Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στη διαδικασία για επιστροφή ενός προϊόντος από Amazon Γερμανίας και μου έστειλαν το pdf για να το εκτυπώσω και να το κολλήσω πάνω στο δέμα για να το πάω στην DHL.

Στο link που δίνουν για να βρω κατάστημα DHL με πάει εδώ που είναι γεμάτο με Box now αλλά δεν έχω καταλάβει αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή θα πρέπει να πάω μόνο σε κανονικό κατάστημα DHL.

image.jpeg.698cbe343ead055d2fcf961cd49f145a.jpeg

Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες που έκανα μία επιστροφή επικοινώνησα με την box και μου είπανε να επικοινωνήσω με την dhl για να μου δώσουν οδηγίες.

Οταν επικοινώνησα με την dhl μου είπαν ότι είναι λίγο περίπλοκο και καλύτερα να πάω να το αφήσω σε αυτούς ή σε κάποιο dhl Point. Προτίμησα να πάω να το αφήσω στους ίδιους γιατι όταν ρώτησα αν πάρω κάποιο αποδεικτικό κατά την παράδοση του δέματος στο point μου είπανε όχι.Μπορει να κατάλαβα εγώ κάτι λάθος, δεν ξέρω, αλλά η dhl δεν ήτανε μακριά μου και προτίμησα να πάω. 

Στην dhl θα έπρεπε το δέμα (η εξωτερική κούτα) να ήταν ανοιχτό, δεν το ήξερα και το είχα σφραγίσει, το άνοιξαν γιατί έπρεπε να το ελέγξουν. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, ψάχνοντας  και εγώ λίγο παραπάνω βρήκα πως το Box Now έχει σαν κατάστημα την DHL Express ( https://returns.boxnow.gr/returns-step-one/356/1853/DHL EXPRESS (Hellas) SA ) που φαντάζομαι συνεργάζεται με την Amazon.
Όπως και να έχει και εγώ θα πάρω αύριο τηλ. γιατί δε βγάζω άκρη και δεν θα ήθελα να αφήσω σε κάποιο locker το δέμα χωρίς καν να ξέρω αν το υποστηρίζουν και θα ενημερώσω.

Αν βέβαια το έχει κάνει κάποιος άλλος με Locker ας μας πει γιατί μου φαίνεται αρκετά βολικό να το αφήσω την ώρα που θέλω εγώ χωρίς να ψάχνω να παρκάρω σε κάποιο κατάστημα DHL εν ώρα αιχμής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινε στην σελίδα της  dhl και θα βρεις οδηγίες τι πρέπει να κάνεις ( https://www.dhlexpress.gr/blog/αποστολη-μεσω-θυριδασ-boxnow-σημαντικη-ενημερωση.html) Πρέπει να βγάλεις ετικέτα boxnow και να το στείλεις μέσω θυρίδας. Δεν είναι καθόλου δύσκολο 

Επεξ/σία από jobous
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάλεσα τώρα και έπεσα σε άσχετο με το θέμα. Από τα λίγα που κατάφερε να μου εξηγήσει υπάρχουν 2 ειδών τρόποι(3 πρακτικά με το να το πας σε κανονικό DHL κατάστημα). Με Box Νow και με DHL ServicePoint.
Στο τηλέφωνο με απέτρεψαν από το να πάω σε Box Now όταν ρώτησα αν τελικά θα πρέπει να κολλήσω και τις 2 ετικέτες για Box Now(μια του Box Now και μια της Amazon) γιατί λέει καθυστερούν και είναι "περίεργη διαδικασία".

Βρήκα ένα DHL ServicePoint σχετικά κοντά μου και θα το πάω εκεί και βλέπουμε αν και λογικά @jobous ο τρόπος που λες θα ήταν μια χαρά.

Δημοσ.
6 minutes ago, jobous said:

Καλημέρα. Το έχω κάνει τον Οκτώβριο για αυτό στο λέω. 

Κόλλησες και τις 2 ετικέτες απέξω από το δέμα;

Δημοσ.

Και 'γω το έχω κάνει δύο φορές με Box Now. Κολλάς και τις δύο ετικέτες. Πάει απευθείας στη κεντρική αποθήκη της DHL στην Αθήνα και από εκεί φεύγει για επιστροφή στην Amazon DE. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...