Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Κατι που ξεχναμε ειναι οτι με το Studio Display αγοραζεις και ενα σετ απο οκ ηχεια, καλο μικροφωνο και μια ας πουμε οκ καμερα που σου φτιαχνουν ενα παρα πολυ καθαρο γραφειο.
Για εμενα που εχω δυο γραφεια στο σπιτι και ειναι τσιρκολι απο τα καλωδια επειδη τσιγκουνευτηκα να παρω το studio display, μετραει το καθαρο setup.

Ισχυει και για αυτο υπαρχουν και διαφορες 4k ή και 5k που προσφερουν τα ιδια, πχ η samsung 27" 5K στα ~900€.
Εχει μαλιστα το πλεονεκτημα οτι εχει το δικο της λειτουργικο και τηλεχειριστηριο, οποτε οταν θελεις να χαλαρωσεις και να δεις πχ ταινια netflix, το κανεις με κλειστο τον υπολογιστη. (σαν να ειναι tv με το λειτουργικο της)

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, haHa είπε

Ισχυει και για αυτο υπαρχουν και διαφορες 4k ή και 5k που προσφερουν τα ιδια, πχ η samsung 27" 5K στα ~900€.
Εχει μαλιστα το πλεονεκτημα οτι εχει το δικο της λειτουργικο και τηλεχειριστηριο, οποτε οταν θελεις να χαλαρωσεις και να δεις πχ ταινια netflix, το κανεις με κλειστο τον υπολογιστη. (σαν να ειναι tv με το λειτουργικο της)

Που αυτό είναι και το βασικό της "μειονέκτημα" από όσα έχω διαβάσει εως τώρα σε reviews κλπ. Τρέχει Tizen που την κάνει περισσότερο τηλεόραση παρά monitor και αυτό έχει τα θεματάκια του όταν αποφασίσεις να παίξεις με τα settings κλπ που πρέπει να πάρεις το τηλεχειριστήριο στα χέρια σου...

Από την άλλη η ποιότητα της εικόνας είναι εξίσου καλή με αυτή της Apple (αν και το ότι λένε για HDR με μόνο 600 περίπου φωτεινότητα, δεν το λες και καλό). Στην Ελλάδα όμως εξακολουθεί να έχει 1400 ευρώ χαμηλότερη τιμή και σε αυτά τα χρήματα νομίζω πως θα πήγαινα σε κάποια Dell... :) 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Που αυτό είναι και το βασικό της "μειονέκτημα" από όσα έχω διαβάσει εως τώρα σε reviews κλπ. Τρέχει Tizen που την κάνει περισσότερο τηλεόραση παρά monitor και αυτό έχει τα θεματάκια του όταν αποφασίσεις να παίξεις με τα settings κλπ που πρέπει να πάρεις το τηλεχειριστήριο στα χέρια σου...

Από την άλλη η ποιότητα της εικόνας είναι εξίσου καλή με αυτή της Apple (αν και το ότι λένε για HDR με μόνο 600 περίπου φωτεινότητα, δεν το λες και καλό). Στην Ελλάδα όμως εξακολουθεί να έχει 1400 ευρώ χαμηλότερη τιμή και σε αυτά τα χρήματα νομίζω πως θα πήγαινα σε κάποια Dell... :) 

Δεν αξιζει να την παρεις απο Ελλαδα στα 1400€  οταν 1070€ βγαινει με μεταφορικα απο το amazon.de με ελληνικο ΦΠΑ.

Δημοσ.

Τελικά με κέρδισε το iMac.

Η οθόνη του στις 24 ίντσες έπεσε μια χαρά στο χώρο μου και φυσικά στα μάτια μου.

Κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία ήταν ο 2ος παράγοντας που με κέρδισε σε σχέση με ενα non apple monitor.

Το βρήκα διαθέσιμο σε πράσινο με τους 10 πυρήνες οπότε έχει 4 Thunderbolt lan και keyboard με Touch ID.

IMG_2218.jpeg

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jonis είπε

Η οθόνη του στις 24 ίντσες έπεσε μια χαρά στο χώρο μου και φυσικά στα μάτια μου.

Κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία ήταν ο 2ος παράγοντας που με κέρδισε σε σχέση με ενα non apple monitor.

Το βρήκα διαθέσιμο σε πράσινο με τους 10 πυρήνες οπότε έχει 4 Thunderbolt lan και keyboard με Touch ID.

IMG_2218.jpeg

Καλορίζικο φίλε μου!! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και βλέπω την επιλογή για AppleCare + , έχει δοκιμάσει κανείς από Ελλάδα να το ενεργοποιήσει με πληρωμή μέσω Revolut;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα γίνεται. Το θέμα είναι αν σε καλύπτει εδώ Ελλάδα.

IMG_2223.png

Επεξ/σία από jonis
Δημοσ.
13 ώρες πριν, jonis είπε

IMG_2218.jpeg

Ποσο πηγε apple M4 με 24" οθονη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, jonis είπε

20€ κάτω από μια Apple Studio Display.

1799€

Ναι, η apple studio display ειναι σε τελειως ακυρη τιμη .

Μια χαρα που σε βολευει ο iMac, παρολο που ειναι καπως εν ετει 2025 1800€ για μηχανημα με 24" οθονη και 256GB σκληρο.
Το mac mini με ποιοτικη 27" οθονη που ρυθμιζεται καθ υψος ειναι για τους περισσοτερους προτιμοτερη λυση, με μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο και φθηνοτερη.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.jpeg.8906dc50d91aad45dfc84cd14fb66f2c.jpegΣου έδωσαν και το apple Magic Mouse ? πέτα το στο σκουπίδια και πάρε το Logitech Mx Master 😀

Επεξ/σία από Rush13
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, haHa είπε

Ναι, η apple studio display ειναι σε τελειως ακυρη τιμη .

Μια χαρα που σε βολευει ο iMac, παρολο που ειναι καπως εν ετει 2025 1800€ για μηχανημα με 24" οθονη και 256GB σκληρο.
Το mac mini με ποιοτικη 27" οθονη που ρυθμιζεται καθ υψος ειναι για τους περισσοτερους προτιμοτερη λυση, με μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο και φθηνοτερη.

Κοίτα και στο γραφείο όλη μέρα με ένα 24αρι είμαι εδώ και χρόνια.

Το θέμα είναι τι βλέπουν τα μάτια μας.

Το Mac mini είναι η πιο οικονομικά προσιτή προσέγγιση του macOS.

Στα 739€ είναι λουκουμάκι για πολλούς.

Περί οθόνης μπορείς να παίξεις και με 100€ μπορείς να πας και στα 1800€ της apple.

Προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από 300€ για μια οθόνη.

Τώρα με αυτήν εδώ έχω πάθει σοκ.

Glossy με φωτεινότητα έως 500nits και 4.5Κ αναλυση στις 24" σκεψου τι βλεπουν τα ματια μου. 

46 λεπτά πριν, Rush13 είπε

image.jpeg.8906dc50d91aad45dfc84cd14fb66f2c.jpegΣου έδωσαν και το apple Magic Mouse ? πέτα το στο σκουπίδια και πάρε το Logitech Mx Master 😀

Τι γκουμουτσα είναι αυτή ; 😛

Άσε που τώρα με αυτό το πρασινακι το μόνο που λείπει είναι το Apple Magic Trackpad που δυστυχως η apple δεν το πουλαει στο χρωμα που θελω.

Screenshot 2025-02-18 at 12.34.34.png

Επεξ/σία από jonis
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, jonis είπε

Κοίτα και στο γραφείο όλη μέρα με ένα 24αρι είμαι εδώ και χρόνια.

Το θέμα είναι τι βλέπουν τα μάτια μας.

Το Mac mini είναι η πιο οικονομικά προσιτή προσέγγιση του macOS.

Στα 739€ είναι λουκουμάκι για πολλούς.

Περί οθόνης μπορείς να παίξεις και με 100€ μπορείς να πας και στα 1800€ της apple.

Προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από 300€ για μια οθόνη.

Τώρα με αυτήν εδώ έχω πάθει σοκ.

Glossy με φωτεινότητα έως 500nits και 4.5Κ αναλυση στις 24" σκεψου τι βλεπουν τα ματια μου. 

Τι γκουμουτσα είναι αυτή ; 😛

Άσε που τώρα με αυτό το πρασινακι το μόνο που λείπει είναι το Apple Magic Trackpad που δυστυχως η apple δεν το πουλαει στο χρωμα που θελω.

Screenshot 2025-02-18 at 12.34.34.png

Πήγαινε εκεί που λέει True Tone και απενεργοποίησε το πιο γρήγορα και απο τις μεταρυθμίσεις Trump . 
Επίσης μπορείς να αλλάξεις το scroll στο mouse σου να πηγαίνει κανονικά και όχι ανάποδα όπως είναι το default στο Mac

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Rush13 είπε

Πήγαινε εκεί που λέει True Tone και απενεργοποίησε το πιο γρήγορα και απο τις μεταρυθμίσεις Trump . 

Μη με στεναχωρείς τώρα ... :)

Για ένα True Tone ζουμε και στο MacBook Air και στο 16 pro max.

• Super Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jonis είπε

Μη με στεναχωρείς τώρα ... :)

Για ένα True Tone ζουμε και στο MacBook Air και στο 16 pro max.

Μην το κλείνεις το True Tone, στις περισσότερες περιπτώσεις λειτουργεί άψογα. :) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...