Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, bbbb είπε

Oλα είναι σχετικά. Επίσης έχει τεράστια διαφορά στην κατανόηση το free μοντέλο με το plus. Προσωπικά χωρίς να έχω ιδέα απο προγραμματισμό πέραν του να ανοίγω το visual studio και να φορτώνω το project, του έδωσα παρατημένο κώδικα σε c# απο το 2013 που ήταν περίπου 1000 γραμμές και πλέον έχω φτάσει κοντά στις 10000 γραμμές με δική του καθοδήγηση και εγγραφή του κώδικα και εγώ απλά να μιλάω στα ελληνικά και μάλιστα έχει κάνει τον κώδικα σε ενότητες,με σχόλια για πιο γρήγορη εύρεση κομματιών κτλ. Στην αρχή μέχρι τις 2000 γραμμές περίπου και το free 4o model,έκανε δουλειά. Μετά τα έχανε και μπερδευόταν αρκετά. Αναβάθμισα σε plus και εντυπωσιάστηκα. Για τον ελλιπή τρόπο παρατηρώ ότι έχει σημασία να του πεις πχ "δωσε όλο τον κώδικα απο την αρχή". Δοκίμασα να κάνω το ίδιο με free Google Gemini και απέτυχε. Δοκίμασα με Deepseek και Server is busy και δε με άφηνε να του δώσω όσα .cs αρχεία έβαζα στο plus 4ο ή οσο κώδικα copy-paste στο o1 plus και άντε γεια.. Αν ξέρεις να προγραμματίζεις τότε ναι,μπορει το ΑΙ και το κάθε ΑΙ να μην κάνει τα πράγματα 100% με τον "σωστό" τρόπο. Αν όχι,τότε είναι η υπέρτατη λύση.

Για εμένα προσωπικά λοιπόν το openai model ειναι πιο μπροστά απο το deepseek.

Άσε τον προγραμματισμό, αυτό είναι γενικά εύκολο πεδίο. 
Άμα το ρωτήσεις Τοπολογία να δεις τι αρλούμπες θα σου λέει 😂😂😂....

Και το ευρωπαϊκό τα ίδια και χειρότερα.
Στις δύσκολες έννοιες  μόνον το DeepSeek τα έλεγε σωστά. 
Δεν τα κάνει όλα (π.χ. δεν επεξεργάζεται εικόνες), και έχει θέματα με την απρόσκοπτη λειτουργία του,
αλλά ότι κάνει (φαίνεται να) το κάνει καλύτερα από τα άλλα....

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρεμπιπτόντως, όταν ρώτησα το Mistral από που πήρε το όνομά του, 
η απάντηση ήταν εντελώς διαφορετική απ' ότι μου πέρασε απ το μυαλο 😂😂😂.....

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
Δημοσ.

Να ξεκολλήσει λίγο και η Ευρώπη από τον τεχνολογικό λήθαργο.

Δεν γίνεται να πουλάει μόνο  τουριστικές υπηρεσίες και αυτοκίνητα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε

Παρεμπιπτόντως, όταν ρώτησα το Mistral από που πήρε το όνομά του, 
η απάντηση ήταν εντελώς διαφορετική απ' ότι μου πέρασε απ το μυαλο 😂😂😂.....

-

Και τελικά από που το πήρε; 🤔 Μας άφησες να την απορία!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, antouaa είπε

Και τελικά από που το πήρε; 🤔 Μας άφησες να την απορία!

Έτσι ονομάζεται ένας μεσογειακός άνεμος, ο οποίος είναι ισχυρός, ψυχρός και ξηρός. Φυσάει κυρίως στη νότια Γαλλία.
"Μαϊστράλι" που λένε και οι ναυτικοί....

Αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν λανθασμένα σε κάτι τελείως άσχετο μ΄αυτό 😂.....

-

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις να ειμαι σχετικος , εχω χρησιμοποιησει αραια και που το chat gpt για καμμια μεταφραση σε κειμενα που δεν καταλαβαινα και ειχα εντυπωσιαστει .

Χτες το βραδυ διαβαζοντας εδω μου ηρθε μια ιδεα . Εχω σε pdf μανιουαλ μηχανικου απο διαφορα παλια μηχανηματα που εχω . Ενα ειναι απο την piaggio ενος πολυ παλιου μοτοποδηλατου , 85 σελιδες μισες Α4 με φωτογραφιες και οδηγιες σε 3 γλωσσες . Θελω να του κανω restoration  , και θα ηθελα τυπωμενο το μανιουαλ εκει που παλευω με αγγλικα και ελληνικα . Η κορη μου μου εδειξε πως γινεται με το χερι , αλλά βαριομουνα και το ξεχασα . Ετσι μου ηρθε η ιδεα δεν βαζω το chat να το κανει .

Το ρωταω μπορεις να αντικαταστησεις το γερμανικο κειμενο , αλλα κατα τα αλλα να μεινει το ιδιο εικονες διαγραμματα κτλ ; μου λεει ναι . Του περναω το pdf και μετα απο καμμια ωρα μου λεει ετοιμο .

Κοιταω , δεν ειχε κανει καμμια μεταφραση και δεν υπηρχαν οι φωτο και διαγραμματα . Του επισημαινω τα λαθη και του το ξαναζηταω , εχουν περασει 12 ωρες και ακομα το δουλευει , νευρειαζει κιολας αν του λεω ακομα τι διαολο κανεις ;

φανταζομουν οτι θα ηταν σχετικα ευκολο , τι το δυσκολευει τοσο πολυ ;  Καποιο αλλο θα το εκανε γρηγοροτερα ;

10 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε

Έτσι ονομάζεται ένας μεσογειακός άνεμος, ο οποίος είναι ισχυρός, ψυχρός και ξηρός. Φυσάει κυρίως στη νότια Γαλλία.
"Μαϊστράλι" που λένε και οι ναυτικοί....

Αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν λανθασμένα σε κάτι τελείως άσχετο μ΄αυτό 😂.....

-

Φανταζομαι στην ταβερνα στο Λουτρακι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...