Melissa_virus Δημοσ. Κυριακή στις 08:54 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:54 πμ Καλημέρα. Έχει κατεφέρει κανένας να πάρει λεφτά από την ΔΕΗ από ζημιά που έπαθε? Ένα βράδυ έκατσα να χαζέψω τιβι και επειδή είχε αρκετό αέρα, (μένω σε νησί), άρχισε να κάνει τσαφ τσάφ με πτώσεις τάσεις κλπ. από τότε η tv άναβε μεν, έπαιζε ήχο αλλά δεν έπαιζε εικόνα. 150euro την είχα πάρει μια LG , δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά αυτό το πράγμα κάθε φορά, βρέχει διακοπή, φυσάει διακοπή κλπ κλπ είναι πολύ σπαστικό. Έκανα διαδικασίες για αποζημίωση στις οποίες θα απαντούσαν υποτίθετε σε 15 μέρες αν θυμάμαι καλά. η φάση πήρε 2 μήνες κάπου. και μου είπαν ότι ήρθαν και μέτρησαν και δεν υπάρχει πρόβλημα χαχαχαχαχαχα!!! όλα καλά και όλα ωραία. κοινός σαν να σε κοροιδεύουν κατάμουτρα. το ότι με τον αέρα έπεσε η τάση τουλ 100 φορές δεν μετράει. μετράει όμως το ότι ήρθαν (που ούτε καν ήρθαν) και μέτρησαν κάποια στιγμή και όλα ήταν οκ... Τι άλλο μπορώ να κάνω? γιατί ειναι εντελώς ******* .
Γιάννης Platano Δημοσ. Κυριακή στις 09:38 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:38 πμ (επεξεργασμένο) Αποζημίωση δεν δίνει η ΔΕΗ ούτε άλλος παροχος αλλά ο ΔΕΔΔΗΕ Αυτό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις Έκανες αίτηση από τη σελίδα του; Τηλ 8004004000 https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/ Αν δεν σου απαντήσουν θεωρείται ότι αποδέχονται την ευθύνη. Η αποζημίωση είναι το μέγιστο 600 ευρώ αφού προσκομίσεις έγγραφα για την μη επισκευσσιμη βλάβη και αγοράσεις άλλη παρόμοια συσκευή με αυτή που έπαθε τη ζημιά. Αν συμφέρει η επισκευή μπορείς να την φτιάξεις. Μπορείς να πεις ότι σου χάλασε τηλεόραση μεγαλύτερης αξίας με βεβαίωση τεχνικού βέβαια. Βάλε ένα επιτηρητη τασης για να μην έχεις πρόβλημα. Έχω δύο συγγενείς που πήραν τα 600 ευρώ σε 20 μέρες Προϋπόθεση η παροχή να είναι στο όνομα αυτού που κάνει την αίτηση. Επειδη εργαζόμουν στον ΔΕΔΔΗΕ και έχω πάρει σύνταξη και ξέρω κάποια πράγματα αν θέλεις δώσε μου τηλ με προσωπικό μήνυμα αν μπορώ να βοηθήσω. Επεξ/σία Κυριακή στις 09:48 πμ από Γιάννης Platano 4
Melissa_virus Δημοσ. Κυριακή στις 10:28 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:28 πμ (επεξεργασμένο) ναι λάθος το έγραψα. γενικά ακόμα τα έχω σαν ένα. μέσω ΔΕΔΔΗΕ έκανα την διαδικασία. ΥΔ αιτήσεις και ότι ζητούσαν ένα προς ένα. στις οδηγίες έλεγαν ότι θα έρθει τεχνικός δικός τους να ελέγξει και την συσκευή την χαλασμένη. Απάντησαν τελικά αλλά με μεγάλη καθηστέριση αυτά που λέω. ότι και καλά μέτρησαν και δεν υπάρχει πρόβλημα στην τάση. θα σας βάλω την απάντηση τους. εντομεταξύ η ζημιά εγίνε πριν την διακοπή που αναφέρουν όταν έκανε το ρεύμα πτώσεις τάσης και μικροδιακοπές δευτερολέπτων. και το μαιλ αυτό το έστειλαν 29/1/2025 με πρωτόκολλο σε αυτή την ημερομηνία Επεξ/σία Κυριακή στις 10:34 πμ από Melissa_virus
Γιάννης Platano Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 πμ Μάλιστα Βάλε ένα επιτηρητη τασης όπως σου έγραψα κι εγώ και από τον δεδδηε Όχι κινέζικο αλλά ή huger ή legrand Κόστος κάπου στα 100 ευρώ.
