλην ίσως μικροφώνου (και λίγο πες στη φυσικότητα του ambient) , αλλά τα Samsung έχουν πιο φιλική εφαρμογή γενικά λογισμικό χωρίς παράξενα Για αυτό τα airpods είναι η ασφαλής επιλογή που λίγο πολύ ικανοποιούν όλους, δεν είναι καθόλου παράξενο που πουλάνε και δεν έχω καταλάβει να έχουν "βασικές" λειτουργίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό Εχουν αρκετά καλό anc , το καλύτερο ambient της αγοράς, ήχο που ικανοποιεί τους περισσότερους, καλή μπαταρία, άνεση, multipoint με συσκευές apple και τον καλύτερο εντοπισμό της αγοράς αν τα χάσεις Καλώς ή κακώς δείχνουν το δρόμο και είναι λίγο πολύ 8-9 στα πάντα και ας είναι αλλά ακουστικά του ανταγωνισμού 10 σε κάποια άλλα κομμάτια. Σαν σύνολο είναι σημείο αναφοράς Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από logistoulis 2
dhm21911 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, logistoulis είπε Τα ακουστικά της apple θεωρούνται από τα καλύτερα από όσους έχουν την τύχη να έχουν τεστάρει αρκετά από αυτά Δυστυχώς τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν είναι εύκολο να διαπιστώσεις αν είναι καλά αν δεν τα δοκιμάσεις στη πράξη που σημαίνει αγορά και ενδεχόμενο ρίσκο Εγώ ευτυχώς όταν ήταν να δώσω τα 200+ για τα xm5 είχαν τουλάχιστον ακουστικά έξω να δω αν κάθονται καλά στα αυτιά μου και στη χρήση πήρα λίγο πολύ αυτό που διαφήμιζαν τα review, αλλά γενικά αν δεν έχεις σκάσει πολλά χρήματα είναι δύσκολο να έχεις πλήρη άποψη για τα διάφορα προϊόντα Εγώ πχ έχω μια μικρή άποψη στο θέμα Sony vs Samsung αλλά και πάλι όχι σε μεγάλο εύρος μοντέλων, αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνω ότι Sony= καλύτερη απόδοση πλην ίσως μικροφώνου (και λίγο πες στη φυσικότητα του ambient) , αλλά τα Samsung έχουν πιο φιλική εφαρμογή γενικά λογισμικό χωρίς παράξενα Για αυτό τα airpods είναι η ασφαλής επιλογή που λίγο πολύ ικανοποιούν όλους, δεν είναι καθόλου παράξενο που πουλάνε και δεν έχω καταλάβει να έχουν "βασικές" λειτουργίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό Εχουν αρκετά καλό anc , το καλύτερο ambient της αγοράς, ήχο που ικανοποιεί τους περισσότερους, καλή μπαταρία, άνεση, multipoint με συσκευές apple και τον καλύτερο εντοπισμό της αγοράς αν τα χάσεις Καλώς ή κακώς δείχνουν το δρόμο και είναι λίγο πολύ 8-9 στα πάντα και ας είναι αλλά ακουστικά του ανταγωνισμού 10 σε κάποια άλλα κομμάτια. Σαν σύνολο είναι σημείο αναφοράς Ειναι και λιγο ποιον θα ρωτησεις για παραδειγμα διαβαζω κριτικες για τα galaxy buds 3 pro να λενε οτι εχουν κακο anc και εγω οταν τα φοραω με ενταση στο 60% δεν ακουω τιποτα γυρω μου και δεν μιλαω για το δωματιο μου αλλα για εξω σε λεωφορο. Μαλλον δεν τα φορανε σωστα; Ισως βαζουν λαθος ear tip; Ο αλλος ελεγε οτι του πεφτουν απο τα αυτια και εγω ετρεξα σε trail 9 χιλιομετρα και δεν κουνηθηκαν. Οποτε κατι δεν παει καλα με τις κριτικες αυτες. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από dhm21911
