skyrios Δημοσ. Δευτέρα στις 11:02 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:02 πμ Είχα να παίξω 2 μήνες ονλάιν και είχα κανονίσει το Σαββατοκυριακο να μπω με φίλους. Αυτό δεν αναπληρώνεται. Ναι θα έπρεπε να κάνουν κάτι καλύτερο όταν η συνδρομή έχει πλεόν από 80Ε το χρόνο έως 150Ε. Δεν ειναι θέμα φιλανθρωπίας, είναι θέμα της εταιρείας να μείνουν ευχαριστημένοι όσοι το πληρώνουν-και δεν είναι.
cpc464 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:12 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:12 πμ Καλά είναι έδωσε πέντε ενώ θα μπορούσε να δώσει τρία.
ScorpioX777 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:19 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:19 πμ 16 λεπτά πριν, skyrios είπε Είχα να παίξω 2 μήνες ονλάιν και είχα κανονίσει το Σαββατοκυριακο να μπω με φίλους. Αυτό δεν αναπληρώνεται. Ναι θα έπρεπε να κάνουν κάτι καλύτερο όταν η συνδρομή έχει πλεόν από 80Ε το χρόνο έως 150Ε. Δεν ειναι θέμα φιλανθρωπίας, είναι θέμα της εταιρείας να μείνουν ευχαριστημένοι όσοι το πληρώνουν-και δεν είναι. Αυτη ειναι η φιλοσοφια, αν δεν φωναξουν οι χρηστες τωρα για τα ψιχουλα των 0.95 που δινουν αν διαιρεσεις τα 70 ευρω που εχει το απλο plus το χρονο με τις ημερες του χρονου τα ιδια θα κανουν σε καθε στραβη...
vorlon68 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:48 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:48 πμ 1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε Παραπάνω ήταν, πάνω από 48 ώρες ..., τελείως φιλικά όμως δεν είναι ορθό το σκεπτικό σου μιας και υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου (μην πω πλειοψηφία) που λόγο υποχρεώσεων περιμένει το ΣΚ για να παίξει! Επίσης μην ξεχνάς πως έχουμε δεχτεί όλοι τρελές αυξήσεις στις τιμές των συνδρομών, των παιχνιδιών ακόμα και των ίδιων των κονσολών. Όταν σου έχουν κάνει αφαίμαξη στο πορτοφόλι και σου τάζουν premium υψηλού επιπέδου εμπειρίες και παροχές, τότε περιμένεις και συ το ίδιο από αυτούς. Δεν είπαμε να δώσει ένα χρόνο, αλλά αν ήταν να σου δώσει ψίχουλα λες και είμαστε ζητιάνοι, ας μην έδιναν τίποτα καλύτερα ... Ουτε 24 ωρες ήταν. Επεσε κατα τις 3 τα ξημερώματα και σε μενα επανήλθε το απογευμα.
pontios Δημοσ. Δευτέρα στις 11:53 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:53 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, logistoulis said: Πώς γίνεται αυτό; Η έκπτωση για τη συνδρομή έρχεται στον καθένα μας σε ένα "παράθυρο" όταν πάει να λήξει η τρέχουσα Για εμένα τουλάχιστον έτσι πάει εδώ και χρόνια για αυτό και παραμένω στην "ακριβή" Δίνει άλλη έκπτωση σε αυτούς που έχουν ενεργή και άλλη (αρκετά μεγαλύτερη) σε αυτούς που δεν έχουν. Εάν λοιπόν αφήσεις να λήξει η συνδρομή σου, την επόμενη μέρα, θα δεις ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση από αυτή που είχες ενώ ήσουν ενεργός (αυτό, μαζί με PSN κάρτα με έκπτωση από Eneba, κάνω κάθε χρόνο και το premium τελευταία φορά το πλήρωσα €106.39 αλλά μου κόστισε €90). Με τις 5 μέρες παράταση όμως, υπάρχει περίπτωση η συνδρομή σου πια, να τελειώνει όταν έχει τελειώσει και η προσφορά. Αυτό λέει ο φίλος, σαν πλάκα βέβαια, αλλά για κάποιους, θα βγει αληθινό. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:54 πμ από pontios 2
logistoulis Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 μμ 21 λεπτά πριν, pontios είπε Δίνει άλλη έκπτωση σε αυτούς που έχουν ενεργή και άλλη (αρκετά μεγαλύτερη) σε αυτούς που δεν έχουν. Εάν λοιπόν αφήσεις να λήξει η συνδρομή σου, την επόμενη μέρα, θα δεις ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση από αυτή που είχες ενώ ήσουν ενεργός (αυτό, μαζί με PSN κάρτα με έκπτωση από Eneba, κάνω κάθε χρόνο και το premium τελευταία φορά το πλήρωσα €106.39 αλλά μου κόστισε €90). Με τις 5 μέρες παράταση όμως, υπάρχει περίπτωση η συνδρομή σου πια, να τελειώνει όταν έχει τελειώσει και η προσφορά. Αυτό λέει ο φίλος, σαν πλάκα βέβαια, αλλά για κάποιους, θα βγει αληθινό. Εμένα το premium μου το τιμιλόγησαν 114 τον Ιούλιο, λες να το αφήνω να λήξει;
Rebel21 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:56 μμ 3 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Βασικά εσκεμμένα έγινε αυτό από την Sony για να βγάλει εκτός χρονικού ορίου όσους κάνουμε ανανεώσεις συνδρομών σε περιόδους εκπτώσεων .. Δεν ξέρουμε αν έγινε εσκεμμένα, αλλά δυστυχώς πετυχαίνει αυτό που μόλις ανέφερες. Αν έχεις ανανεώσει τις τελευταίες μέρες της προσφοράς, στην επόμενη επέτειο της προσφοράς, οι πέντε αυτές έξτρα μέρες, θα φέρουν αρκετές χιλιάδες ανανεώσεις σε τιμές καταλόγου.
Chocobo Δημοσ. Δευτέρα στις 01:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:39 μμ 2 ώρες πριν, skyrios είπε Είχα να παίξω 2 μήνες ονλάιν και είχα κανονίσει το Σαββατοκυριακο να μπω με φίλους. Αυτό δεν αναπληρώνεται. Ναι θα έπρεπε να κάνουν κάτι καλύτερο όταν η συνδρομή έχει πλεόν από 80Ε το χρόνο έως 150Ε. Δεν ειναι θέμα φιλανθρωπίας, είναι θέμα της εταιρείας να μείνουν ευχαριστημένοι όσοι το πληρώνουν-και δεν είναι. Ωραία τα λές. Σαν δυσαρεστημένος λοιπόν πελάτης τι θα κάνεις δεν μας είπες ? Πόσοι πιστεύεις θα σταματήσουν τη συνδρομή ως ένδειξη διαμαρτυρίας , έστω για ένα μήνα ? Για να μην πω κανείς θα πω το 0.0001% Συμπέρασμα : η Sony χέστηκε αν αρέσουν στον κόσμο οι 5 μέρες. Έκανε μια κίνηση για να γραφτεί κάπου πως έκανε και πάμε παρακάτω..... Εγώ δεν έχω συνδρομή ούτε καν playstation πια αλλά αν είχα το παραδέχομαι πως δεν θα με ενδιέφερε απλά η διακοπή αυτή.Θέλω να μάθω όμως εσάς που σας ενδιαφέρει και χάσατε κάτι σημαντικό απο τη ζωή σας πως θα κινηθείτε.
psof Δημοσ. Δευτέρα στις 01:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:43 μμ Εντωμεταξύ σου εμπνέει μια ασφάλεια αυτό το PSN. Θέλω να τους δώσω όλα τα δεδομένα μου να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ένα πράμα... ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, κωδικούς taxisnet, pin στο κινητό , κωδικούς email. Όλα να ησυχάσω... Δεν θα τα δει κανένας 100%...
pontios Δημοσ. Δευτέρα στις 02:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:29 μμ 2 hours ago, logistoulis said: Εμένα το premium μου το τιμιλόγησαν 114 τον Ιούλιο, λες να το αφήνω να λήξει; Συνήθως η προσφορά τους είναι πριν τον Ιούλιο. Κάποια στιγμή αρχές Ιουνίου νομίζω, οπότε δεν θα σε βοηθήσει. Αυτό που μπορείς όμως να κάνεις, είναι να πάρεις από Eneba κάρτα PSN με κάποιον καλό κωδικό έκπτωσης. Έτσι, τα €120 (3x€40 ή 2x€50 + 1x€20)) μπορεί να σου βγούνε κάτω από €100. Και ότι μείνει με την ανανέωση, το κρατάς για την επόμενη. 1
logistoulis Δημοσ. Δευτέρα στις 04:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:17 μμ 1 ώρα πριν, pontios είπε Συνήθως η προσφορά τους είναι πριν τον Ιούλιο. Κάποια στιγμή αρχές Ιουνίου νομίζω, οπότε δεν θα σε βοηθήσει. Αυτό που μπορείς όμως να κάνεις, είναι να πάρεις από Eneba κάρτα PSN με κάποιον καλό κωδικό έκπτωσης. Έτσι, τα €120 (3x€40 ή 2x€50 + 1x€20)) μπορεί να σου βγούνε κάτω από €100. Και ότι μείνει με την ανανέωση, το κρατάς για την επόμενη. Καλά το υπόλοιπο κάτι το κάνω γιατί αγοράζω digital μόνο
Taoustaoys Δημοσ. Δευτέρα στις 05:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:20 μμ 3 ώρες πριν, psof είπε Εντωμεταξύ σου εμπνέει μια ασφάλεια αυτό το PSN. Θέλω να τους δώσω όλα τα δεδομένα μου να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ένα πράμα... ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, κωδικούς taxisnet, pin στο κινητό , κωδικούς email. Όλα να ησυχάσω... Δεν θα τα δει κανένας 100%... Τα υπόλοιπα δώστα άφοβα, αλλά το ΑΜΚΑ όχι. Μην κάνεις τέτοιο λάθος.
stcp Δημοσ. Δευτέρα στις 05:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:34 μμ Εγώ δεν μπορούσα να παίξω τίποτα στη secondary κονσόλα (ήμουν εκτός), γιατί δεν μπορούσε να επαληθεύσει τις άδειες χρήσης. Ελπίζω μη λάβω πάλι ειδοποίηση από την τράπεζα ότι διέρρευσε στο PSN η κάρτα σας (πότε ήταν? 2011? Πάνε χρόνια, γέρασα και ξεχνάω...)
skyrios Δημοσ. Δευτέρα στις 05:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:40 μμ 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Ωραία τα λές. Σαν δυσαρεστημένος λοιπόν πελάτης τι θα κάνεις δεν μας είπες ? Πόσοι πιστεύεις θα σταματήσουν τη συνδρομή ως ένδειξη διαμαρτυρίας , έστω για ένα μήνα ? Για να μην πω κανείς θα πω το 0.0001% Συμπέρασμα : η Sony χέστηκε αν αρέσουν στον κόσμο οι 5 μέρες. Έκανε μια κίνηση για να γραφτεί κάπου πως έκανε και πάμε παρακάτω..... Εγώ δεν έχω συνδρομή ούτε καν playstation πια αλλά αν είχα το παραδέχομαι πως δεν θα με ενδιέφερε απλά η διακοπή αυτή.Θέλω να μάθω όμως εσάς που σας ενδιαφέρει και χάσατε κάτι σημαντικό απο τη ζωή σας πως θα κινηθείτε. Εκφράζοντας την δυσαρέσκεια μου αρχικά. Επίσης δεν ειπα οτι έχασα κατι "σημαντικό από την ζωή μου", please 😅. Πληρώνω για ένα προϊόν online services που κάποτε είχε 35ε το χρόνο και τώρα 80-150. Πολύ πιθανώς απλά δεν θα ξαναπάρω ετήσιο, και θα παίζω με τον μήνα όποτε κάτσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα