nchatz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέα έκδοση των AirPods Pro με καινοτόμα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πρόσφατη πατέντα που εγκρίθηκε από το USPTO. Με βάση στοιχεία από το U.S. Patent and Trademark Office (USPTO), η Apple σχεδιάζει σημαντικές αναβαθμίσεις για τα επόμενα AirPods Pro. Όπως αναφέρει το Patently Apple, η εταιρεία κατέθεσε πατέντα για ακουστικά με "εξωτερική επιφάνεια υφής για είσοδο" και "υφή εξωτερικής επιφάνειας" για τον έλεγχο λειτουργιών σε άλλες συσκευές. Η νέα τεχνολογία που περιγράφεται στην πατέντα περιλαμβάνει πολυκατευθυντικές επιφάνειες αφής που μπορούν να δεχτούν εντολές μέσω χειρονομιών. Οι λειτουργίες αυτές θα επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίζουν την ένταση του ήχου, να απαντούν σε κλήσεις και να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής χωρίς την ανάγκη οθόνης. Το Bloomberg αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν φήμες για ενσωμάτωση καμερών στα μελλοντικά AirPods Pro για χωρική αντίληψη, κάτι που θα μπορούσε να συνδέεται με εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας. Η πατέντα περιγράφει επίσης ένα νέο σύστημα αεραγωγών που στοχεύει στη μείωση του θορύβου του ανέμου και στον καλύτερο έλεγχο της εφαρμογής των ακουστικών για βέλτιστη ακύρωση θορύβου. Αυτή η τεχνολογία συνδέεται με μια διαδικασία που αναφέρεται ως "ear fitting process". Η Apple έχει ήδη δείξει το ενδιαφέρον της για προηγμένες λειτουργίες υγείας στα ακουστικά της, όπως φάνηκε με την προσθήκη του Hearing Health feature στα τρέχοντα AirPods Pro 2. Η νέα γενιά αναμένεται να επεκτείνει περαιτέρω αυτές τις δυνατότητες. Το 22σέλιδο έγγραφο της πατέντας περιλαμβάνει λεπτομερή διαγράμματα και εκτενείς περιγραφές της τεχνολογίας βαθμονόμησης των ενδοωτικών ακουστικών, υποδεικνύοντας ότι η Apple ετοιμάζεται για μια σημαντική ανανέωση των AirPods Pro αργότερα μέσα στο έτος. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
polaki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Αν και χρόνια χρήστης των απλών AirPods, η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος χρησιμοποιήσει τα Pro δύσκολα μπορεί να χρησιμοποιήσει άλλα ακουστικά, είναι απλά τέλεια. Καλοδεχούμενη η όποια βελτίωση προκύψει, αλλά ήδη είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. 2 1
dhm21911 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, polaki είπε Αν και χρόνια χρήστης των απλών AirPods, η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος χρησιμοποιήσει τα Pro δύσκολα μπορεί να χρησιμοποιήσει άλλα ακουστικά, είναι απλά τέλεια. Καλοδεχούμενη η όποια βελτίωση προκύψει, αλλά ήδη είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται όλα αυτά μιας και στις περισσότερες περιπτώσεις έχουμε το κινητό στα χέρια μας. Το λέω από την άποψη ότι όλα αυτά θα κοστίσουν, προφανώς και είναι ευπρόσδεκτα. Προσωπικά θέλω να βελτιωθεί και άλλο η ποιότητα του ήχου και η μπαταρία. Με 2-3 ώρες τη μέρα δεν βγάζουν βδομάδα που το θεωρώ απαράδεκτο για αυτά τα χρήματα.
barman_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Γνωριζει καποιος επειδη αναφερθηκε νωριτερα,αν εφαρμοσαν τη λειτουργια σαν ακουστικο βαρηκοιας? 1
anax111 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ...θα επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίζουν την ένταση του ήχου, να απαντούν σε κλήσεις και να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής χωρίς την ανάγκη οθόνης.... Όλα αυτά ήδη τα κάνουν τα Samsung buds 2 και 2 pro και με μεγάλη αξιοπιστία εδώ και χρόνια, τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Πραγματικά απορώ που δεν τα κάνουν έως τώρα τα aipods pro. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από anax111 5
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, anax111 said: ...θα επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίζουν την ένταση του ήχου, να απαντούν σε κλήσεις και να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής χωρίς την ανάγκη οθόνης.... Όλα αυτά ήδη τα κάνουν τα Samsung buds 2 και 2 pro και με μεγάλη αξιοπιστία εδώ και χρόνια, τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Πραγματικά απορώ που δεν τα κάνουν έως τώρα τα aipods pro. ειχα γραψει το ιδιο αλλα δεν το ποσταρα μην γινω κακος.αλλα ναι εχω buds fe και τα πηρα και για αυτο το λογο.να πηγαινω για τρεξιμο και να μπορω να αλλαξω τραγουδια. 4
dhm21911 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, anax111 είπε ...θα επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίζουν την ένταση του ήχου, να απαντούν σε κλήσεις και να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής χωρίς την ανάγκη οθόνης.... Όλα αυτά ήδη τα κάνουν τα Samsung buds 2 και 2 pro και με μεγάλη αξιοπιστία εδώ και χρόνια, τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Πραγματικά απορώ που δεν τα κάνουν έως τώρα τα aipods pro. Έχω και τα buds 3 pro επιβεβαιώνω όσα λες. Επίσης να αναφέρω ότι συγκριτικά με τα Apple η ποιότητα του ήχου είναι πολύ καλύτερη.
anax111 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, dhm21911 είπε Έχω και τα buds 3 pro επιβεβαιώνω όσα λες. Επίσης να αναφέρω ότι συγκριτικά με τα Apple η ποιότητα του ήχου είναι πολύ καλύτερη. Δεν μπορώ να ξέρω τι διαφορά υπάρχει στην ποιότητα του ήχου καθώς δεν είχα ποτέ airpods εάν και θεωρώ ότι η απόδοση των buds 2 είναι πολύ καλή. Απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο που όλοι θεωρούσαν τόσο καλά τα airpods ενώ δεν παρείχαν βασικές λειτουργίες.
Diavolos666 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Θα ξύνεις το αυτί σου και θα νομίζουν ότι στέλνεις εντολές σε λίγο. Είναι όντως πατέντα αυτό που λένε, αφού τα έχουν και άλλα ακουστικά τύπου buds. Βέβαια οι πατέντες μπορεί να αναφέρονται σε κάτι πολύ συγκεκριμένο έτσι για το θεαθήναι. Τα κάνουν αυτά οι μεγάλες εταιρίες. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από Diavolos666
J0hn82 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου https://support.apple.com/guide/airpods/use-controls-and-gestures-with-your-airpods-devb2c431317/1.0/web/1.0 1 1
barman_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 1 hour ago, anax111 said: ...θα επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίζουν την ένταση του ήχου, να απαντούν σε κλήσεις και να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής χωρίς την ανάγκη οθόνης.... Όλα αυτά ήδη τα κάνουν τα Samsung buds 2 και 2 pro και με μεγάλη αξιοπιστία εδώ και χρόνια, τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Πραγματικά απορώ που δεν τα κάνουν έως τώρα τα aipods pro. συγνωμη..δεν εχουν τα airpods gestures επανω στα ακουστικα? 1
apostolisd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Τα gestures που αναφέρονται στο κείμενο προφανώς υπάρχουν ήδη, όπως και ακόμα περισσότερα (και είναι και σχετικά customizable). Μάλιστα, διαβάζοντας γρήγορα την πατέντα (και συγκριτικά κάποια άρθρα σε ξένα sites) δε βρήκα πουθενά αναφορά σε νέα gestures, οπότε δεν καταλαβαίνω την αναφορά στο κύριο άρθρο. 1
FELIX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου αν εχεις το ρολοι ολα αυτα γινονται πολυ ευκολα και απλα.για την ενταση απλα περιτρεφεις την κορωνα χωρις καν να κυτας την οθονη του. και αν προκειται για ασκηση δεν χρειαζεσαι καν τηλεφωνο,η εσωτερικη μνημη ειναι υπερ αρκετη.αν εδιναν και εσιμ ο παροχοι πολυς κοσμος θα κυκλοφορουσε εξω μονο με το ρολοι και ακουστικα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, poulinos είπε ειχα γραψει το ιδιο αλλα δεν το ποσταρα μην γινω κακος.αλλα ναι εχω buds fe και τα πηρα και για αυτο το λογο.να πηγαινω για τρεξιμο και να μπορω να αλλαξω τραγουδια. Το ξέρετε πως τα έχουμε εδώ και χρόνια όλα αυτά στα airpods ε? 😛 Απλά δεν μπόρεσαν να καταλάβουν στο έγγραφο με τις πατέντες ποια θα είναι η χρήση των επιπλέον αισθητήρων κλπ. Προφανώς πολλά ακουστικά τα κάνουν πλέον όλα αυτά. Για μένα η διαφορά υπερ των airpods έχει να κάνει προφανώς με την καλύτερη υποστήριξη του οικοσυστήματος, την άψογη μείωση του θορύβου (για in ear ακουστικά), την αυτόματη προσαρμογή τους σε όλες τις συνθήκες χωρίς να ψάχνεις σε apps κλπ για settings (τα φοράς έξω, σου κόβουν τον ήχο της κίνησης αλλά θα αφήσουν να ακούσεις ένα απότομο φρενάρισμα, κόρνα, σειρήνα, κλπ. Αντίστοιχα αν καταλάβουν πως μιλάς εσύ ενώ τα φοράς, χαμηλώνουν την ένταση της μουσικής και ενισχύουν αντίστοιχα τυχόν συνομιλητές σου που βρίσκονται δίπλα σου.) και την υποστήριξη πολλών συσκευών ταυτόχρονα και αυτόματη μετάβαση από τη μία στην άλλη χωρίς να κάνεις τίποτα. 1 1
polaki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 1 hour ago, barman_ said: συγνωμη..δεν εχουν τα airpods gestures επανω στα ακουστικα? Έχουν απτην πρώτη μέρα, όμως το κείμενο λέει "Η νέα τεχνολογία που περιγράφεται στην πατέντα περιλαμβάνει πολυκατευθυντικές επιφάνειες αφής που μπορούν να δεχτούν εντολές μέσω χειρονομιών. Οι λειτουργίες αυτές θα επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίζουν την ένταση του ήχου, να απαντούν σε κλήσεις και να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής χωρίς την ανάγκη οθόνης." δηλαδή χειρονομίες στον αέρα, όχι άγγιγμα στο ακουστικό. 3 hours ago, poulinos said: ειχα γραψει το ιδιο αλλα δεν το ποσταρα μην γινω κακος.αλλα ναι εχω buds fe και τα πηρα και για αυτο το λογο.να πηγαινω για τρεξιμο και να μπορω να αλλαξω τραγουδια. Είσαι και παιδί της τεχνολογίας πανάθεμά σε Το κάνουν ναι, με άγγιγμα, εδώ καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον ότι εννοούν χωρίς άγγιγμα. Εμένα βέβαια θα μου άρεσε να υπήρχε αισθητήρας και πάνω στη θήκη, την έχω πάντα δίπλα μου στο γραφείο και πολύ θα με βόλευε να κάνω πχ ένα swipe πάνω της για να αλλάξω τραγούδι παρά να αγγίξω το ακουστικό. Απ'την άλλη αυτή τη στιγμή πραγματικά το μόνο που χρειάζομαι είναι ίσως λίγη περισσότερη διάρκεια στη μπαταρία της θήκης, όχι του ακουστικού, το ακουστικό 5 λεπτά να το βάλεις μες τη θήκη φόρτισε αρκετά κομπλέ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα