Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SkaL- είπε

Η ανάλυση σου μοιάζει να είναι 2Κ αν δεν κάνω λάθος και εδώ έχουμε 1080p - 4Κ και 4090. 

Εδώ είσαι. Στο 4.45 έχει το hogwarts σε 1440p. Σίγουρα είναι καλύτερος αλλά το bottleneck δυστυχώς δεν το γλιτώνει σε αυτό το σημείο. Και είναι παλιότερη έκδοση του παιχνιδιού εγώ έχω την τελ που πρόσθεσαν και το geometry ray tracing που γονατίζει και άλλο τη cpu συν βαρύτερο ray tracing έχει 10 μέρες που πήρε μεγάλο patch. Το θέμα είναι αξίζει τα 570 ευρώ για τα 15fps που θα σε δώσει στο hogwarts σε αυτό το σημείο? Στα υπόλοιπα είμαι μόνιμα 99% gpu usage με 150fps και μιλάμε για το πιο βαρύ σημείο και γενικά παιχνίδι. Σε κάτι 2077 wukong alan wake last of us Spiderman είμαστε μόνιμα 99% gpu usage. Σκέψου ότι τα περισσότερα bench τεσταρουν σε 1080 με 4090 και βγάζουν τον 9800x3d 8% μπροστά από 7800x3d. Πόσοι παίζουν 1080p με 4090? Εγω είμαι στα 3440x1440 165hz και στο 99% είμαι με 99% gpu usage. Συν το frame generation που είναι τρομερή τεχνολογία και σε cpu BN σενάριο θα σου δώσει μέχρι και 100% πάνω frames. Το 2x τουλάχιστον μιας και το mfg των 5000 σειράς δίνει μέχρι 300% κυρίως για 240 οθόνες αυτό. 

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
19 ώρες πριν, spykapo21 είπε

μπραβο στην AMD , αλλα το κανει με λαθος τροπο, δεν ειναι δυνατον να εχει 580€ ο 9800x3d

ριξε τις τιμες στα 400 και θα εξαλειψεις κατα πολυ τον ανταγωνιστη σου.

με σωστο τροπο το κανει , τον τροπο της ιντελ ,  σε λιγο θα λεμε ευτυχως που υπαρχει η Apple

Δημοσ.

καλημέρα σε όλες και σε όλους και καλή εβδομάδα, μια ερώτηση θέλω να σας κάνω, εγώ έχω παραγγείλει τον Ryzen 7 7700x, με MSI MAG B650 Tomahawk wifi και με 32gb ddr5 6000mhz kingston fury beast μνήμες(2 Χ 16gb) και με 850w τροφοδοτικό seasonic focus gx-850 model 2024 ATX 3.1, PCI-E 5.1, δεν θα βάλω τώρα κάρτα γραφικών λόγω έλλειψη budget, θα μπορώ να παίζω παιχνιδάκια με την gpu που έχει ο επεξεργαστής ή θα έχω θέμα? απλά εγώ παίζω παλαιά παιχνιδάκια σε 1080p ανάλυση λόγω παλαιάς οθόνης LG 23'' TV-MONITOR 23MT55D-PZ ή να βάλω μια κάρτα που μου ΄χαρισε φίλος μια SAPPHIRE RADEON R9 Fury X 4gb προσωρινά μέχρι να μαζέψω λίγα χρήματα για να πάρω μια άλλη ή να βρω μια μεταχειρισμένη εδώ μια RX 5700 XT, RX 6700 ή μια RX 6700XT? θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε αυτό μια που συζητάμε εδώ 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Python_Master είπε

Με 600 ευρώ μπορείς να πάρεις πολλούς παραπάνω πυρήνες απο 8 πλέον... Δεν κατάλαβα τι προσπάθησες να πεις.

Το να πουλας 600 ευρω 8core cpu επειδη ειναι τοπ στο gaming  ενω οπως λες κ εσυ υπαρχουν 12core με πιο λιγα χρηματα ειναι καπως.

Δημοσ.
23 hours ago, alex1_kgr said:

2025 και τα σχόλια στο μεγαλύτερο τεχνολογικό φόρουμ της Ελλάδας ακόμα απογοητευτικά... Ο ένας φωνάζει για "ραντομάδες" πωλητές λες και είναι μεγαλομέτοχος της intel...o άλλος βγάζει τον πόνο του ότι ήθελε intel ενώ και οι πέτρες του είπαν να πάρει amd...

Φτιάχνουμε pc ανάλογα με τις ανάγκες και τις τσέπες μας! Ούτε η AMD ούτε και η INTEL σκέφτηκαν (και θα σκεφτούν) ποτέ αν ο κωστάκης στο Περιστέρι θα έχει 5 fps πάνω στο CS.

Θυμάται κανείς που ήταν η AMD πριν από 10-15 χρόνια; Είχε κάνει ένα μπαμ με τους phenom και μετά πάλι στα αζήτητα... Η INTEL μας πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και λέγαμε και ευχαριστώ. Καλά έκανε και ανέβηκε η AMD και είδαμε ίδιο socket για 5 γενιές που η INTEL τα άλλαζε σαν τα πουκάμισα.

Τώρα το μόνο που θέλουμε να καταφέρει κάπως να βγάλει ένα αξιόλογο προιόν για να μην παίζει μόνη της μπάλα η AMD.

Δεν αλλάζει το insomnia. Τα σχόλια είναι επιπέδου πρωϊνάδικου ή κουτσομπολίστικης εφημερίδας, με διάχυτο κυνισμό και υπερβολές. Δεν αξίζει καν να διαβάσεις πέρα από το κυρίως άρθρο τις περισσοτερες φορές. Εξαίρεση κάποιοι λίγοι διαβασμένοι, ήπιοι σχολιαστές - που όμως χάνονται στη θάλασσα της ανοησίας.

Δημοσ.

Πώς αλλάζουν οι καιροί. Θυμάμαι τότε που η AMD φυτοζωούσε, τότε που σου έδινε τα πάντα στην μητρική (raid, lan, usb3) και η intel τίποτα από αυτά στα φτηνά chipset και σε διπλάσια τιμή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, akiskar123 said:

Το να πουλας 600 ευρω 8core cpu επειδη ειναι τοπ στο gaming  ενω οπως λες κ εσυ υπαρχουν 12core με πιο λιγα χρηματα ειναι καπως.

Για τα X3D μοντέλα λες; Ε, αυτό δεν είναι το ίδιο. Κάποιοι με 10 χιλιάρικα παίρνουν φτηνό αυτοκίνητο, άλλοι ακριβή μηχανή. Πάλι καλά που υπάρχει το προϊόν εγώ θα έλεγα.

Και αν σου φαίνονται πολλά, πάρε μία γενιά πίσω. Εκεί έχουν προσφορές, και που να δεις σε μεταχειρισμένα.

Επεξ/σία από Python_Master
συντακτικό λάθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...