Προς το περιεχόμενο

APPLE iMAC 24' M4 vs Mac Mini M4 με καλή οθόνη.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Κατι που ξεχναμε ειναι οτι με το Studio Display αγοραζεις και ενα σετ απο οκ ηχεια, καλο μικροφωνο και μια ας πουμε οκ καμερα που σου φτιαχνουν ενα παρα πολυ καθαρο γραφειο.
Για εμενα που εχω δυο γραφεια στο σπιτι και ειναι τσιρκολι απο τα καλωδια επειδη τσιγκουνευτηκα να παρω το studio display, μετραει το καθαρο setup.

Ισχυει και για αυτο υπαρχουν και διαφορες 4k ή και 5k που προσφερουν τα ιδια, πχ η samsung 27" 5K στα ~900€.
Εχει μαλιστα το πλεονεκτημα οτι εχει το δικο της λειτουργικο και τηλεχειριστηριο, οποτε οταν θελεις να χαλαρωσεις και να δεις πχ ταινια netflix, το κανεις με κλειστο τον υπολογιστη. (σαν να ειναι tv με το λειτουργικο της)

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, haHa είπε

Ισχυει και για αυτο υπαρχουν και διαφορες 4k ή και 5k που προσφερουν τα ιδια, πχ η samsung 27" 5K στα ~900€.
Εχει μαλιστα το πλεονεκτημα οτι εχει το δικο της λειτουργικο και τηλεχειριστηριο, οποτε οταν θελεις να χαλαρωσεις και να δεις πχ ταινια netflix, το κανεις με κλειστο τον υπολογιστη. (σαν να ειναι tv με το λειτουργικο της)

Που αυτό είναι και το βασικό της "μειονέκτημα" από όσα έχω διαβάσει εως τώρα σε reviews κλπ. Τρέχει Tizen που την κάνει περισσότερο τηλεόραση παρά monitor και αυτό έχει τα θεματάκια του όταν αποφασίσεις να παίξεις με τα settings κλπ που πρέπει να πάρεις το τηλεχειριστήριο στα χέρια σου...

Από την άλλη η ποιότητα της εικόνας είναι εξίσου καλή με αυτή της Apple (αν και το ότι λένε για HDR με μόνο 600 περίπου φωτεινότητα, δεν το λες και καλό). Στην Ελλάδα όμως εξακολουθεί να έχει 1400 ευρώ χαμηλότερη τιμή και σε αυτά τα χρήματα νομίζω πως θα πήγαινα σε κάποια Dell... :) 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Που αυτό είναι και το βασικό της "μειονέκτημα" από όσα έχω διαβάσει εως τώρα σε reviews κλπ. Τρέχει Tizen που την κάνει περισσότερο τηλεόραση παρά monitor και αυτό έχει τα θεματάκια του όταν αποφασίσεις να παίξεις με τα settings κλπ που πρέπει να πάρεις το τηλεχειριστήριο στα χέρια σου...

Από την άλλη η ποιότητα της εικόνας είναι εξίσου καλή με αυτή της Apple (αν και το ότι λένε για HDR με μόνο 600 περίπου φωτεινότητα, δεν το λες και καλό). Στην Ελλάδα όμως εξακολουθεί να έχει 1400 ευρώ χαμηλότερη τιμή και σε αυτά τα χρήματα νομίζω πως θα πήγαινα σε κάποια Dell... :) 

Δεν αξιζει να την παρεις απο Ελλαδα στα 1400€  οταν 1070€ βγαινει με μεταφορικα απο το amazon.de με ελληνικο ΦΠΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...