logistoulis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, dhm21911 είπε Ειναι και λιγο ποιον θα ρωτησεις για παραδειγμα διαβαζω κριτικες για τα galaxy buds 3 pro να λενε οτι εχουν κακο anc και εγω οταν τα φοραω με ενταση στο 60% δεν ακουω τιποτα γυρω μου και δεν μιλαω για το δωματιο μου αλλα για εξω σε λεωφορο. Μαλλον δεν τα φορανε σωστα; Ισως βαζουν λαθος ear tip; Ο αλλος ελεγε οτι του πεφτουν απο τα αυτια και εγω ετρεξα σε trail 9 χιλιομετρα και δεν κουνηθηκαν. Οποτε κατι δεν παει καλα με τις κριτικες αυτες. Έχει να κάνει και με το σφραγίζουν καλά στο αυτί του καθενός, έχει να κάνει και με τα υλικά (σιλικόν,η αφρός), αλλά γενικά με 60% ήχο σε αξιοπρεπή ακουστικά δεν περιμένω να ακούς τίποτα με εξωτερική τυπική φασαρία Με τα xm5 έκανα προχθές το πιο extreme test, είχα πάει σε ένα μαγαζί με ζωντανή μουσική με κλαπατσίμπανα και δοκίμασα με anc και τέρμα τον ήχο να δω τι θα γίνει και ευτυχώς άκουγα μόνο τη μουσική μου και απολύτως τίποτα από έξω, ψηνόμουν να καθόμουν έτσι όλο το βράδυ Με τα buds 2 που είχα αυτό δεν έπαιζε. Πάντως πέρα από αυτά, με ενδιέφερε πολύ το multipoint, πχ να ακούω μουσική από το κινητό και να σκάσει το call στο teams χωρίς να χρειάζεται να συνδέω κάθε φορά, ή πολύ συχνά είμαι σε 2 λάπτοπ μαζί και δεν ξέρω από πού θα μου σκάσει. Επειδή ήμουν ευχαριστημένος από Samsung (τα ακουστικά άντεξαν αρκετά και είχαν φάει τρελή χρήση παρόλο που το τέλος το ένα άρχισε να παραδίδει πνεύμα)θα πήγαινα ξανά εκεί, αλλά δεν γίνεται να απαιτείς να συνδέομαι μόνο σε συσκευές Samsung. Το ίδιο αρνητικό έχουν και τα airpods, βέβαια εκεί είπαμε είναι κάπως μονόδρομος το θέμα για το λοιπό οικοσύστημα, αλλά η Samsung είναι αδικαιολόγητη σε αυτό το κομμάτι. Σε άλλα θέματα όπως ότι δίνει κάποια χαρακτηριστικά αποκλειστικά για τις συσκευές της όπως το low latency, άντε να το δεχτώ.. τον εντοπισμό που δεν παίζει εκτός συσκευών Samsung πχ δεν τον δέχομαι, θα μπορούσε όπως άλλοι να δουλεύει με το find my device που default έχει το android. Επίσης στα 3 να σου πω λίγο με χαλάει το ότι έχουν stem.. είναι πιο λειτουργικό το δέχομαι (αν και δεν είχα ποτέ θέμα με το μικρόφωνο ακόμα και σε εξωτερικό χώρο με αρκετή φασαρία) αλλά μου αρέσουν τα buds περισσότερο, ελπίζω να ξαναβγάλουν τέτοια, ας υπάρχουν και οι 2 επιλογές. Βέβαια αυτά είναι μάλλον πιο βολικά για πολύωρη χρήση, αλλά και τα άλλα τα έχω πλέον συνηθίσει να τα φοράω πολλή ώρα,. Επίσης το σχήμα της προηγούμενης θήκης των Samsung είναι ο,τι πιο βολικό στον κόσμο και φοβερά ανθεκτική (την ανοιγόκλεινα διαρκώς χωρίς λόγο και είχε φάει πολλές σαβούρες, σκυλί) Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από logistoulis
barman_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 16 hours ago, ShadowGame said: Ναι, υπάρχει ήδη αυτή η λειτουργία καιρό τώρα. Πρώτα σου κάνει ένα ακοόγραμμα και μετά προσαρμόζει τον ήχο για να λειτουργεί σαν ακουστικό βαρηκοΐας. Πολύ καλό, θα ήθελα να μάθω περισσότερα. Μόνο στα pro γίνεται αυτό? Και πρέπει να έχεις iphone?
ShadowGame Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 20 ώρες πριν, barman_ είπε Πολύ καλό, θα ήθελα να μάθω περισσότερα. Μόνο στα pro γίνεται αυτό? Και πρέπει να έχεις iphone? Μόνο στα pro 2 ακουστικά υπάρχει η λειτουργία αυτή την στιγμή. Με μια αναζήτησή στο ίντερνετ είδα ότι δουλεύουν και σε android, απλά η πρώτη ρύθμιση πρέπει να γίνει σε IOS συσκευή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα