Chocobo Δημοσ. χθες στις 10:20 πμ Δημοσ. χθες στις 10:20 πμ 16 ώρες πριν, skyrios είπε Εκφράζοντας την δυσαρέσκεια μου αρχικά. Επίσης δεν ειπα οτι έχασα κατι "σημαντικό από την ζωή μου", please 😅. Πληρώνω για ένα προϊόν online services που κάποτε είχε 35ε το χρόνο και τώρα 80-150. Πολύ πιθανώς απλά δεν θα ξαναπάρω ετήσιο, και θα παίζω με τον μήνα όποτε κάτσει. Δεν το έγραψα για να στην πω , αν έτσι φάνηκε συγνώμη. Το έγραψα για να δηλώσω και εγώ την δυσαρέσκεια μου με εμάς του καταναλωτές. Είναι πολύ λίγοι αυτοί που τολμούν και παράδειγμα διακόπτουν τη συνδρομή τους , οι περισσότεροι απλά γκρινιάζουμε στα σχόλια χωρίς να κάνουμε κάτι. Ε όσο συμβαίνει αυτό μην περιμένεις κάτι καλύτερο , αντίστοιχη αντιμετώπιση θα έχεις και εσύ και εγώ στην επόμενη διακοπή. 2
skyrios Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 37 λεπτά πριν, Chocobo είπε Δεν το έγραψα για να στην πω , αν έτσι φάνηκε συγνώμη. Το έγραψα για να δηλώσω και εγώ την δυσαρέσκεια μου με εμάς του καταναλωτές. Είναι πολύ λίγοι αυτοί που τολμούν και παράδειγμα διακόπτουν τη συνδρομή τους , οι περισσότεροι απλά γκρινιάζουμε στα σχόλια χωρίς να κάνουμε κάτι. Ε όσο συμβαίνει αυτό μην περιμένεις κάτι καλύτερο , αντίστοιχη αντιμετώπιση θα έχεις και εσύ και εγώ στην επόμενη διακοπή. Καταλαβαίνω τι λες και ναι το πορτοφόλι μας έχει ακόμη δύναμη σίγουρα... αλλά όταν έχεις επενδύσει 450ε για την κονσόλα, έχεις content εκει εδώ και 5+ χρόνια (με άλλα 50-80x5 χρόνια κλπ) το να πεις δεν σας πληρώνω ξανά κοστίζει περισσότερο σε εσένα απ' ότι σε αυτούς. 😅 Αλλά ναι θα παίξει ρόλο γενικά στην αντιμετώπιση μου και σε κάποιους τομείς (new purchases, monthly plan κλπ) το πόσο greedy έχει γίνει η εταιρία, αλλά και στην επόμενη γενιά.
AntiCambeR Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Φθηνό internet, κονσόλες, παιχνίδια, συνδρομή. Τι άλλο θέλετε; 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα