Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα αλλάξω αυτοκίνητο και σκέφτομαι τι να κάνω αυτό που έχω τώρα..22 χρόνων, θέλει ελαστικά, σέρβις ΚΤΕΟ, και κάποιες μικροεπισκευές. Τι είναι καλύτερο να κάνω, να το βάλω στο car.gr η να το δωσω σε μια μάντρα? Τι συμφέρει περισσότερο? Αν το δώσω σε Μάντρα ποια η διαδικασία, παραδίδω πρώτα πινακίδες κ μετά το πάω εκεί η το πάω κ μετά τις παραδίδω? 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DimosVas είπε

Καλησπέρα. Θα αλλάξω αυτοκίνητο και σκέφτομαι τι να κάνω αυτό που έχω τώρα..22 χρόνων, θέλει ελαστικά, σέρβις ΚΤΕΟ, και κάποιες μικροεπισκευές. Τι είναι καλύτερο να κάνω, να το βάλω στο car.gr η να το δωσω σε μια μάντρα? Τι συμφέρει περισσότερο? Αν το δώσω σε Μάντρα ποια η διαδικασία, παραδίδω πρώτα πινακίδες κ μετά το πάω εκεί η το πάω κ μετά τις παραδίδω? 

Με μάντρα πρέπει να προσέξεις που θα πέσεις. Εχει γεμίσει ο τόπος αεριτζήδες μαντράδες. Από την άλλη 22 χρόνων αμάξι ψιλοπαρατημένο όπως γράφεις τι περιμένεις να σου δώσει μια μάντρα;;;;; Αν ειναι κανένα μικρό πόλης μπορεί να έχεις κάποια τύχη στο car . Αν είναι πολλά κυβικά μπορεί να μη σε πάρουν ούτε τηλέφωνο.

Δημοσ.

Car.gr , όλο και κάποιος/κάποια θα ψάχνει ένα οικονομικό όχημα , θα πάρεις και καλύτερη τιμή . Αν καίγεσαι τότε σε μαντράδες που τα αγοράζουν απευθείας με ότι αυτό συνεπάγεται 

• Like 3
Δημοσ.

Αν βιάζεσαι, δεν σε νοιάζει να χάσεις χρήματα  ή θες κάποια ανταλλαγή με κάτι που έχει σε στοκ κοιτάς σε μάντρα. Βέβαια 22 χρόνων και με θέματα  αμάξι μπορεί να μην ασχοληθεί ούτε να στα στήσει στην έκθεση και να σε πληρώσει όταν το πουλήσει αν δεν έχει χώρο. Έχουν τεράστιο κέρδος στα εισαγωγής και στα leasing που και είναι εμπορικά και φεύγουν εύκολα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι είναι 22 ετών είναι μόνο ένας παράγοντας. Το θέμα είναι, τι αμάξι είναι (μάρκα-μοντέλο) και τι επισκευές θέλει. Αν δηλαδή είναι κανένα accent διαλυμένο που να θέλει περισσότερο λάδι από βενζίνη τότε καλύτερα πέτα το. Αν είναι Ευρωπαϊκό-Ιαπωνικό και καίει κανά λίτρο λάδι από αλλαγή σε αλλαγή τότε φτιάξτο, βάλτο ηλεκτρονική ακινησία και βρες να το πουλήσεις. Ανέβασε και μια φώτο εξωτερικά, εσωτερικά και μηχανή.

Μπορείς να το δώσεις πακέτο για ανταλλακτικά στο car αλλά αν το αμάξι είναι λειτουργικό και μπορείς να το συμμαζέψεις με ένα λογικό ποσό ίσως να το δώσεις και πάνω από χιλιάρικο. Σε μάντρα δεν θα πάρεις πάνω από 200€, αλλά ν θέλει χιλιάρικο για να το στρώσεις τότε καλύτερα σε μάντρα.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
21 ώρες πριν, DimosVas είπε

πάρε sim ειδικά για τη χρήση του στο car.gr και ανέβασε την αγγελία . Φαντάζομαι η τιμή θα είναι τέρμα χαμηλή και θα προσελκύσει τη σάρα και τη μάρα , οπότε ας ακροβατείς στα όρια του προσβλητικού στην περιγραφή .

Γενικά το μεγαλύτερο κέρδος το έχεις με τη σειρά : πώληση σπαστά για ανταλλακτικά -> πώληση στο car.gr (και υπομονή) -> το δίνεις σε μαντρά που δε θα σου πει απλά το παίρνει δωρεάν για διαγραφή 

Δημοσ.

φιλε μου σοβαρος μαντρας δεν θα το παρει στην κατασταση που ειναι. θα το παρει κανενας της πλακας για ενα κομματι ψωμι και αυτο αν... γνωμη μου βαλε το στο car.gr η βαλε ενα πωλητηριο η πες το σε γνωστους και φιλους και ετσι απο στομα σε στομα θα βρεθει καποιος. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, korakios είπε

πάρε sim ειδικά για τη χρήση του στο car.gr και ανέβασε την αγγελία . Φαντάζομαι η τιμή θα είναι τέρμα χαμηλή και θα προσελκύσει τη σάρα και τη μάρα , οπότε ας ακροβατείς στα όρια του προσβλητικού στην περιγραφή .

Γενικά το μεγαλύτερο κέρδος το έχεις με τη σειρά : πώληση σπαστά για ανταλλακτικά -> πώληση στο car.gr (και υπομονή) -> το δίνεις σε μαντρά που δε θα σου πει απλά το παίρνει δωρεάν για διαγραφή 

Δεν είναι τόσο απλό να το σπάσει σε ανταλλακτικά. Χρειάζεται χώρος, γνώσεις, εργαλεία για να λύσει,  υπομονή γιατί δεν θα φύγουν όλα μαζί, να πληρώσει στο car.gr γιατί έχει όριο αγγελιών που μπορεί να βάλει ένας ιδιώτης και στο τέλος να δει τι θα κάνει με ένα κουφάρι που δεν θα του το παίρνει η ανακύκλωση 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Morosana είπε

Δεν είναι τόσο απλό να το σπάσει σε ανταλλακτικά. Χρειάζεται χώρος, γνώσεις, εργαλεία για να λύσει,  υπομονή γιατί δεν θα φύγουν όλα μαζί, να πληρώσει στο car.gr γιατί έχει όριο αγγελιών που μπορεί να βάλει ένας ιδιώτης και στο τέλος να δει τι θα κάνει με ένα κουφάρι που δεν θα του το παίρνει η ανακύκλωση 

Μπορεί να το πάει στο συνεργείο που πήγαινε με συνεννόηση για λύσιμο . Περισσότερα θα βγάλει (αν τα έχει πολύ ανάγκη)

Το κουφάρι μια χαρά το παίρνει (δωρεάν) η ανακύκλωση - διαγραφή

Όσο για το car.gr μπορεί απλά να το έχει : "τάδε μοντέλο- πώληση για ανταλλακτικά" , δε χρειάζεται να γεμίσει για κάθε κομμάτι αγγελία . Σιγά μη πληρώσει για τις αγγελίες . Πάντως δε γνώριζα οτι υπήρχε όριο, πόσες είναι ?

Δημοσ.

Η ανακύκλωση δεν θα το πάρει γιατί εκτός από μέταλλο βγάζει και από τα ανταλλακτικά, αν τους πεις σκέτο κουφάρι θα σου πουν δεν το παίρνουμε . Σιγά μη δεχτεί ο μάστορας να του λες κάθε 3 και λίγο βγάλε μου άξονα, βγάλε μία πόρτα λύσε σαλόνι, ξηλωσε ταμπλό κτλ 

Νομίζω είναι 4-5 αγγελίες ανά έτος 

Δημοσ.

Αγγελία εγώ δε θα έβαζα, διότι το αυτοκίνητο λόγω τιμής και ηλικίας θα τραβήξει τους χειρότερους δυνατούς υποήφιους αγοραστές, και θα σε πρήξουν με το μακρύ τους και το κοντό τους (και δεν αξίζει να χαλάσεις την ψυχική σου υγεία). 

Αν πάλι πας όντως γι' αγγελία, δες παρόμοια οχήματα (μοντέλο, χλμ, κατάσταση) στο car.gr, βγάλε ένα μέσο όρο (ζητούμενης) τιμής, ρίξει τον 30%, και βρήκες το αποτέλεσμα που μπορείς να πιάσεις. 

Σε ανακύκλωση ή ανταλλακτικά θα το σκοτώσεις, αλλά εγώ μάλλον αυτό θα έκανα (μιας και δεν έχω το σθένος ν' αντέξω τις αγγελίες). Πόσο μου δίνεις, 400€; Φέρ' τα, πάρ' το και να 'σαι καλά.

:P

Δημοσ.

Στη μαντρα θα στο παρουν σε εξευτελιστικη τιμη για να βγαλουν μετα αυτοι απο τον ιδιωτη 

Οποτε αν εχεις υπομονη, αγγελια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...