Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και το θεμα, ψαχνω κατι τετοιο, και ο λογος ειναι, για να καταλαβετε οτι θελω μονο τον αριθμο και καμια απολυτως 'παροχη', να εχω ενα αριθμο συγκεκριμενο για viber, σε μια επαγγελματικη ομαδα που θελω να ενταχθω και δεν θελω να δωσω το προσωπικο μου τηλεφωνο.

Αρα, το μονο που με νοιαζει, ειναι να εχω ενα νουμερο, το οποιο να χρειαζεται οσο το δυνατον λιγοτερες ανανεωσεις εντος ετους.

Μονες επισημανσεις που θα ειχα επισης να πω, ειναι να ειναι κατα προτιμηση μια εταιρια που να εχει διατηρησει αυτη την πολιτικη επι χρονια, ως εχεγγυο -αν μπορεις να το πεις, να μην αλλαξει τακτικη αυριο, και ζητα συχνοτερη ανανεωση.

Και κατι αν θελετε που να μπορω να ανανεωσω, εστω αραια, με ευκολια, απο μια ιστοσελιδα ας πουμε, ή επισης αν υπαρχει και φυσικο σημειο παρουσιας επισης το εκτιμω, αν το χρειαστω. Αυτα.

Μαλλον παμε σε virtual carrier, αν και περιμενω να δω τι θα προτεινετε, ομως, θελω κατι που να υπαρχει χρονια, γιατι στο παρελθον πεταξα λεφτα και χρονο, με κατι planetsim, @@@sim, και κατι αλλους που εμφανιζονται και εξαφανιζονται ως κομητες.

Αυτα, περιμενω τις προτασεις σας.

Δημοσ.
38 minutes ago, micos000 said:

Βλεπω εχει κι αυτοι (συνεννοημενοι ολοι στην Ελλαδα) τους γνωστους περιορισμους περι αφαιρεσης χρηματικου υπολοιπου στους 2 μηνες, πληρες μπλοκαρισμα εισερχ/εξερχομενων κλησεων/μηνυματων στο 4μηνο κλπ, αλλα για μενα μαλλον δεν ειναι προβλημα, αφου τη θελω μονο για viber, σωστα; Μου διαφευγει κατι;

Δημοσ.

Αν θέλεις μόνον Viber (που σημαίνει μόνον δεδομένα) καλύτερη επιλογή είναι Vodafone Giga Wi-Fi on the Spot. Παρόλο που είναι συμβόλαιο δεν έχει μηνιαίο πάγιο και ουσιαστικά δουλεύει σαν καρτοκινητή, αγοράζοντας όποτε θέλεις κάποιο πρόγραμμα δεδομένων είτε online είτε σε μέσω της εφαρμογής είτε σε κατάστημα.

Κάθε μήνα σου βάζει αυτόματα δωρεάν 200MB, άσχετα αν έχεις υπόλοιπο στον λογαριασμό ή αν έχεις αγοράσει κάποιο πακέτο. Δεν δουλεύουν τηλεφωνικές κλήσεις (εισερχόμενες και εξερχόμενες) και δέχεται κανονικά εισερχόμενα sms (δεν δουλεύουν τα εξερχόμενα).

Δημοσ.

Συγνωμη που δεν διευκρινησα, οτι δεν θελω καν δεδομενα!

Γιατι το viber το συγκεκριμενο, θα το δουλευω αποκλειστικα με υπολογιστη!!!

Αρα, θελω μονο το νουμερο, τιποτε αλλο!

Η μια επιλογη ειναι της q, αλλη επιλογη υπαρχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...