Knuckless Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Καλησπέρα πρόσφατα έφτιαξα το pc και τελευταία έχω ένα θέμα. Πριν μερικές μέρες είχε βγει η πρίζα και το pc έπαιρνε ρεύμα μόνο από το ups. Το άνοιξα και μετά από λίγο που έκλεισε το ups έκλεισε και το pc. Ξανά άνοιξα μετά το pc αλλά από τότε πολλές φορές ενώ πάω σε win 11 και πατάω το shut down, κολλάει στο εικονίδιο που γυρίζει και δεν κλείνει ποτέ. Πατάω παρατεταμένα το κουμπί από το tower και τελικά κλείνει. Έχετε καμιά ιδέα τι φταίει να το δοκιμάσω πριν κάνω φορματ?
TopCLR Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Πιθανόν ο μη σωστός τερματισμός επηρέασε αρχεία συστήματος. Άνοιξε το cmd/Powershell με δικαιώματα διαχειριστή και πέρνα μέσα την εντολή "sfc /scannow" (χωρίς τα "). Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από TopCLR
Knuckless Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. Μου έβγαλε το ίδιο με τον τύπο στο βίντεο. Did not find any integrity violations. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Knuckless
TopCLR Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Δοκίμασε και έναν έλεγχο σφαλμάτων στον δίσκο συστήματος C (αν και δεν νομίζω να βρει κάτι). Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από TopCLR
iml Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες δοκιμασε και αυτό που είναι εύκολο How do I fix shutdown problems? - Reboot your computer instead of shutting it down. This will clear any system cache or memory that might be causing issues with the shutdown process. You can do this by pressing Ctrl+Alt+Del and choosing Restart from the options
duffyduck Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1. Go to: "Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\System Settings" 2. Click on "Change settings that are currently unavailable" 3. Uncheck/Disable "Turn on fast startup" 4. Click on "Save changes"
Knuckless Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 6 ώρες πριν, TopCLR είπε Δοκίμασε και έναν έλεγχο σφαλμάτων στον δίσκο συστήματος C (αν και δεν νομίζω να βρει κάτι). Το έκανα και δε βρήκε σφάλματα. 5 ώρες πριν, iml είπε δοκιμασε και αυτό που είναι εύκολο How do I fix shutdown problems? - Reboot your computer instead of shutting it down. This will clear any system cache or memory that might be causing issues with the shutdown process. You can do this by pressing Ctrl+Alt+Del and choosing Restart from the options Εχω κανει αρκετές φορές rebbot και το κάνει κανονικά. Μετά στο shutdown δείχνει να έχει θέμα. Βέβαια για κάποιο λόγο, τώρα που κάνω περισσότερες δοκιμές δεν κολλάει κάθε φορά στο σήμα του shutdown. Κάποιες φορές κλείνει κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω το μοτίβο του όμως και τι είναι αυτό που το κρατάει από το να μην κλείνει κάποιες φορές. 3 ώρες πριν, duffyduck είπε 1. Go to: "Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\System Settings" 2. Click on "Change settings that are currently unavailable" 3. Uncheck/Disable "Turn on fast startup" 4. Click on "Save changes" Αυτό είναι το 1ο πράγμα που κάνω όταν εγκαθιστώ win. Κάπου το είχα διαβάσει και το κάνω χωρίς να ξέρω το λόγο. 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα