Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ο 13χρονος γιος μου, θέλει να αναβαθμίσει το laptop του σε gaming PC.

Ως επί το πλείστον,θα παίζει Fortnite, Minecraft,Need for speed κ προφανώς μεγαλώνοντας και άλλα, ενδεχομένως FPS.

Το monitor που έχει κ θα κρατήσει είναι το Samsung LS24C364EAUXEN VA Curved Monitor 24" FHD 1920x1080 .

Λειτουργικό,θα το περάσω ο ίδιος,να κερδίσουμε το κόστος του.

Το budget, είναι max 750€ , τα minimum requirements που ακούει από δω κ από κει είναι Ryzen 5 κ κάρτα γραφικών 4060.

Θα ήθελα μια πρόταση αν κάποιος έφτιαξε πρόσφατα ένα παρόμοιο setup,ή αν έχει να προτείνει κάτι από το εμπόριο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/839091-gaming-and-all-around-pc/#findComment-60613589

Παράδειγμα budget gaming σύνθεσης παραπάνω, φυσικά θα ρίξεις το επίπεδο στην κάρτα για να φτάσεις τα 750€.

Η 4060 θα σε φέρει στο επιθυμητό budget (~320€)είναι τέλεια για 1080p και θα τερματίσει μάλλον όλα τα παιχνίδια σε υψηλά fps.

Είναι καλό να συμπληρώνεται η φόρμα για να γνωρίζουν τα μέλη αν υπάρχει δυνατότητα για συναρμολόγηση κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδι 13 ετων, σε ενα δυο χρονια θα εχει σηγουρα μαθει και πεντε δεκα πραγματα και θα ζητα καινουργια. Χτισε ενα οικονομικο συστηματακι γυρω απο μια 6600, μια χαρα θα παιζει τα παιχνιδακια του σε 1080p. ΚΑΙ με μετρο το παιχνιδι, και οχι ανεξελεκτα το ιντερνετ. Καλο θα του κανει να μαθει να δουλευει π.χ. word.

Δημοσ.

Ετοιμάζω κάτι αντίστοιχο για τα παιδιά μου , με Ryzen 5700x μεταχειρισμένο από eBay 140 euro και κάρτα arc 770 16gb ότι πιο φτηνό βρω στο skroutz. (Γύρω στα 330 παίζει). Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό ως συμβουλή….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, atheatos είπε

Ετοιμάζω κάτι αντίστοιχο για τα παιδιά μου , με Ryzen 5700x μεταχειρισμένο από eBay 140 euro και κάρτα arc 770 16gb ότι πιο φτηνό βρω στο skroutz. (Γύρω στα 330 παίζει). Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό ως συμβουλή….

5700x tray αυτή τη στιγμή περίπου στα 140 καινούργιο, σε σύγκριση με 140 από eBay  καλύτερα νομίζω. 

5600 αρκετός για την χρήση και προτιμότερος λόγω περιορισμένου  budget....

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...