Melissa_virus Δημοσ. Κυριακή στις 10:56 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:56 πμ Ωραία το έψαξα και τι είναι γιατί δεν ήξερα. Οπότε παρεμβαίνει αυτό και κόβει το ρεύμα για κάποιο χρόνο που ορίζεις εσύ όταν γίνονται τα περίεργα. Θα το προγραμματίσουμε να το βάλουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. 1
nvel Δημοσ. Κυριακή στις 12:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:29 μμ ο δεδδηε μόνο για διακοπές ουδετέρου αποζημιώνει για όλα τα άλλα θα σου πει ας είχες ups 4
Γιάννης Platano Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 μμ 2 ώρες πριν, Melissa_virus είπε . Θα το προγραμματίσουμε να το βάλουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τον δικό μου στα 5 λεπτά τον έχει βάλει ο ηλεκτρολόγος. 1
Melissa_virus Δημοσ. Κυριακή στις 05:18 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 05:18 μμ 4 hours ago, nvel said: νει για όλα τα άλλα θα σου ναι λες και εχουμε υποσταθμό μέσα στο σπίτι μας... ότι μας στέλνουν πέρνουμε και αυτό καίει τα πράγματα μας. που να πρωτοβάλεις ups... Και ποιο ups θα σώσει πληντύριο ρούχων εν λειτουργία πχ... ένα πολύμπριζο apc ασφαλείας είχα στην τιβι αυτή, αλλά και αυτό μάλλον είχε κάποιο θέμα από κεραυνό παλιότερα και ίσως γι αυτό να μην απέδωσε.
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 07:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:33 μμ το πολυπριζο ασφαλειας θελει σωστη γειωση.β.γενικως αν βλεπω χαλια καιρο πχ πολυ βροχη κεραυνους κτλ βγαζω πραγματα απο πριζες 2 hours ago, Melissa_virus said: ναι λες και εχουμε υποσταθμό μέσα στο σπίτι μας... ότι μας στέλνουν πέρνουμε και αυτό καίει τα πράγματα μας. που να πρωτοβάλεις ups... Και ποιο ups θα σώσει πληντύριο ρούχων εν λειτουργία πχ... ένα πολύμπριζο apc ασφαλείας είχα στην τιβι αυτή, αλλά και αυτό μάλλον είχε κάποιο θέμα από κεραυνό παλιότερα και ίσως γι αυτό να μην απέδωσε.
meletis_m Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Ρώτησε τον ηλεκτρολόγο σου . Βάλε επιτηρητή τάσης όπως αναφέρθηκε για να προστατεύσεις όλη τη εγκατάσταση του σπιτιού .
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Το θέμα έχει υπερκαλυφτει από τις προηγούμενες απαντήσεις. Να προσθεσω επίσης ότι δεν δίνεται αποζημίωση κι αν έχει λήξει η ΥΔΕ της εγκατάστασης. Γενικώς λεφτά πολύ δύσκολο να πάρεις, μόνο σε πρόβλημα με ουδέτερο. Μέγιστο όσο είπαν. Απευθυνσου σε ηλεκτρολόγο και φρόντισε να βάλεις και να έχεις καλή γείωση, διακοπτικο υλικό και ρελε, απαγωγο υπερτάσεως αντικεραυνικη διάταξη και επιτηρητη για να είσαι καλυμμένος όσο μπορείς περισσοτερο, το ένα σύστημα συμπληρώνει το άλλο. Πχ σε κρουστικες υπερτάσεις λόγω κεραυνού που μιλάμε για milisec, ο επιτηρητης δεν κάνει τίποτα. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από mariosnik_ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Το θέμα έχει υπερκαλυφτει από τις προηγούμενες απαντήσεις. Να προσθεσω επίσης ότι δεν δίνεται αποζημίωση κι αν έχει λήξει η ΥΔΕ της εγκατάστασης. Σε δυο συγγενεις που πηραν λογω προβλήματος ουδετερου ειχε ληξει η ΥΔΕ στον ένα, αλλα δεν ηταν πρόβλημα αυτό. Στον άλλο ήταν νέα παροχή οπότε υπήρχε πρόσφατη ΥΔΕ Η ΥΔΕ αφορά την εσωτερική εγκατάσταση. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα